E pa super nam je bilo! Jeste bilo ladno , junački sam izdržala svih 6 dana ( samo jedan dan je bilo bez sunca, ostale dane je bilo prijatno) i evo noćas u putu se razbolim i sad imam temperaturu i upaljeno grlo a sutra mi zadnji dan godišnjeg

Inače znate da sam hrono , e pa opustošila sam sve pekare u Pragu i pila piva i Starbaksa za sve pare! Od sutra opet vojnički režim

I jela sam gulaš pa sam zaključila da je mađarski 10 liga iznad češkog.
Divan je Prag ( meni je ovo drugi put tamo) jedino što je BAŠ BAŠ prenatrpan turistima....ja sam se nadala da neće biti toliko ljudi pošto ipak mart nije sezona ali svejedno je bilo zastrašujuće.
Žao meni tih ljudi što žive tamo...jeste da turizam donosi para al sigurno je teško imati nešto tako estetski lepo a nemati ga nikada za sebe....
Dosta se promenio grad ...ja ga se sećam iz srednjoškolskih dana, sećam se arhitekture, osećaja neke slobode i prisnosti među svim tim ljudima...a sad sam ga nekako videla iz druge perspektive, prelepog ali sa gomilom pijandura,bučnih ekskurzija i bordela na svakom drugom ćošku.....
Rado, ih bre ima vremena za Prag. ko si na budžetu, možda da probaš s onim vikend putovanjcima, dobiješ 4 dana za 70ak jevrića. Nije puno al je lepo da ti dupe vidi puta