Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Мене занима, пошто у Хрватској говоре нетко и нитко, да ли је тако у свим падежима - да ли кажу нпр. нема нитког? Безвезе питам, пало ми на памет сад кад прочитах последње 2-3 стране ове теме.
Водопад има баш леп нови аватар са лептирићима.
И даље гулим Библију отровне маслине, обимна је, није досадна већ мој чова има грчеве, слабо спава па и ми с њим. Ево опет се дере, одох![]()
Prokuvaj mu 4 zrna kima u 50ml vode...
Baš sam se pitala kako nam je "čovečuljak", kad on već postao "čova". Rastu deca .... a valjda će i grčevi da prodju. Ne znam Elefteria jel ideš na one teme o bebama, puno korisnih saveta može da se dobije. Možda postoje i neka efikasnija sredstva od kima koji je iz vremena naših majki i baka (a i ja sam već u godinama za baku). Nemoj da se ljutiš, Krasuljak, mojoj deci taj kim nije pomagao.
I kako se Ema slaže sa bebom?
Aha, super smo za izbegavanje,To je valjda zbog toga što ništa ne čitamo u poslednje vreme...
Ja ću od sutra da počnem da se popravljam.
Ja čitam, ali nemam neke naročite utiske o tome što čitam, pa me mrzi i da pišem. Pročitala sam Projekat:sreća, Grečen Rubin, jedna od onih knjiga o samopomoći, ali ima i korisnih stvarčica. Kako se tokom godinu dana trudila da bude pozitivna, dobre volje, da pesmom budi decu, da održava kontakte s prijateljima i rodbinom, da se zdravije hrani, da izbaci suvišne stvari iz stana i plakara, a ostale da drži na mestu i u redu, da ide u teretanu.... mislim, sve ono što mi svi znamo da treba, ali ili ne stižemo, ili nas mrzi, ili nemamo para itd....
A onda sam počela Pričicu, Radivoja Šajtinca. Tanka knjižica, za sada mi liči na priče, ali mi je sve zbrda-zdola.... ne znam da li da se trudim i oko tih 109 strana, krupnih slova, koje mogu da čitam i bez naočara.
E da, i ova gorepomunata Grečen je u jednom momentu "dozvolila" sebi da ostavi knjige koje je ne zanimaju nepročitane, iako je ranije smatrala uspehom i bila ponosna na to što završi svaku započetu knjigu. Znači: zarad sreće, to ne treba činiti.
To je valjda zbog toga što ništa ne čitamo u poslednje vreme...
Ja ću od sutra da počnem da se popravljam.
A evo, sad je granulo sunce.