Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
I meni sutra stize drugi deo Genijalne prijateljice.Kazu nece promo cena jos dugo...
Je l taj serijal o Hajduku i za decake?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super su te knjige. Ne znam ni sama koliko sam ih puta uzela iz školske biblioteke...

legenda
.Ne jaVi ste vec zaboravili na nas koji slabije dolazimo..![]()
.Vazno da si tu i da pratis, pa češ dobiti želju nešto i da pročitaš kad mi onako lepo napišemo o nekim knjigama

Vodopadice, valjda vidiš da ja ovde najmanje čitam a najviše lupetam...Slobodno učestvuj u razgovorima, naši smo.
![]()
![]()
Doduse, jedino sto vise kupujes knjige 
Water, pa valjda vidis da i ja jedva citam.
Otegla sam onog Sejranovica u nedogled.

Ne ja.

Хвала на комплименту! Али, ја волим да сакупљам те лепе, отмене изразе.Nautiluse, ko bi rek'o da si baš to zapamtio od cele knjige...A ja mislila ti neki fin gospodin...
- - - - - - - - - -

I meni sutra stize drugi deo Genijalne prijateljice.Kazu nece promo cena jos dugo...

Hvala Bi
- - - - - - - - - -
Rado, ma gde ti najmanje citas..Doduse, jedino sto vise kupujes knjige
![]()
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
![]()
Btw, u Laguni imate simpaticnu akciju za one koji vole knjige o Rusiji a i solje
![]()
Rado bih čitala te tvoje beleške...Хвала на комплименту! Али, ја волим да сакупљам те лепе, отмене изразе.
„Код нас ту бубуцу називају Аљонка.“ И над бубамаром је промумлао: “Аљонка, Аљонка, полети на небо, тамо твоја дечица, седе крај сапетица.“
*Сапетица – женско грешно место – корпа од врбовог прућа.
Прилепин: Обитељ
--------------------------------------------------------------------------------------
„Имају тако много деце. Бог им дао још више!“
Pogledajte prilog 435472

Kako vama dvema zavidim, ali citacu je ja nekada jos jednom ( ovu drugu knjigu, prvu necu).Platila sam danas, odgovorili su mi da će poslati ukoliko danas... Znači, sutra joj se nadam i ja.
- - - - - - - - - -
Rado bih čitala te tvoje beleške...
Nego... da ti ne čekaš slučajno bebu? Msm, ti i tvoja gospođa...![]()

Ovo me baš zanima, iznenadiću ćerku kad se vrati iz Engleske. Dobiće 2 u 1...![]()

Platila sam danas, odgovorili su mi da će poslati ukoliko danas... Znači, sutra joj se nadam i ja.
Hajduk je za starije dečake (8. razred npr.), ali, plašim se da su ti dečaci izumrli kao vrsta... Sad knjige ne zanimaju ni devojčice...
- - - - - - - - - -
Ovo me baš zanima, iznenadiću ćerku kad se vrati iz Engleske. Dobiće 2 u 1...
- - - - - - - - - -
Rado bih čitala te tvoje beleške...
Nego... da ti ne čekaš slučajno bebu? Msm, ti i tvoja gospođa...![]()
http://www.laguna.rs/v5397_vest_mas...i_cineplexx_tim_za_omiljenu_sredu_laguna.html
Ko stigne, stigao je... do 21h.

I tvoj? I moj. Ali ja sam na "koridoru" prema Batajnici, pa sam mislila da je zato, da nadleću demonstrante.

I meni je stigla jutros, isto tako upakovana. Ništa joj ne fali, ko bombona je...Danas mi je stigla knjiga.Sve vreme sam brinula kako ce je zapakovati.Bila je samo u onom žutom papiru sa kanapom preko.Prestravljeno sam je otpakovala da vidim da se nije ostetila.Nije.Diiivna je!
Koliko delova ima Hajduk serijal?Povezani su?

Један занимљив цитат:
Још више привуче пажњу Пугачова разговор за столом младог хусарског официра и самог кафеџије. Кафеџија је био пун човек, црних бркова, загасито плавих очију; из разговора се видело да је Црногорац, да је често бивао у Петрограду, руски је говорио доста добро.
-
--------------------------------------------------------------------------------------
„Имају тако много деце. Бог им дао још више!“
Pogledajte prilog 435589

I meni je stigla jutros, isto tako upakovana. Ništa joj ne fali, ko bombona je...![]()
Nego, Pjuriti me opterećuje, ne uzima mi se i ne ostavlja mi se u isto vreme. Ne znam šta mi je činiti...
Pitala si za Hajduka...
Pa, jesu povezane, prate istog junaka... Ja sam čitala samo Hajduk u Beogradu i ovu, Hajduk sa druge strane. Piše da je između njih izdao i Hajduk protiv vetrenjača. Za ostale ne znam.