gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Jedna bas zenska knjiga... Lemurova ljubav od Ivane Kuzmanovic
Citala sam. Fina knjiga, steta sto je slabo propracena marketinski. Mada mi je autorka nepoznata. Da li joj je to prva knjiga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna bas zenska knjiga... Lemurova ljubav od Ivane Kuzmanovic
Mene je kupoholicarka tol'ko iznervirala...doslo mi da idem u London i da je tucem....
Bas mi bilo drago kad je u biblioteci vidjeh rasporedjenu u "zavisnosti"
DERETA, SAVREMENA SRPSKA KNJI\EVNOST:
Svetislav Basara
NA IVICI
Sutra nova Basarina knjiga. Nije loš "Fantomski bol", Oktoihovo izdanje.
Kako ih samo štancuje, na svaka 3 meseca.....
Bio Mika u mom selu....vidjela ga...live and kickin'
Citala sam. Fina knjiga, steta sto je slabo propracena marketinski. Mada mi je autorka nepoznata. Da li joj je to prva knjiga?
Mnogo volim Hesea i Markesa, od "lakše" literature, Kapora iz ranijeg perioda, Č.Bukovskog u svakoj prilici, a kad imam puno vremena, na pr. na g.odmoru, e tada volim da po ko zna koji put pročitam svih 12 knjiga Eriha M.Remarka i bez obzira na svu melodramu i tugu u njima, vraćaju mi veru u ljubav, prijateljstvo, poštenje i dobrotu.
Ma jok, al je biJo Kool 8-)
Da, to je njena prva, i na zalost poslednja knjiga, zasad. Jako mi se dopala, stilom podseca me na Mariju Jovanovic. I pored toga sto medijski zaista nije propracena, iznenadila sam se da je u nekoliko knjizara vec bila rasprodata.
Mozda si Ti Ona ili imas neke veze sa njom, ali...
Iskreno ne dopada mi se taj njen stil turbo folk pisca. Predstavlja se kao da nam govori "pogledajte sto sam dobra riba, zbog toga kupite moju knjigu". Mislim da bi pisac ipak trebalo da ima svoju individualnost. Da sam to videla pre nego sto sam dobila knjigu (delili su je besplatno na poslu), sigurno je ne bih citala, pa je i bolje sto nisam. Kad sam je procitala stekla sam utisak da je to jedna simpaticna knjiga, literatura za opustanje, koja je napisana u stilu koji je poslednjih godina veoma popularan ovde i u svetu - autobiografija sa elementima ispovesti i nazovimo to - glamura. Mirjana Bobic je, po meni, bezveze pisac, ali ona ima neku individualnost koja je izdavaja i zanimljiva mi je zbog toga.
Mislim da je autorka tzv. Lemur, odabrala los nacin prezentacije sebe i svoje knjige. To na sta ona pokusava vec je sa uspehom uradila Anabela Basalo - koja - po meni - odlicno pise.
Malo svog stila, malo individualnosti i malo manje sujete i sminke i mislim da bi bolje prosla.
Kupiti za pocetak jedne udobne cipelice za visecasovno strapaciranje sajmomAjmo drage moje , sajam počinje za koji dan...sta kupiti, čitati , voleti ???