Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sasvim zgodna sprava. Samo što to što u Nemačkoj možeš da kupiš za 75 evra ovde košta više. Treba videti preko oglasa.

Pročitala sam knjigu Van /hrvatski/ odn. Slobodna /srpski/, Nacuo Kirino, 375 strana u elektronskoj verziji. Za jedan vikend i stalno mi je na pameti da ju je Kamenita pročitala isto tako i rekla je:

Ni meni nije smetao hrvatski prevod, a knjiga me je potpuno obuzela iako ja ne volim to tako krvavo i morbidno. Još sam danas spremala džigericu za ručak, pa me baš nešto asociralo.
Inače, sve ste već ranije rekli, da je prikazan neki život u Japanu za koji smo mislili da ga nema. Da su tamo svi dobri situirani... ali znali smo za neke bande, kriminalce, yakuze

Primam porudzbine za Kindle ( cu vam isporucim pocetkom lipnja:D). Cenu moram jos da pogledam, mislim da ovi koju su za vas ok nisu vise od 75 ojra, a takav je
i moj, ali je nelkada kostao 100 ojra.

Ne mogu da citam.Ne odgovara mi.Sve me odbija.

Ricard Morgan - Digitalni ugljenik

Odbija i njega.Prvi put se knjiga ne dopada ni njemu ni meni.Definitivno nije to to.

Katastrofalno losu energiju ovo prenosi.

Poslednja izmena:
Zlica Od Opaka :zelenko3:

- - - - - - - - - -

Samo vi pisite o kojekakvim uredjajima sa puno knjiga.
Lepo vidim kako cu da se navucem :think:
Bezobrazni ljudi na ovoj temi:lol:
Pahuljice, koliko te znam, mislim da će ti se film jako svideti.

Bi,, znala sam da ćeš je progutati. Prosto te obuzme i ne da da uzmakneš.
I ja mislim da će mi se dopasti:) Volim bajke. Jedva čekam da odem da gledam film. Nadam se da će to biti ove nedelje.

Fino mi idu Gordost i predrasude. Mislim da ću je završiti za dan-dva. A onda me čeka Lolita.

Ja sam na polovini Mandoline tj.malo dalje. Danas je Plato povodom rođendana na Instagramu delio nekoliko primeraka ove (i još jedne) knjige, ali se ja budala nisam prijavila.

Toliko knjiga me čeka, ne znam šta bih pre. Ne bi mi još jedan par očiju bio dovoljan.
Danas mi je palo na pamet kako dugo ništa nisam kupila, ima bar mesec dana i onda sam malo virila na sajtove izdavačkih kuća.

Republika Copic – Vule Žurić, Sluzbeni glasnik 190 str. 8/10

Ovo je „tanka“ knjiga koju sam kao i sve druge u poslednje vreme predugo citala.

Rec je o Copicevoj biografija pisanoj na malo neobican nacin, Copicevim stilom i recnikom tako da na momente ne znate da li to pise sam Copic ili Vule Zuric.

Napisna je iz devet manjih celina koje idu hronoloskim redom, a koliko sam citala Zuric je dobro proucio Brankov zivot i sve je zasnovano na cinjenicama.
Cak i posledji dan iz zivota ovog pisca.

Lepa knjiga koja neizbezno podseca na detinjstvo i sve one dobro nam poznate Copiceve likove. I budi neki zal za svim neprocitanim Copicevim knjigama.

Sinoc sam prostudirala ove Kindle skalamerije ( najjeftina je 69 evra, najskuplja oko 180 evra, ja imam neki od 109 evra, a i dan danas isto toliko kosta)
i ne bih nikome preporucila ovaj najjeftiniji jer kod njega svetlo ne moze da se menja, ocigledno je uvek isto.
Kindle u Nemackoj nudi najvise naslova na engleskom (na nemackom malo manje, ali za mene puna kapa, na ruskom nema nicega,
ali zato slova mogu da se podese na cirilcu), meni licno Kindle vrsi poso jer na njemu sada imam celu nemacku, rusku, francusku,
englesku i americku knjizevnost ( ali naravno samo neke starostavne autore) i svi su na nemackom.

- - - - - - - - - -

Ovo je „tanka“ knjiga koju sam kao i sve druge u poslednje vreme predugo citala.

Rec je o Copicevoj biografija pisanoj na malo neobican nacin, Copicevim stilom i recnikom tako da na momente ne znate da li to pise sam Copic ili Vule Zuric.

