Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obecala sam da cu kad procitam Devojku iz dvadesetih napisati ovde svoje misljenje.

I procitala sam.
Ova se knjiga po necemu razlikuje od drugih Kinselinih knjiga ...a to je emocija.
Procitala sam 4 knjige ove autorke za dva meseca i bila sam spremna da se zakunem da je vise necu citati al bilo mi je glupo da ne procitam i poslednju kupljenu. I sad mi je drago sto jesam i takodje drago sto sam ovu procitala zadnju jer ....

Devojka iz dvadesetih je vesela i beskrajno šarmantna knjiga.
Tematika je vec vidjena al emocija je univerzalna .
Citala sam kojekakve knjigice tra la la sadrzaja al ova mi se zaista jako dopala.

Od pocetka do kraja veselo,sa puno slatkih likova , potpuno nerealno i valjda je bas to neki sarm ove knjige.

Za ovu knjigu autorka je morala malo da ukljuci mastu i hvala bogu da se setila da to uradi jer dok je pisala o onome sto je mogla da vidi nije bilo bas narocito zabavno.

Da skratim......nema ni jednog razloga da ovu knjigu ne zavolite , ne ponesete na odmor, da je ne procitate do kraja i u njoj uzivate.

Necete se knjizevno nahraniti al dusevno verovatno hocete :)

Avanture nevaljale devocice, Mario Vargas Ljosa
Moja omiljena supruga, Toni Parsons
Zato sto te volim, Gijom Muso
Sluskinjina prica, Margaret Atvud

Lepe su, a i stil je lagan, tako da su, cini mi se, dobre za more. Prve dve su neka vrsta ljubavnih odnosa, druga je triler, a treca slicna kao Orvel, ali vise iz ugla zene.

Dobre su i Lovac na zmajeve, Hiljadu cudesnih sunaca, Haled Hoseini, i Citac, Bernhard Slink, ali su malo tuznije, nisam sigurna koliko su morske.

Vazi, bas me interesuje kako ce ti se dopasti.

Pocela sam da citam "I am a cat", pisac Natsume Soseki (Japanac naravno). Simpaticno za sada, glavni junak i narator je macka tj macak. Nesto vise ima na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/I_Am_a_Cat

Muvalo, nasla sam i Ruined by reading, i pocela sam da citam (nosim je za citanje u busu). Nije beletristika, vise je kao knjiga-esej, nije ni obimna, stotinak strana. Za ljubitelje citanja knjiga o citanju. Ali isto sam tek na pocetku. Pokusavam da citam dve knjige u isto vreme..

Poslednja izmena:
Vazi, bas me interesuje kako ce ti se dopasti.

Pocela sam da citam "I am a cat", pisac Natsume Soseki (Japanac naravno). Simpaticno za sada, glavni junak i narator je macka tj macak. Nesto vise ima na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/I_Am_a_Cat

Muvalo, nasla sam i Ruined by reading, i pocela sam da citam (nosim je za citanje u busu). Nije beletristika, vise je kao knjiga-esej, nije ni obimna, stotinak strana. Za ljubitelje citanja knjiga o citanju. Ali isto sam tek na pocetku. Pokusavam da citam dve knjige u isto vreme..

A gde moze da se nabavi knjiga tog Japanca...?:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back