del piero 10
Aktivan član
- Poruka
- 1.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Mislim da bi mi se ovo trebalo dopasti. Gledaću da je pročitam uskoro.
Ne znam vise ko je napisao da je prevod los?
Mogu se sloziti sa tim.
Nesto tu ne stima. Mislim, izgubilo se u prevodu.
On jeste nemacki knjizevnik jer pise na nemackom.Samo znam da mi nesto puno smeta dok citam...
Nadam se da ce Rayela reci svoj sud.
Btw, Rafika Samija sam u biblioteci nasla u odeljku za nemacku knjizevnost...
Moracu malo da sve to "proguglam".
Samo znam da mi nesto puno smeta dok citam...
Nadam se da ce Rayela reci svoj sud.
Btw, Rafika Samija sam u biblioteci nasla u odeljku za nemacku knjizevnost...
Moracu malo da sve to "proguglam".
Evo da se javim i ja, čitam SF klasik Solaris, Stanislava Lema. Kako izdržavate ove vrućine? Ja toplotu vrlo teško
podnosim, mnogo više volim zimu.
He, to sam čitao kad mi se ćerka rodila. Imam sliku negdje, nevješto držim bebu, a na krevetu iza nas Lemova knjiga.
Inače, to je bio ne znam koji po redu moj pokušaj da zavolim naučnu fantastiku. Neuspješan.

Јуче, сасвим случајно, и то у трафици, налетим на књигу: Пусти правог да уђр
Да ли је читао неко и какви су утисци?
Гледала сам филм недавни и то ме је навело да купим књигу.
Zanimljiv ti taj Brazilac. Ne znam jesi li čitao i jeli i mađarska književnost među tim manje poznatim, ali mene je oduševio Mikloš Vamoš, posebno Knjiga očeva. To mi sad prvo palo na pamet. Pošto nas pratiš, sigurno si video da je Lamar pre neki dan pisala o Molim te pazi na mamu južnokorejske književnice.
To ti je baš dobra odluka da se posvetiš manjim književnostima. Svakakvog blaga tu ima, najčešće bez neke veće reklame, prosto ne možeš ni da saznaš za njih.
И ја сам (између осталог) узео ово на Ноћи књиге. Једва чекам да почнем да читам, не знам зашто, али имам висока очекивања од овог романа...Berlin Aleksanderplac Alfreda Deblina. )
Evo ja sam se malo potrudila da pretresem razne moje spiskove:...
E, i ti jednom da odustanesOdustala sam od Rafika Samija.
Ne mogu.
Mrzim to, da prekinem sa citanjem neke knjige, ali jednostavno ne mogu. Ne ide mi.
A i potpis nam je istiОд Мађара сам читао само по роман Имреа Кертеса и Петера Естерхазија, а још су ми на листи и Краснахоркаи, Ђерђ Конрад, Зилахи, Ендре Ади, Деже Костолањи.. Изгледа да нам је доступно доста превода мађарских, а и логично је, ипак смо комшије. Додаћу и Вмаоша, договорено :-).
И ја сам (између осталог) узео ово на Ноћи књиге. Једва чекам да почнем да читам, не знам зашто, али имам висока очекивања од овог романа...
Занимљиво да имамо пар истих писаца на листи (Амин Малуф, Амос Оз, Гросман итд.)
Иначе, ако још некога занима, издавачка кућа Клио има едицију Грал посвећену тако тим нама мање познатим (а добрим) светским писцима.. А ту је и Дерета са овом новом едицијом Дерета вам представља (то су оне мале беле књиге, сјајно дизајниране; знам да је то крајње небитно, али свиђа ми се њихов минималистички дизајн корица).

Од Мађара сам читао само по роман Имреа Кертеса и Петера Естерхазија, а још су ми на листи и Краснахоркаи, Ђерђ Конрад, Зилахи, Ендре Ади, Деже Костолањи.. Изгледа да нам је доступно доста превода мађарских, а и логично је, ипак смо комшије. Додаћу и Вмаоша, договорено :-).