Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo devojke, Del Pjero može ostati uzdržan. A može i da se oglasi ako želi. Daklem, na koga liči Quentin? Može i neki treći predlog...

- - - - - - - - - -

Ja ovako zamisljam Quentina. Skoro sam pa i sigurna da je takav " nekakav".
Ovo je jedan austrijski glumac, na slici je iz jedne simpaticne komendije sa Anicom Dobrom,
tada je valjda imao 40 godina, danas ima i 55 i dobitnik je i dva Oskara ( a sve jedan za drugim)

23922973te.jpg

A danas ( od kako je Tarantino uzeo u svoje ruke) izgleda ovako:

23923013mw.jpg

Šta imidž može da učini za čoveka, tj. od čoveka.

Ajmo devojke, Del Pjero može ostati uzdržan. A može i da se oglasi ako želi. Daklem, na koga liči Quentin? Može i neki treći predlog...

Ja Kventina zamišljam kao Al Paćina, ovako nekako

al_pacino_edit.jpg

ali sa 40-ak godina manje. Nisam mogla da nadjem adekvatnu sliku dotičnog iz mladjih dana jer na svima ima glupe frizure, neke šiškice, a Kventina nikako ne zamišljam sa šiškicama.

- - - - - - - - - -

A del pjera zamišljam više kao onog tipa iza Anice Dobre.

Ako se nekoj sviđa Koneri, evo jedna instant terapija protiv toga.
Zardoz-2.jpg

ahaha katastrofa!

I kad smo vec kod istorije, odgledah pre neki dan filmic "working girl", sa Melani grifit, Vinonom Rajder, i Harisonom Fordom. Simpa film, ali je interesantniji deo podsecanje na modu osamdesetih. Ne zna se sta je gore, odeca ili frizure :lol: Film je snimljen '88.

E sto me mrzi da pisem na temu, strasno.
Citam trenutno "Sto se ne javis bratu", pisac je Vladan Kosoric. Za sad interesantno, preplicu se desavanja iz Bosne i Vankuvera, ne znam da li bi i vama to bilo zanimljivo. Naidjoh slucajno na ovo, nikad cula za istog.

Ako se nekoj sviđa Koneri, evo jedna instant terapija protiv toga.
Zardoz-2.jpg

kao što rekoh malopre, da se samocitiram, imidž je čudo.

- - - - - - - - - -

Ja nikoga od vas ne zamisljam :think: Ideju nemam...

Ma ne zamišljamo se bre stvarno, malko se igramo...

Mi devojke dobrim delom smo se i upoznale, neke su se i kačile, a neke nas je i Rada kačila ... Tako da nema mnogo zamišljanja.

Naravno da je ono moje ćure zaboravilo knjigu da mi uzme.

ahaha katastrofa!

I kad smo vec kod istorije, odgledah pre neki dan filmic "working girl", sa Melani grifit, Vinonom Rajder, i Harisonom Fordom. Simpa film, ali je interesantniji deo podsecanje na modu osamdesetih. Ne zna se sta je gore, odeca ili frizure :lol: Film je snimljen '88.

E sto me mrzi da pisem na temu, strasno.
Citam trenutno "Sto se ne javis bratu", pisac je Vladan Kosoric. Za sad interesantno, preplicu se desavanja iz Bosne i Vankuvera, ne znam da li bi i vama to bilo zanimljivo. Naidjoh slucajno na ovo, nikad cula za istog.

I mene mrzi da pišem na temu, zato i pišemo o drugim stvarima.
Samo da te ispravim, nije Vinona Rajder, nego Sigurni Viver...
A vidiš, ja, pošto sam u to vreme bila mlada, volim tu modu i frizure, možda baš ne one ogromne naramenice, ali mi se mnogo više svidja ta kosa tako dignuta i razbarušena, nego ovo sad slepljeno, ispeglano... i volela sam te široke modele, mogla si komotno da digneš ruku i da se uhvatiš za šipku u autobusu, sad ne mogu ni da obučem, sve mi tesni rukavi... a imam 8 kg više nego onda, da se zna! Mislim, nemam 30 kg više, pa da zbog toga ne mogu da nadjem model za sebe.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back