krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
To je najlepša vikendica koju sam ja u svom životu videla (na fotografiji)![]()
Ne preteruj. Vidis kako se Nautilus smeje.
Nisi videla njegovu... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najlepša vikendica koju sam ja u svom životu videla (na fotografiji)![]()
Nisi videla njegovu... 

Nautilusa je neko poslao da napravi diverzju, ali nece moci... Mi smo ovde u atomskom sklonistu.![]()
Ja sam konacno na svojoj terasi, ispod suncobrana, sama s Tismom.![]()
![]()
Муж ти још није узурпирао терасу?!Ja sam konacno na svojoj terasi, ispod suncobrana, sama s Tismom.![]()
![]()

Ma jok, suvise ga ( se) dugo znamo da bi mogao da nas ziFcira.
Citas Blama?
Hvala ti na preporuci.
Муж ти још није узурпирао терасу?!
![]()
Sa cerkom se utrkujem.

Sta se ustrucavas, javi se svaki put, nemoj samo da nas citas... Caskaj sa nama slobodno. 

Добро вече
Читам вас повремено већ неко време,и како сам за много дивних књига сазнала са ових страна,хтела сам да са вама поделим оне које су се мени допале у последње време.Можда некога заинтересују.
1.Вољена-Тони Морисон (у питању је магични реализам;могла би да се допадне онима који воле Маркеса)
2.Соломонова песма-Тони Морисон (одлична књига;једна од оних које ја сматрам "новим класицима")
3.Бог малих ствари-Арундати Рој (специфично написана,захтева пажљиво читање,потресна прича,добра књига)
4.Прича о љубави и тами[/B]-Амос Оз (мој први сусрет са овим писцем и већ на првој страни књиге знала сам да ће ми се допасти;не бих волела да ми је некако промакла)
5.Атентат-Јасмина Кадра (лагана књига што се тиче жанра,прича није;највећи утисак на мене је оставио оквир приче,како почиње и како се завршава)
6.Психијатри,психолози и други болесници-Родриго Муњос Авиа (бескрајно духовита)
7.Шаптач-Донато Каризи (иако нисам љубитељ трилера,овај ме је одушевио)
Тренутно читам Сунце у њеној коси-Џумпа Лахири.Мислим да је за препоруку,али то ћу знати када је завршим.
Davno je to bilo. 
)

Moja ćera nije polagala test opšte kulture (kod nas je slavistika na filozofskom). Sad ću da ga pronađem, ja volim da rešavam takve testove... Sećam se pre dve godine onog idiotskog pitanja sa JK. Tada je polagala devojka mog sina prijemni na filozofiji, ja nisam ni čula za tu pesmu Sodoma i Gomora, ona je znala...Pre skoro deset godina, kao student sam menjala stan i silom prilika ostavila brdo knjiga kod tadašnjeg momka u stanu. U međuvremenu mi raskinuli, on se preselio i ostavio (namerno verovatno) sve moje knjige u tom stanu. Godinama nisam mislila o tome i pre neku noć ih sanajm kako stoje na policama, jadne, tužne i prašnjave. Valjda ih je neko uzeo i "udomio". Jesam blesava. Ponašam se kao da su mi deca
Čitam svašta nešto, uglavnom istorije umetnosti i knjige o kulturnoj baštini Srba. I ponovo Dan šesti...
- - - - - - - - - -
Nego je l rešavao neko onaj test opšte kulture za prijem na Filozofski faks? Pitanja su im...![]()

Ja nikad ne bih mogla moje da tako ostavim nekome... Ukrade mi povremeno sin tako neku za poklon bez pitanja, naravno, ne prizna mi odmah... Dođe mi da ga ubijem. Obavezno si kupim ponovo. Da nemam nakupovanih knjiiga za poklon, ne bi mi bilo krivo. Nego, to moju decu ne zanima... 
Sad cu da se bacim na epsku fantastiku.

Pre skoro deset godina, kao student sam menjala stan i silom prilika ostavila brdo knjiga kod tadašnjeg momka u stanu. U međuvremenu mi raskinuli, on se preselio i ostavio (namerno verovatno) sve moje knjige u tom stanu. Godinama nisam mislila o tome i pre neku noć ih sanajm kako stoje na policama, jadne, tužne i prašnjave. Valjda ih je neko uzeo i "udomio". Jesam blesava. Ponašam se kao da su mi deca
Čitam svašta nešto, uglavnom istorije umetnosti i knjige o kulturnoj baštini Srba. I ponovo Dan šesti...
- - - - - - - - - -
Nego je l rešavao neko onaj test opšte kulture za prijem na Filozofski faks? Pitanja su im...![]()
Ako je Selin i stan u Dositejevoj, knjige su kod mene. Legalno maznute. Nolit izdanje.![]()

Sto se cudis, nikada nisi maznuo neku knjigu?
Ja sam citala prvi Metro 2033, ali ne radi se o tome.
Mozda je u pitanju taj drugi metro...

Sto se cudis, nikada nisi maznuo neku knjigu?