Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, danas 34:D Tortu nisam pravila jos, tako da nemam sta sad da iznesem pred vas, ali bice:D
Radim danas, tako da ce mi tako proci ovaj dan, ali dobro. I ne citam nista trenutno. :)

Srećan ti rođendan i sve najbolje, draga Pahuljice.
Evo podelićemo mm i ja našu rođendansku tortu sa tobom. A podeljeno na tri, mnogo bolje zvuči nego na dva :zag: :ortakinje:

Pogledajte prilog 467622
Mnogo sreće vam želim svima :cmok2:
Evo i jedan šampanjac da upotpunimo slavlja
smilie_new_012.gif

Rayela, ne razumem zašto misliš da postoje tako isključive razlike u tumačenjima stvari i književnosti među emigrantima i onima koji to nisu.
Iskreno, neko bi pomislio da s visine gledaš na svoje tumačenje u odnosu na tuđe, a ja vidim da nije prvi put da pokušavaš da otkačiš sagovornika i klisneš iz prepiske.
Sasvim je legitimno da ne želiš da diskutuješ o (nekim) stvarima, ali onda i ne počinješ, a ne da počneš pa ubeđuješ u ispravnost jedino svog tumačenja.
Argumentacije koliko znam ne manjka ni u emigraciji. :)

Rayela, ne razumem zašto misliš da postoje tako isključive razlike u tumačenjima stvari i književnosti među emigrantima i onima koji to nisu.
Iskreno, neko bi pomislio da s visine gledaš na svoje tumačenje u odnosu na tuđe, a ja vidim da nije prvi put da pokušavaš da otkačiš sagovornika i klisneš iz prepiske.
Sasvim je legitimno da ne želiš da diskutuješ o (nekim) stvarima, ali onda i ne počinješ, a ne da počneš pa ubeđuješ u ispravnost jedino svog tumačenja.
Argumentacije koliko znam ne manjka ni u emigraciji. :)
Ma jok bre, samo iznosim svoje utiske o knjizi, a koji se razlikuju od tvojih.

- - - - - - - - - -

Poranila si 4 dana... :) Pada mi na pamet da slavite zajedno pa ste i godine sabrali? :think:

Srećno vam oboma. :cmok:
A zar nije madame Bi rodjendan 13? Ili je to tvoj ?

Poranila si 4 dana... :) Pada mi na pamet da slavite zajedno pa ste i godine sabrali? :think:

Srećno vam oboma. :cmok:

Jeste. Matematička operacija sabiranje.
Da odgovorim ja pošto se Bi očigledno provodi :D

jeste, zajedno smo slavili večeras s prijateljima, njegov je bio 1., a moj će biti 13. i sabrali smo godine...

Hvala na čestitkamai i šampanjcu. Za lepe želje nikad nije rano ni kasno, ni pogrešno vreme.

- - - - - - - - - -

Meni je pravi rođendan 13, a Krasuljku je tog dana rođendan na Krstarici, pa nam je zajedno

Hvala svima na lepim željama:cmok::heart:

Može Bi da podelimo taj broj, ja sam za:D
Hahah, Kamenita:lol: (hvala :heart:)

E da, tri strelca na temi, Krasuljak vezana za Krstaricu u znaku strelca, a ako sam dobro zapamtila Rajela se udala u ovom periodu... :D

Lepo mi je prošao jučerašnji dan, a danas ću samo da odmaram. :)

Moj komentar se nije odnosio na to da li se cita knjiga ili se koristi čitač, vec na samu temu,koja je meni licno prestala da bude mesto razonode i ćaskaliste,kakva je inicijalno bila i kakva je i osmisljena.Previse filozofiranja i pametovanja,pa dobar deo postova ni ne citam. Svracam po navici u ime nekog ranijeg vremena, koje mi nedostaje. I znam da nisam jedina.

