Svi ste divni i pomogli ste mi da se ne premišljam nego da kupujem jednu po jednu sa spiska

Hvala
Jeste, najveći deo spiska čine knjige koje su preporučivane ovde. A to je i normalno

Dosta preporuka koje su ovde date sam usvojila i nisam se pokajala
Što se dečjih knjiga tiče - volim ih. Alisu u zemlji čuda, na primer, ne moraju da čitaju samo deca. Kad jednom dođu naslednici, majka će da im uvali da čitaju, a do tada valja se opremiti

Naravno da neću sad pokupovati sve moguće knjige za decu (nije to ni normalno u neku ruku jer još uvek decu nemam), alimislim da treba s vremena na vreme pročitati dečju knjigu. Pomenutog Toma Sojera sam čitala a Haklberi Fina nisam i eto prilike. A što se Hajdi tiče, i po mom mišljenju je jedna od najlepših knjiga za decu.
Kad bude mogućnosti, moram Hari Potera da kupim.
Elefteria, nisi me gnjavila. Lepo smo proćaskale
A što se plesa tiče-što da ne. Može
Baš kažem juče Elefterii, toliko sam malo vremena imala za čitanje u ovom prvom delu godine da nisam pošteno pročitala jednu knjigu. Mislim da je broj svega 5-6 i to sam ih razvlačila do besvesti, nijednu u cugu nisam pročitala. Moram to malo da korigujem. Što ona kaže, sad kad krenu vrućine, ne znam koliko ću imati koncentraciju za teže štivo. Ali, kad mi se završi plesna sezona, za nekih mesec dana, imaću više slobodnog vremena, pa ću morati da se pozabavim čitanje. Ne zato što moram, jer ne moram, nego zato što želim. Do tada, nadam se da ću uskoro da završim ove dve koje razvlačim, i biće super ako stignem do kraja juna još jednu da pročitam. (Nema ni mesta u busu da se sedne svaki dan kad idem na posao pa me i to remeti.)
Sva sam u planovima.. Još samo da ih sprovedem u delo i biće super