Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
I ja bih da pročitam nešto od Rota. Znači, da potrežim odmah Američku pastoralu!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si neumorna ( cu ti uturim reputaciju, incognitioB, hocu naravno. :-) Sve njegove knjige su mi u planu! :-)

Uff, tebi se ima mLogo dopadneI ja bih da pročitam nešto od Rota. Znači, da potrežim odmah Američku pastoralu!?
Kad budete procitali Pogledaj dom svoj andjele onda da mi izadjete na crtu![]()
Kud njega da spomeneš. Prije neki dan našao sam u jednoj eknjizi sabrana djela Tomasa Vulfa. Ne znam da li da čitam nešto što nisam čitao ili da ponovim Anđela.
Gospode Boze, ovde nema koga/cega nema! :-))))) http://www.nin.co.rs/pages/warticle.php?id=91078
Gospode Boze, ovde nema koga/cega nema! :-))))) http://www.nin.co.rs/pages/warticle.php?id=91078

Ako je krišom od mene pisao...

Jedan od kandidata se zove kao mm.Ako je krišom od mene pisao...
Realno, čula sam samo za ove moje sugrađane, Stojiljkovića i Jankovića, onda Pištala, Ognjenovićku, Draškovića, Vidojkovića, Aćina i Albaharija. Cenim, dobiće neko ko je najbliži vlasti.
Ali, Erazimo... Vrh...![]()

Ma jasta, cim cujem prezime koje pocinje sa Sto, a naravno, zavrsi se sa vic, odma pomislim na tog tvog zemljaka, ali setim se i sebe, tebeJedan od kandidata se zove kao mm.Ako je krišom od mene pisao...
Realno, čula sam samo za ove moje sugrađane, Stojiljkovića i Jankovića, onda Pištala, Ognjenovićku, Draškovića, Vidojkovića, Aćina i Albaharija. Cenim, dobiće neko ko je najbliži vlasti.
Ali, Erazimo... Vrh...![]()

Verovatno neko od njih piše na Književnosti...![]()
Nisam ni ja Gojko, ali ovo Go manje vise jesam.Radi istine, ja nisam na Stojko...![]()

Ovaj Gocić mi miriše na potencijalnog dobitnika...![]()
Uključujući i Erazma Amsterdamskog
Vidim na spisku Predraga Crnkovića, pa se sjetim da sam čitao neki njegov blog/šahovski putopis, i prilično uživao. Je li neko čitao neku knjigu njegovu, vrijedi li čemu?

Ovaj Gocić mi miriše na potencijalnog dobitnika...![]()