kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
znači da se i tebi sviđa, dok si ga gledala više puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ta izvolite uđitePrimatee li nove članove?![]()
![]()
da, volim Hju Granta i Kolina Firta i Alana Rikmana... a i kao što si reklaznači da se i tebi sviđa, dok si ga gledala više puta
tako je bilo i pre, nisam mogla da ga izbegnemIde Nova godina, prikazivaće ga sigurno bar na pet kanala. Extra!

...i eto mene za kompjuterom, ali nemam naročito vremena da bih se raspisala.
Htela sam samo da kažem jedno VAU! za Krasuljkov broj knjiga.![]()

Moja biblioteka je prilično skromna mislm da ima oko 400-500 knjiga, i za to jedva da imam mesta.
Uzeo sam sada da čitam zbirku Savremene arapske priče, mogu reći da mi se dopada, ima vrlo kvalitetnih priča.

Ovde su dobrodošli svi dobri ljudi.Moja biblioteka je prilično skromna mislm da ima oko 400-500 knjiga, i za to jedva da imam mesta.
Ostalima je pristup zabranjen. Da li je reč o izdanju Clio? Ima dobrih priča, početna o Jovu je dobra, recimo.![]()

Dobra joj je i Muzika i tišina. Romani su joj ljubavno-istorijski. Koji pisac?
Olafson? Tremejn?
- - - - - - - - - -
Mislim da može samo jednom da se produže.
Ali moguće je i da imaju opciju za one koji su odgovorni ali ih neka situacija sprečava da na vreme vrate knjige.
Mislim da možeš da postigneš dogovor ako im obajsniš situaciju.
Nemci umisljaju da su plave krvi.Svi ostali sem njih su obicni ljudi.Njoj je trebalo reci da s' obzirom na nacisticku proslost Nemacke i danasnje neonaciste ona nema prava da spominje istoriju Srbije o kojoj ne zna nista.Takodje joj je trebalo reci koliko Srba je stradalo u nemackim logorima smrti.Kad sam pre nekoliko dana bila u Laguni, rekoše da su posle one Hertine izjave o bombardovanju naručili malu količinu njehog najnovijeg romana. Razmišljala sam, morala bi da bude najveći idiot da tako nešto izjavi usred Beograda. Da budem iskrena, nisam pročitala izjavu, ali sam parafrazu: dobili smo ono što smo zaslužili. Ne bih komentarisala dalje, neka svako shvati kako mu razum nalaže. Ne kupovati njene knjige je kao ne slušati muziku narkomana. Eto, to mi prvo pada na pamet...
Ovo Vam nisam pričala.
Nedavno sam boravila u hotelu, odnosno specijalnoj bolnici na Zlatiboru. Taj hotel, tj. bolnica ima svoju sasvim solidnu biblioteku i vrlo ljubaznu bibliotekarku. Više nego prijatno sam se iznenadila i ambijentom i fondom knjiga, moram da priznam. Ono što mi je bilo kruna iznenađenja je pristojan broj ruskih knjiga, odnosno knjiga na ruskom. Kaže bibliotekarka da imaju veliku posetu Rusa i da svi oni donesu knjige za čitanje sa sobom. Kada pročitaju, ostave ih biblioteci, ne vraćaju ih sa sobom kući, računajući na sledeće Ruse koji će doći u hotel. Žena ima sasvim nezavisnu evidenciju i te se knjige nalaze na udarnom mestu u biblioteci, da ih ti Rusi vide čim uđu.
.