Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.695
Сад видим да се многи ликови овде више не јављају: Night, Antigon@, VanZandt, Linejna, Elefteria, Shade, Kamenita, Freya, Kanela, MajaVa, Kerefeka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam, a ko je Esterka?![]()
А ја сад случајно нашао фотографију на којој су гђа Биља, Естерита и Ламар! У крупном плану.Mislila sam da se mozda secas clanice Esterita, dugo je bila u Biblioteci, bas je dosta citala i cesto imala dobre preporuke..
Bila je ovde deo ekipe..

Ja sam citala, al ne znam vise sta, a mnogo je dobro biloČitam Svet po Garpu, Džona Irvinga, izuzetno dobar roman.
@quentin, da li si čitao nešto od Irvinga? Meni je ovo prva knjiga od njega.
Moraću i ostale knjige od njega da čitam, pošto mi se ova baš dopada.Ja sam citala, al ne znam vise sta, a mnogo je dobro bilo![]()
Osam planina, Paolo Konjeti, Laguna, 234 str.
Meni je ovaj roman mnogo prijao. Primetila sam da što sam starija, imam veću potrebu da odem u prirodu. Na žalost to jako retko činim, pa mi nekako ovakve knjige dođu kao neka vrsta zamene za pravu prirodu. Sve se dešava u planinama, a ono malo u gradu je na štetu grada koji je prljav, bučan, vreo...
Složila bih se sa Lamar i Del Pierom koji su je ocenili sa 8/10, odn. 4/5. Nije vrhunska, ali sasvim zadovoljavajuća. Dovoljno zanimljiva, da je ne razvučem, a dovoljno spora da uživam. Taman kako treba, što se tiče ritma knjige. Malo su mi neke situacije naivne, ali dobro, to je ipak roman.
Izvoli link.Znate li mozda gdje bih moglaa da je skinet na netu besplatno......
Ili ako imate dobru volju, ukoliko imate e-verziju, da podijelite sa nama?
Gde je Del Piero?
Citavu se vecnost ne javlja, a cita obicno dobre knjige.
Па она изјавила да не чита историјске романе.Posle toga čitao Pijanistu i Godine vrana od Kovačevića... za koju mislim da bi ti legla možda.
Ja sam mislila da se ne javljas jer si dobio i treceg sinaTu sam, čitam temu... utanjio sam sa čitanjem pa se slabo javljam.
Ja sam preporučio zimus Zulejhu, ali si ti radije odabrala da je preporuka došla od neke drugarice sa teme
Posle toga čitao Pijanistu i Godine vrana od Kovačevića... za koju mislim da bi ti legla možda.
Poslednje što sam čitao su Priče od Dikensa i baš su mi se dopale.

Aj ne mlati praznu slamu, od sutra citam Na Drini cuprijaПа она изјавила да не чита историјске романе.![]()
IstorijaПа она изјавила да не чита историјске романе.![]()
Ne, nece, ali nisam zella da drvim o geostrategiji i atomskomВаљда ће једном да им дође у главу да им Руси нису непријатељи.
Рекла си да не читаш, не волиш историјске романе, памти шта кажеш!Aj ne mlati praznu slamu, od sutra citam Na Drini cuprija
( ne zezam se).
Za mene je svaki roman i istorijski, cak sam bila blesava pa samРекла си да не читаш, не волиш историјске романе, памти шта кажеш!
Nikad nisam čitao Irvinga. Nemam pojma zašto. Jednostavno mi nije došao pod ruku.Čitam Svet po Garpu, Džona Irvinga, izuzetno dobar roman.
@quentin, da li si čitao nešto od Irvinga? Meni je ovo prva knjiga od njega.