Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kad ostare, izgledace ovako... :)
files.php.jpg

Naravno da je ono moje ćure zaboravilo knjigu da mi uzme.

Polako, govorimo o Priči o dva grada? Nisam ni ja još uzela. Danas sam zavirivala u moju biblioteku da vidim koja bibliotekarka radi. I moj sin i ja hoćemo da odemo kod one "naše".
Čini mi se da je Rada negde napisala da čita drugi tom, a ova knjiga koju sam izguglala ima 116 strana. !?!? Nisu valjda to podelili u dva toma, ili ja nisam nešto dobro shvatila.

I dok sam guglala naišla sam na još jednu top listu - 10 najčitanijih knjiga svih vremena. Na prvom mestu - Biblija.

http://ritamgrada.rs/kragujevac/slobodno-vreme/top-liste/najcitanije-knjige-svih-vremena-top-10/

A, stvarno, Qventine, mi se sve znamo međusobno, a vas, muške samo zamišljamo. Ajde, ako imate m..., slikajte se ispred svojih biblioteka...;)

- - - - - - - - - -

Polako, govorimo o Priči o dva grada? Nisam ni ja još uzela. Danas sam zavirivala u moju biblioteku da vidim koja bibliotekarka radi. I moj sin i ja hoćemo da odemo kod one "naše".
Čini mi se da je Rada negde napisala da čita drugi tom, a ova knjiga koju sam izguglala ima 116 strana. !?!? Nisu valjda to podelili u dva toma, ili ja nisam nešto dobro shvatila.

I dok sam guglala naišla sam na još jednu top listu - 10 najčitanijih knjiga svih vremena. Na prvom mestu - Biblija.

http://ritamgrada.rs/kragujevac/slobodno-vreme/top-liste/najcitanije-knjige-svih-vremena-top-10/

Aman, kolika su slova na 116 strana? :sad2: Moje dve malene imaju po 250 strana...

Meni je Kventin preporučio da čitam nešto staro bar 100 godina, jer sve novije knjigu imaju neke frustracije modernog doba. I mislim da je potpuno u pravu. Pa sam ja dalje isto preporučivala mojim koleginicama

Dikens i 116 strana? Bez 500-600 strana nema kod njega ni uvoda u radnju;)

....iju, kako su lepi ovi kolaci...lepse izgledaju nego u prodavnici...

Bi, toplo preporucujem Staru prodavnicu retkosti...to nije bio roman u mom slucaju vec slamka koja mi je pomogla da isplivam na povrsinu...imam i neko lepo izdanje, milina ga je drzati u ruci...

Hvala, Freyo, sad sam pogledala sadržaj, deluje mi je nekako lepše, prijatnije, nežnije od Priče o dva grada. O bože, neko bi već pročitao celu knjigu dok se ja raspitujem i planiram, kao da se radi o letu na Mesec. Ali šta ću, ja to tako... polako se ulenjujem...

....iju, kako su lepi ovi kolaci...lepse izgledaju nego u prodavnici...

Bi, toplo preporucujem Staru prodavnicu retkosti...to nije bio roman u mom slucaju vec slamka koja mi je pomogla da isplivam na povrsinu...imam i neko lepo izdanje, milina ga je drzati u ruci...

I u mom je slucaju i zivotu ta knjiga odigrala neku kljucnu ulogu, ali valjda ja to tako samo zamisljam jer moj zivot i zivoti Dikensovh junaka i male junakinje zaista nemaju
nikakve veze sa Razvojnim putem Bore Shnajdera ( u ovom slucaju mene).. Mnogo godina kasnije sam slucajno nabasala na grob te male Neil ( neko seosko
groblje pored neke male crkvice u Engleskoj) i nekako mi je ta knjiga postala " usud".

- - - - - - - - - -

Hvala, Freyo, sad sam pogledala sadržaj, deluje mi je nekako lepše, prijatnije, nežnije od Priče o dva grada. O bože, neko bi već pročitao celu knjigu dok se ja raspitujem i planiram, kao da se radi o letu na Mesec. Ali šta ću, ja to tako... polako se ulenjujem...
Ma prijatnije nije nikako, samo mnogo tuznije, malo i bizarno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back