Ni mrtva ne bih pristala da budem to...
Eh, mila moja, ič ti mene ne poznaješ... Pa ja ti bre najviše volim da pričam o seksu u javnosti... Psujem ko muško.
- - - - - - - - - -
Umreću bez ijedne Pračetove pročitane...![]()
Koju mi preporučujete, onako, po mom ukusu?![]()
Samo bez mila,draga i to.Imam nik.
Zamisljam te kao divnu osobu srednjih godina zakopcanu do grla.Opasna si ali sve dok ima knjiga u redu je.Ne ide prica o tome uz tebe nikako.Ne ostavljas takav utisak.
On specificno pise.Ne znam koji je tvoj ukus a mozes da probas knjigu ''Peti Slon''.Bilo sta o Disksvetu zapravo.Ima i druge ali ne mogu nista o njima jer one koje sam citala ne gotivim nesto.Nije to to.
Da li si svesna da sagovornike teras da budu fini?Jel' to profesionalna deformacija neke pedagoske fore?
Bukvalno isijavas ''budi dobar/budi dobra'' energiju kao gospodje iz komsiluka kod kojih svi klinci jedu sladoled.Imas taj neki ne znam kako to tacno da nazovem ali recimo stil.Kao da su svi ovde tvoja deca.Zanimljivo za gledanje ali cudno prilicno.
Poslednja izmena:

, ali smisao e-knjiga je valjda, između ostalog i štednja papira, zaštita okoline i tako to. A ono što su neki pominjali ranije, kad kreneš na odmor pa u tom uređaju kindlu, rideru ili poneseš 100 knjiga ili 1000 knjiga, što je neuporedivo lakše. 

duh Nisa kakav je nekada bio .gif)
: