- Poruka
- 131.222
Rado, jel tebi bilo lepo u tom snu? Mislim dok vas nisu razjurili (to sigurno nije bilo lepo). Ako ti je bilo lepo, normalna si.
Upravo tako, odličan komentar... U snovima je sve dopušteno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado, jel tebi bilo lepo u tom snu? Mislim dok vas nisu razjurili (to sigurno nije bilo lepo). Ako ti je bilo lepo, normalna si.

Ako ti je bilo lepo, normalna si.

Upravo tako, odličan komentar... U snovima je sve dopušteno.![]()

Telo kao dokaz – Patriša Kornvel, Laguna 370 str. 6/10
Kada mi je Kerefeka rekla „Neeee“, ja sam odmah poslusala. Nije mi puno trebalo
Knjiga nije neprijatna za citanje, ali je nekako bleda, bleda... Citas kao da ne citas. Mozes recimo da gledas u beo zid i da citas isto ti je.
Do duse stigla sam sinoc bila do pola, onda sam fino okrenula na zadnje poglavlje, procitala ga i to je bilo to.
Bas nista nisam propustila. Hvala Kerefekisto nisam dodatno gubila vreme.
Moram sada da napravim bolji izbor .
Nesto slicno se desilo i sa Patersonom, koji sad pise u duetu sa nekim piscem, bilo muskim ili zenskim.
Poslednja Patersonova knjiga koju sam citala, se zove Prva ljubav, nisam pojma imala... nasela sam misleci da je u pitanju triler, kad ono ljubavni, ali umereno ljubavni roman.
Naravno i Prvu ljubav je napisao ovog puta sa zenskom spisateljicom.

Ne boj se, retke su žene kojima se tako posreći.![]()

Oduvek obožavam Rudenku. Da sam muško, baš bih takvu ženu volela pored sebe. Možda zato što sam sličnog senzibiliteta, malo opichena...A propo ovih vaših snova i fantazija o francuskom predsjedniku, čitaste li ovaj tekstić, to se valjda zove kolumna, Vedrane Rudan?
Moja žena se oduševila, a ja se isprepadao živ.![]()

I tako direktor počinje da vara svoju mladu ženu, sa svojom starom ženom.

Evo vam nešto lepo da pročitate... Mirko Kovač...
Ponela bih knjigu, ali ne nosi mi se u kafanu...Sad moram da pravim frizuru pa da spavam, pitam se zašto li se mučim, ionako će do sutra da se rasturi... 

Da... tako sam i ja uzela roman "Posla zena kod doktora"... od nekog nepoznatog pisca.
Kad odjednom, kancer... daleko bilo.