Napisna je iz devet manjih celina koje idu hronoloskim redom, a koliko sam citala Zuric je dobro proucio Brankov zivot i sve je zasnovano na cinjenicama.

Lepa knjiga koja neizbezno podseca na detinjstvo i sve one dobro nam poznate Copiceve likove. I budi neki zal za svim neprocitanim Copicevim knjigama.
Stiidim se priznati, ali ja Copica ne poznajem. Jeste bila u skoli neka obavezna lektira , ali meni to tada nista nije znacilo.
Danas me nekako ne privlaci, imam filing ( ali takvo mi je i secanje) da se bavi ratom, a ja ne mogu da citam WWII.

Ne mogu da citam.Ne odgovara mi.Sve me odbija.

Ricard Morgan - Digitalni ugljenik

Odbija i njega.Prvi put se knjiga ne dopada ni njemu ni meni.Definitivno nije to to.

Katastrofalno losu energiju ovo prenosi.
Izvini Zauz , al ko je taj on, dal on ovde pise?
A inace, mi, koji ovde pisemo, nikada ne pisemo o svojim nekim sekspirovskim dilemama, a ni privatnim situacijama
po sistemu, ja volim, al eto, on ne voli jer to i nije smisao postojanja ove teme.
Kada ja ( recimo) nemam volje, zelje da citam, ja nekako nemam potrebu da to delim javno sa svima pa jos da objasnjavam kako
eto ni "on" ne zeli da cita.. Ili citas ili ne citas.,a kad i ako citas to lepo ovde napises.

Isti sam utisak i ja stekla posle tri ofanzive... Sve se slažem s tobom. :ortakinje:
Tanana knjiga, žurila bih zbog dragog sugrađanina (da ne željuje puno za jedinim primerkom), a s druge strane, ko stvorena je za tašnu. Al' za maler, danima me neko dovozi iz škole i propadne mi čitanje. Natamo dremam, malo mi je pet sati sna dnevno (noćno :think:), kod kuće stalno neke obaveze. Evo, sinoć sam bila u pozorištu, ne znam ni kako se zove predstava, mrzi me da ustajem po program, ali, dobra komedija. Sutra idem ponovo, opet ne znam šta gledam, kupila ćerka karte ispred Foruma po 100 dindži.
Ljudi, zamara li i vas ovo vreme koje se menja svakodnevno ili sam ja ozbiljno bolesna? Kompletno sam slomljena... :(

Isti sam utisak i ja stekla posle tri ofanzive... Sve se slažem s tobom. :ortakinje:
Tanana knjiga, žurila bih zbog dragog sugrađanina (da ne željuje puno za jedinim primerkom), a s druge strane, ko stvorena je za tašnu.
Ljudi, zamara li i vas ovo vreme koje se menja svakodnevno ili sam ja ozbiljno bolesna? Kompletno sam slomljena... :(
Слободно је задржи колико хоћеш, ја сам од те књиге одустао.
Ја нисам сломљен, не осећам замор али ме је јутрос болела глава.

-------------------------------------------------------------------------------------
„Имају тако много деце. Бог им дао још више!“

Osecam se kao zombi.
I hodam k'o zombi.
I meni nije dobro. Vreme se menja.
Stiglo je prolece. Ljudi moji, mislila sam da ga necu doziveti.
Danas sam se ''raspustila''.
Dobila neku kintu i zapucala u Lagunu.
Kupila obe Tabaseviceve knjige.
Intrigira me, posebno sto ga je preporucio Kesic sa b92.

Osecam se kao zombi.
I hodam k'o zombi.
I meni nije dobro. Vreme se menja.
Stiglo je prolece. Ljudi moji, mislila sam da ga necu doziveti.
Danas sam se ''raspustila''.
Dobila neku kintu i zapucala u Lagunu.
Kupila obe Tabaseviceve knjige.
Intrigira me, posebno sto ga je preporucio Kesic sa b92.

Evo i tebe :kiss: da prođe.

Baš sam maločas gledala prvu epizodu prolećne sezone Kesića. Smenjivali su se smeh i bes... Ovaj čovek (Kesić) je definitivno car, a i onaj ko mu pomaže u odabiru materijala. :heart:

Nije luda da se javlja sada pa da mora da se izjasni.
Ni mene ne racunajte da sam se javila
c3eda0b408a62f1c69e1b14901a28fa5.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back