krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Blago tebi. Uživaj. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uzivaj 
Треба апостроф:Kod Krleze sve to ima smisla, ovo Prasko groblje je po meni neki l art pour l art ( nadam se da pravilno napisah).

U petak.
Mislim da je dogovoreno
Samo ako nešto ne daj bože, pu, pu...
I tako to![]()
Javite kako je bilo na sajmu, svi vi koji idete, i, naravno, ne propustite priliku za fotografisanje.
![]()

Jadna današnja deca. Na eksurziji obilaze Cecinu kuću, na sajmu se slikaju sa....![]()
Znala sam da ces se javiti sa ovim apostrofima, ali mi je to bila i nameraТреба апостроф:
L' art pour l' art. (Не може la art.)![]()
To je bre smak sveta, katastrofa. Ja bih svom detetu barem zabranila da objavljuje te slike,Tuga i sramota.

Elefteria, imam samo Poa i Dikensa. Dikensa sam pročitala, Poa nisam. Imam i 8 kom Šerloka Holmsa, ali to ne čitam ja već sin.
Bi, ako planiraš druženje u petak uveče, ja neću moći. Cenim da se moj opštinski autobus vraća negde oko 18h. Ne nameravam da napuštam sajmište. Prvo, uživam da obilazim hale po tri puta, drugo, moje koleginice učiteljice će kupiti Mojsilovićku i možda Kiju Kockar, i otići u šoping, a ja bih to da izbegnem. Lepo bi bilo da se nađemo na sajmištu, ko pre...
- - - - - - - - - -
Ovu što je odvela decu da se slikaju sa Šešeljem treba najuriti s posla...![]()
Nemoj mi reci da je i ta napisala knjigu. Nista ne pratim da ne bih saznala takve stvari.
Nisam se ja sastajala s vama na sajmu, ja samo po kafanama. Ali dobro, zbog tebe cu i na sajam da dodjem, iako nemam zivaca, snage ni vazduha za obilazak hala, guzvu i vrucinu.
Elefteria, imam samo Poa i Dikensa. Dikensa sam pročitala, Poa nisam. Imam i 8 kom Šerloka Holmsa, ali to ne čitam ja već sin.
Bi, ako planiraš druženje u petak uveče, ja neću moći. Cenim da se moj opštinski autobus vraća negde oko 18h. Ne nameravam da napuštam sajmište. Prvo, uživam da obilazim hale po tri puta, drugo, moje koleginice učiteljice će kupiti Mojsilovićku i možda Kiju Kockar, i otići u šoping, a ja bih to da izbegnem. Lepo bi bilo da se nađemo na sajmištu, ko pre...
- - - - - - - - - -

Možete u Šest topola. To nije u okviru kruga Sajma knjiga, ali je u okviru Sajma Verovatno bi našle nekog od lokalnih pisaca.
Ljudi vredni, lepo rade, trude se, a onda im oduzmu štand na Sajmu da bi dali vecem i jacem. Takva je danas kultura, ko je jaci, bezobrazniji, brbljiviji, prostiji, taj se probije..Карпос из Лознице је сјајан издавач! Иако немају хиперпродукцију, имају заиста занимљив избор писаца, посебно из нама мање познатих књижевности. Нешто слично ради и Клио са својом едицијом "Грал", ту има правих посластица.
Onda se nalazimo na sajmu.Bi, ako planiraš druženje u petak uveče, ja neću moći. Cenim da se moj opštinski autobus vraća negde oko 18h. Ne nameravam da napuštam sajmište. Prvo, uživam da obilazim hale po tri puta, drugo, moje koleginice učiteljice će kupiti Mojsilovićku i možda Kiju Kockar, i otići u šoping, a ja bih to da izbegnem. Lepo bi bilo da se nađemo na sajmištu, ko pre...![]()
Citiram: "Nista ne pratim da ne bih saznala takve stvari."Nemoj mi reci da je i ta napisala knjigu. Nista ne pratim da ne bih saznala takve stvari.
Nisam se ja sastajala s vama na sajmu, ja samo po kafanama. Ali dobro, zbog tebe cu i na sajam da dodjem, iako nemam zivaca, snage ni vazduha za obilazak hala, guzvu i vrucinu.
Bože mili da sam danas umrla ne bih se setila tih Šest topola.Možete u Šest topola. To nije u okviru kruga Sajma knjiga, ali je u okviru Sajma Verovatno bi našle nekog od lokalnih pisaca.
Što se tiče Praškog groblja... Pa, valjda sam ja neki cundoku, majku mu poljubim?![]()

Карпос из Лознице је сјајан издавач! Иако немају хиперпродукцију, имају заиста занимљив избор писаца, посебно из нама мање познатих књижевности. Нешто слично ради и Клио са својом едицијом "Грал", ту има правих посластица.
ili vecinu... nego jel postoji taj restoran, neki je izgoreo. Stenka, valjda , ne znam jel i on bio tu negde na sajmu ili pored
- - - - - - - - - -
Ljudi vredni, lepo rade, trude se, a onda im oduzmu štand na Sajmu da bi dali vecem i jacem. Takva je danas kultura, ko je jaci, bezobrazniji, brbljiviji, prostiji, taj se probije..
Bože mili da sam danas umrla ne bih se setila tih Šest topola.
Tamo sam bila pre šest vekova, ne znam da li sada to mogu i da nađem![]()
Ти си за Вука, мани тога!Ovu što je odvela decu da se slikaju sa Šešeljem treba najuriti s posla...![]()