Naravno da jesam, nego, sramota me više da pričam o tome. Kupila sam ga prvog dana kad je izašao, pročitala, dala dalje, a ovaj je za zeta za novaka... Kupila sam inače Reči na mom dlanu, o Reneu Dekartu.
Što se tiče potpisa, nemam, moje su obe knjige II izdanje. On je valjda potpisao prvo izdanje koje je prodato online pretpremijerno. U Nišu nije bilo I izdanja. Ali imam posvetu na većini njegovih knjiga jer uglavnom idem na promocije .
Pitam se, ukoliko se nastavi akcija i u 2018-oj, sigurno će poklanjati knjige koje već imam. :(

Mislim da si u pravu da se radi o prvom izdanju,ali nisam sigurna.Nije mi pri ruci da proverim.
I ja se nadam da ce nastaviti akciju, mada...nije mi verovatno.

Rekose mi u knjizari da se za tu akciju bas i nije proculo.

Znaš kako, nema šta da se pročuje. Mene obaveštavaju mejlom, verujem i ostale članove kluba. Pre će biti da ljudi nemaju karticu za beskontaktno plaćanje. Ja sam iz tog razloga kupila u sredu tri knjige, pedagogici, komšinici i sebi.

- - - - - - - - - -

Za strelce još jedan glas. Mm-u je bio rođendam 5. Eto potvrde zašto meni prija društvo strelaca... :)

Ljudi, danas 34:D Tortu nisam pravila jos, tako da nemam sta sad da iznesem pred vas, ali bice:D
Radim danas, tako da ce mi tako proci ovaj dan, ali dobro. I ne citam nista trenutno. :)

Pahuljice,
srecan rodjendan:cvet: Sve najlepse ti zelim :zag:

- - - - - - - - - -

Moj komentar se nije odnosio na to da li se cita knjiga ili se koristi čitač, vec na samu temu,koja je meni licno prestala da bude mesto razonode i ćaskaliste,kakva je inicijalno bila i kakva je i osmisljena.Previse filozofiranja i pametovanja,pa dobar deo postova ni ne citam. Svracam po navici u ime nekog ranijeg vremena, koje mi nedostaje. I znam da nisam jedina.

Takodje :) (na stranu sto vec dugo nista ne citam :neutral:)

Ja sa strelčevima ne drugujem inače mnogo, prilično omraženi znak ali ovi na našoj temi osvetljavaju obraz znaku:mrgreen:

Kupila sam danas Ligotija i dobila sam pomalo feleričan primerak o čemu su me ljubazno obavestili papirićem u knjizi, nikad mi nije bilo draže što imam feler primerak....mislim da su to super zabavno odradili:)
Slika - nije baš najoštrija, izvinjavam se
IMG-20171210-WA0011.jpg

Kupila sam danas Ligotija i dobila sam pomalo feleričan primerak o čemu su me ljubazno obavestili papirićem u knjizi, nikad mi nije bilo draže što imam feler primerak....mislim da su to super zabavno odradili:)
Pogledajte prilog 467724

Bravo za Ligotija, javi utiske kako ti se dopadaju priče kada ih budeš pročitala. A što se tiče tih grešaka, to je izgleda
u svim primercima, jer je i moj prijatelj takođe dobio takav primerak.

Obavezno, počeću je već danas. Planirala sam jutros da je već čitam u kafeu ali bilo je neočekivano mnogo dece i vriske i cike tako da sam čitala Svet kompjutera, nisam mogla da se skoncentrišem na knjigu propisno.

Sad sam malo pronjuškala po blogu, nisam stizala da vidim šta ima novo pa videh i da će do Nove Godine pustiti u prodaju i Drevna svetla, unapred se radujem:)

Ja sa strelčevima ne drugujem inače mnogo, prilično omraženi znak ali ovi na našoj temi osvetljavaju obraz znaku:mrgreen:

Pogledajte prilog 467724
Vrlo profesionalno, moram priznati... :ok:

- - - - - - - - - -

Zapravo nije, da je do ljubavnih trauma mrzela bih škorpije:D a time bih delimično mrzela i sebe ha. Mada sve je ok, ja mrzim ljuide generalno tako da ,znak je samo nijansa.

Nikad ne bih rekla za tebe... :think: Nedostaje smajli, pa da shvatim da se šališ... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back