Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
27544612_2018239111765103_4765008590021249265_n.jpg

:D

Uh, ja ću O miševima i ludima možda uskoro da čitam:D Možda je ključna reč:lol:

Ja i dalje čitam Mesečinu (na momente mi je ok a na momente ne, ali krivim svoju koncentraciju) i čitaću je i dalje polako pa kad pročitam - pročitala sam. Ne stresiram se. A Treznog Morisa čitam samo u prevozu i nju kad pročitam - pročitala sam.:)

Čita mi se, zapravo, neka komedija sada, da se nasmejem malo. A ne znam šta bi to bilo u hrpi koju ja imam. I gleda mi se neki film smešan. I jedu mi se kolači neki čokoladni ali da imaju u neko voće. Sve ovo čini divnu kombinaciju, ali nikako da se nešto ukombinuje:lol:

Uh, ja ću O miševima i ludima možda uskoro da čitam:D Možda je ključna reč:lol:

Ja i dalje čitam Mesečinu (na momente mi je ok a na momente ne, ali krivim svoju koncentraciju) i čitaću je i dalje polako pa kad pročitam - pročitala sam. Ne stresiram se. A Treznog Morisa čitam samo u prevozu i nju kad pročitam - pročitala sam.:)

Čita mi se, zapravo, neka komedija sada, da se nasmejem malo. A ne znam šta bi to bilo u hrpi koju ja imam. I gleda mi se neki film smešan. I jedu mi se kolači neki čokoladni ali da imaju u neko voće. Sve ovo čini divnu kombinaciju, ali nikako da se nešto ukombinuje:lol:

Bila preksinoš Kupoholičarka. Baš mi je prijala. Ima preterivanaja i karikiranja, ali sam se par puta i slatko nasmejala. Čudi se moja ćerka kako ja to ranije nisam gledala. A ja se nešto kao prisećam one njene cimerke, i onog ormana iz kojeg je napada silna odeća spakovana u vakum kese koje su popustile i raspale se.

I ja sam kupila te vakum kese, spakovala odeću, jorgane, šta li, i gurnula u dvosed. Nije prošlo mnogo dvosed se podiže sam od sebe. Ono popustio vakum. Tako da je moje iskustvo sa tim kesama da su za jednokratnu upotrebu. Bar su te moje funkcionisale samo jednom. Doduše, to je bilo davno, možda su ih usavršili u međuvremenu.

Inače, i čitala sam Kupoholičarku u Njujorku, valjda. A ima ih nekoliko. Mnogo je bezbolnije odgledati glup film, nego čitati glupu knjigu. Bar traje mnogo kraće.

E gledala sam ga:) I meni je prijao. Čitala sam samo prvi deo Kupoholičarke (čak se ni ne sećam da li sam celu knjigu pročitala) i bilo mi je dosadno. Ali da, slažem se, film zahteva manje vremena, a i simpatično je napravljen.

Lamar, srećan rođendan! Sreće i puno lepih knjiga ti želim!:D

Lamariška, neka ti je divan dan! :)
Mnogo lepih knjiga neka prođe kroz tvoje ruke, mnogo lepih događaja nek se zauvek zalepi za tvoje sećanje i mnogo divnih želja neka se ušuška u tvoj folder u kom skladištiš sve ostvarene pomisli. :)

Bodrijar, zainteresovao si me za “Gole kosti”, malo ću zaviriti. :)

Juče sam dan provela u Temišvaru. Vrlo hladan dan koji sam ogrnula šarenim infiniti šalom i fluorescentno obojila napadnobojnom kapom, i radosno se uputila u Rumuniju. Nažalost, zima nije najbolje doba za krasni Temišvar - nedostaju boje i nedostaju ljudi, razdragani i u hitrom ili sporom hodu.
Zadivile me boje, trgovi koji podsećaju na živost duha ljudi.
Koji smo i sami u neku ruku zaboravili.
Zimski dan podsetio me na stihove Stevana Raičkovića: “Na malom trgu, nikog, čak ni trga”.
Doživljavam ih kao prostor slobode i glasnih reči, raspričanosti.
Zato volim da ih ugledam u svojini ili u tuđini. Zato na mene uvek ostave jak utisak.

Radujem se Temišvaru kojem sam obećala svoj povratak u proleće. Radujem se novom susretu s trgovima koje ću zateći onakve kakvi jedino i treba da ppstoje.

Sad imam vremena samo da vam se puno zahvalim a neki slatki zalogajčić večeras.
Ljudi (sa velikim LJ čak i da nije početak rečenice), svima puno :cmok:
Nadam se da sam umela da vam pokažem da vas SVE volim i poštujem.

- - - - - - - - - -

Dobro, dobro, znam ja da vi mislite da vas ja sad samo zagovaram, ali obećavam torticu večeras :D

Hvala svima još jednom na čestitkama :cmok:

Evo torte kao što sam obećala :)

smilie_geb_148.gif

Jedino što ja kad dunem, šanse ipak nema da ugasim sve svećice :lol:

- - - - - - - - - -

A izistinski sam pravila Moskva tortu i ubila sam se.
Što bi rekla Wild postala sam pravo zimsko prase :evil:

Moskva šnit je super torta:) Kad je slatkiš dobar, greota je ne jesti:)

Ja sam danas sa mamom šila neku haljinu (ja malo, a ona malo više:lol:), ali smo se malo prešle i izvadile kroj za manji broj nego što mi treba (nemački i italijanski brojevi se razlikuju za jedan broj, te eto zabune:lol:; u Burdi je 40, a u Butiku 42 za iste mere). No dobro, eto mi još jednog motiva da još smršam:lol:

Počela sam juče da čitam Stoner, Džona Vilijamsa i zasad mi drži pažnju. Nije komedija kao što sam htela, ali lako se čita, tako da je ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back