Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Пошто сви толико хвалите Апдајка, мораћу да га уврстим на листу за читање дефинитивно. А и таман имам циљ да се више упознам са америчком књижевношћу, пошто сам углавном танак са америчким писцима.
Зато сам и узео да читам Фокнерову Буку и бес.. Мало су ми помешана осећања. С једне стране, не могу рећи да ми је било уживање читати, баш сам се тешко пробијао кроз текст, поготово у прва два дела. Али, опет, било ми је тешко да оставим књигу јер ме је ипак нешто вукло да је прочитам до краја, није ми била досадна.
А, верујем да ми за потпунији угођај фали и информација о америчком југу с краја XIX и почетка XX века.
Зато сам и узео да читам Фокнерову Буку и бес.. Мало су ми помешана осећања. С једне стране, не могу рећи да ми је било уживање читати, баш сам се тешко пробијао кроз текст, поготово у прва два дела. Али, опет, било ми је тешко да оставим књигу јер ме је ипак нешто вукло да је прочитам до краја, није ми била досадна.
А, верујем да ми за потпунији угођај фали и информација о америчком југу с краја XIX и почетка XX века.

Seksualni udžbenik za adolescente.
Gde mi je bio kad sam bila mlađa... 
), s njom i tačka na Uelbeka. Dosta od mene, četiri komada, vraćam se starim vrednostima, Moram brzo da prešišam Povratak Zeca, kako bih što pre čitala to remek delo Zeka je bogat. 
Jedva! Išao čovek lično u depo da mi nadje. Nevidjena ljubaznost u Gradskoj. A što ima lepe plave oči i nebeogradski naglasak. Izgleda da su samo dodjoši ljubazni. Domaći kao da su svi blago autistični.
Ima ih uglavnom troje u smeni ( samo jedan muškarac), skoče svi, ne mogu da se odlučim koga da uposlim. :
U svakom slučaju, hvala na ponudi! Ti si snabdevenija od mnogih biblioteka, pa ću možda da te iskoristim za neku drugu knjigu!
.