krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Smatra se začetnikom logoterapije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једном сам срео једну жену у неком биоскопу, хтела је да се убије. Причала је како хоће да сврши с тим. Ја сам рекао: „Како хоћете.“ Она је рекла: „Е па, онда нећу да се убијем!“i kazu da je svako psihoterapiju pocinjao sa tim pitanjem - Zasto se niste ubili?

Inat je čudo...Једном сам срео једну жену у неком биоскопу, хтела је да се убије. Причала је како хоће да сврши с тим. Ја сам рекао: „Како хоћете.“ Она је рекла: „Е па, онда нећу да се убијем!“
Емил Сиоран

I ja bih volela da citam Moju borbu...
A što reče Kišon, "kod kuće je najgore"... 
Možda nije u redu da ja pišem nešto o knjizi koju nisam čitala, a koja je mnoge ovde oduševila, ali ipak hoću. Moja bibliotekarka je počela drugi deo Moje brobe jer je u bilioteke stigao prvo drugi deo i posle ne znam koliko strana je odustala. Kaže, on piše o životu kod kuće... ništa tu nju nije impresioniralo, a ima nebrojeno strana. E sad, da li je prvi deo bolji, ili četvrti ili šesti, ne znam šta su tvrdili Rayela i Kventin.. ali ja sam odustala unapred.

Kod tog dela druge knjge sam htela da batalim citanje nego sam mnogo skupo placala knjige pa mi se nije isplatilo da ne citamJa sam pročitao jednu i po knjigu dok se nisam navukao. Mislim da druga počinje opisom dječijeg rođendana na nekih pedeset strana, i to jeste pravi test čitalačke istrajnosti. Kasnije je interesantnije, bar je meni bilo. Naravno, ne može svaka knjiga svakome da se dopadne. Osim toga, mislim da ipak treba početi od prve knjige.

Tako to ide kod mene. Ni leba ne bacamStipso!![]()

Ma nema poterbe da se izvnjavas nego nisam razumela poentu, a niisam razumela jer sam procitala od 1000000 strana samo prvih stotinak.Izvini, Rayela.
Evo kad dodjes u Srbiju, zovem te na kafu.
Mislim da sam napisala da je apokalipticna i da je nastavak romana Prolaz.
Izvini jos jednom.
Sa LInejnom ili ovih 100000 strana na e readeru? Ce ga zaboli ona stvarUdri muža s njom kad te nagazi...![]()

Ma vraticu se ja na ovu Dvanaestricu, polako.Ahahahaha, dobra fora da ga opalis sa mnom!
Ne smem vise da komentarisem procitano, opet cu nekoga da navedem na pogresan zakljucak.
Rayela, uzimam Crveno i crno, cim prije.
Citala sam je kad sam bila curetak od 16.
Red bi bio da joj se kambekujem.
Isto cu uraditi i sa Carobnim bregom.

I meni, moram priznati. Stvarno je em neodoljiva, lucidna, ali i beskrajno hrabra jer mtva ladna saspe svakome sve u lice,Ma Cica je legenda. Bas mi fali na Krsti.
![]()