Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja omiljena je ta, Timor mortis, mada mi se sviđaju i Memoari Pere Bogalja. Ubistvo s predumišljajem sam samo gledala. Očeve i oce mi je letos preporučio prijatelj (upravo pročitao), moraću što pre kako bi smo polemisali kad se ponovo budemo sreli.![]()
Jao, da stignem sve što želim, moraću da čitam 25 sati dnevno, ko naš preCednik...![]()
Između ostalog, ovu temu volim zato što me uvek neko podseti šta treba da čitam. Brzo se palim, ali još brže i gasim, jer svakodnevne preporuke potiskuju moje klimave odluke...

Prosto neverovatno da nigde ne postoji nista od Selenica u el. obliku?
Tarantino?
Sta je najbolje od Basare, da bude prva kjnjiga od njega za citanje?
Nisi. Ali posle "nenad", možete po slobodnoj volji dodati sve što vam padne na pamet.
- - - - - - - - - -
Od Selenića sam pročitala sve romane koje je napisao.
Memoare Pere bogalja sam čitala dva puta.
Najbolja mi je... sve su mi najbolje
- - - - - - - - - -
![]()
Pogledaću večeras imam li šta kod kuće. Imaš i onaj forum sa e-knjigama, balkandownload, ne znam sad tačnu adresu, pa možeš da pogledaš. Može i Bodrijar da pomogne vjerovatno.
Od Basare, nema razloga da ne uzmeš odmah Famu o biciklistima. Ako ti se ne svidi, vjerovatno ne moraš da ga čitaš dalje.
Tamo sve i skidam bas, i retko se desi da ono sto potrazim, ne uspem da nadjem. Bas sam se iznenadio da nema nista od Selenica. Trazio sam i na onom mega upload nalogu, gde ima ko zna koliko GB knjiga, koje je neko stavio u pdf knjizevnost, nema ni tamo.

Sjajno. Samo ja nikako da je procitam. :-/ Svega tri Kisove knjige sam procitala, a valjalo bi sve. :-)

Ove sam čitala: