krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Pretpostavila sam ja da nije on za mene, zbog toga sam ga i zaobilazila do sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slucajno sam naletela na komentare o ovoj knjizi
https://www.delfi.rs/knjige/91302_sestra_sigmunda_freuda_knjiga_delfi_knjizare.html
i bas me ja zainteresovalaNe znam mnogo o Frojdovom zivotu ali ovo me je bas iznenadilo - nisam imala pojma
Da nije neko citao knjigu?
Од дванаест књига нисам читао само три: Прича о два града, Острво с благом и Кућа листова. Ове које сам читао су све добре.
-----------------------------------
Pogledajte prilog 435795
Али то је само сан, а снови се не рачунају у грех.Ja sam pocela da citam pre neku godinu, jedna od retkih knjiga koje sam ostavila bez griznje savesti. Negde na pocetku ima recenica kako neko (sestra ili brat, vise se ne secam) sanja kako sestra kao vec starica, doji brata (bebu). Dalje me knjiga nije interesovala...
Али то је само сан, а снови се не рачунају у грех.
Ти си као она бабушка код Сологуба, која је истукла слушкињу што ју је госпођица сањала.
''Лушка, што си се навадила да те госпођица сваке ноћи сања? Бунику си ваљда јела, безобразнице!'' (ха, ха, ха!)
Госпођица Лиза, Сологуб
--------------------
![]()
Ja sam pocela da citam pre neku godinu, jedna od retkih knjiga koje sam ostavila bez griznje savesti. Negde na pocetku ima recenica kako neko (sestra ili brat, vise se ne secam) sanja kako sestra kao vec starica, doji brata (bebu). Dalje me knjiga nije interesovala...
I da prijavim da i ja volem Mojsilovicku, ali nemam nista novo vec pet sest godina, ove knjige koje pominjete ne znam. (al cu da nabavim)
Tebi jos jednom tnks za linkAko je on pokušavao i njih da spase, onda čitanje ove knjige za mene gubi smisao.
A i ja sam guglala pa se nešto mislim, ne bi valjda bio toliko prevođen i hvaljen da je tako bitna činjenica bila laž![]()
Ako je on pokušavao i njih da spase, onda čitanje ove knjige za mene gubi smisao.
A i ja sam guglala pa se nešto mislim, ne bi valjda bio toliko prevođen i hvaljen da je tako bitna činjenica bila laž![]()
Али то је само сан, а снови се не рачунају у грех.
Ти си као она бабушка код Сологуба, која је истукла слушкињу што ју је госпођица сањала.
''Лушка, што си се навадила да те госпођица сваке ноћи сања? Бунику си ваљда јела, безобразнице!'' (ха, ха, ха!)
Госпођица Лиза, Сологуб
--------------------
![]()
Pa hajde, ispričaj nam
- - - - - - - - - -
Da,da. I ta knjiga je naletala na mene negde po fejsu ili većneznamgde.
Zapamtila sam je zbog neobičnog naslova![]()
U izlozima Lagune vidim dosta novih knjiga, pa izgleda da izdavaštvo dobro funkcioniše u Srbiji iako se slabo priča na forumu o tome.
Tako je draga drugariceJa sam član Laguninog kluba, tako da mi stiže mejlom informacija o svakom novom izdanju. Koliko mogu da primetim, najvrednije je ono što je neko već davno izdavao i dobro prodavao. Msm da u poslednje vreme idu na siguricu, a na akcijama rasprodaju ono što ne mogu da prodaju deset godina i više...
Ja sam član Laguninog kluba, tako da mi stiže mejlom informacija o svakom novom izdanju. Koliko mogu da primetim, najvrednije je ono što je neko već davno izdavao i dobro prodavao. Msm da u poslednje vreme idu na siguricu, a na akcijama rasprodaju ono što ne mogu da prodaju deset godina i više...
Десет најбољих РОМАНА:Ne znam da li smo ovo kačili svojevremeno (125 poznatih pisaca među kojima su i Stiven King i Džonatan Frenzen, glasali za najbolje knjige svih vremena), ali nije na odmet da ponovimo...