lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Bila sam u biblioteci.
Svašta sam nešto lepo uzela
Još samo da imam više vremena za čitanje i bog da me vidi.
Svašta sam nešto lepo uzela

Još samo da imam više vremena za čitanje i bog da me vidi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj da se žalite kako nemate vremena za čitanje...
Evo koliko knjiga možete pročitati mesečno da manje vremena provodite na svom smart telefonu
Ja mislim da neko ko tri sata dnevno provodi na smart telefonu ne bi knjige čitao ni da smart telefon nikad nije izmišljen.

Uh, ja ću O miševima i ludima možda uskoro da čitamMožda je ključna reč
Ja i dalje čitam Mesečinu (na momente mi je ok a na momente ne, ali krivim svoju koncentraciju) i čitaću je i dalje polako pa kad pročitam - pročitala sam. Ne stresiram se. A Treznog Morisa čitam samo u prevozu i nju kad pročitam - pročitala sam.
Čita mi se, zapravo, neka komedija sada, da se nasmejem malo. A ne znam šta bi to bilo u hrpi koju ja imam. I gleda mi se neki film smešan. I jedu mi se kolači neki čokoladni ali da imaju u neko voće. Sve ovo čini divnu kombinaciju, ali nikako da se nešto ukombinuje![]()

I meni je prijao. Čitala sam samo prvi deo Kupoholičarke (čak se ni ne sećam da li sam celu knjigu pročitala) i bilo mi je dosadno. Ali da, slažem se, film zahteva manje vremena, a i simpatično je napravljen.

Zelim ti sve najlepse i puno lepih knjiga 

Kad je slatkiš dobar, greota je ne jesti
), ali smo se malo prešle i izvadile kroj za manji broj nego što mi treba (nemački i italijanski brojevi se razlikuju za jedan broj, te eto zabune
; u Burdi je 40, a u Butiku 42 za iste mere). No dobro, eto mi još jednog motiva da još smršam