Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја волим класике, воли Руску књижевност, посебни њихове писце реализма ( Достојевски, Тургењев, Тјучев, Ганчаров, Њекрасов...)...елем, позајмим бившој другарици ''Браћу Карамазове'', тврди повез, књига из комплета, отац добио кад је дипломирао...и ова ми други део не врати, а по првом проспе кафу и још се направи блесава да јој други део нисам дала, а да је по првом кафа била просута!:otkacio:

Од тад, више никад и нико не дајем књиге! :cool:

Зато, подржавам те у потпуности.;)

Оф ыфь тфопщкш зкщешмтшл зщяфоьдошмфтоф лто

Izvinite...ja sam najgori protivnik pozajmljivanja knjiga....nikome ih ne dam....imam ih puno i sve su mi vredne i sve drage...pogotovo ruske...ccesto su mi traziili knjige da spreme ispite, ove moje bivse koledjajne, ali nikom nisam davala...teglila sam knjige kao najgrdja svercerka iz Moskve i onda da mi neko to upropasti...? A-A!!!

ljudi moji, moje knjige sa fakulteta nigde ih nema
:(
...a mozda nisu sve ni bile moje...
kako da ne das coveku, ako ne moze da kupi...ta literatura stalno menja vlasnike, sad mi je zao...
eto, kad pogledam ono malo sto mi ostalo nekim slucajem, pitam se gde mi godine odose.

srecom sve sam zapamtila!

Nije on čovek, on je mačorčina , ona znas sto šeta po krovovima i zavija u februaru ...samo ne znam sta mu je, izgleda da je izgubio kalendar, pa počeo u oktobru???

Odo po papuču, samo tako se može oterati i ućutkati !

tamo gde zive divlje macke sad i jeste februar...ili vec tako nesto...
on se nije bas prilagodio ovoj pitomoj sredini, siroma...mislim da bi batine pomogle. papuca slabo...metla...ili jos bolje kupanje!

Necem trošim metlu na mačora , treba mi za letenje...
Ovaj model što imam je od super finog materijala nije predvidjen ni za šta drugo osim za sitne ( i krupne :mrgreen: ) štete !

Al ako ima neka dobra knjiga magije , daj preporuči, da nekim činima ovog fucnutog mačora pretvorimo u macana i da vidimo šta ce da se desi ...

Šta kazes ?

ma probala, a oni mi kupuju knjige od rastka petrovica, zamisli!
cipele da ne pominjem, samo prada, gucci, manolo...dadadada..narucuju putem interneta...
ma strasno, je Mirka, strasno. samo macak moze da me razume!
smrc...
na niske grane padoh ja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back