krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Sve su druge meni predivne. Knjiga o Blamu malo remek delo.
Evo, čitaću posle Uliksa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su druge meni predivne. Knjiga o Blamu malo remek delo.

Cestitke ceriSedma na ruskom...
- - - - - - - - - -
Žene, ja častim danas... Moja ćera je upala na budžet.![]()

Veliki posao su uradili, svaka čast 

o kako joj zavidim 
O, kako joj i ja zavidim...Krasuljak, čestitke ćerki. Nije mala stvar biti sedma i ne brinuti....
Ja dugo nisam pročitala Rat i mir jer sam htela da ga čitam u originalu. Imam i knjige, dva toma. Medjutim, posle sam ipak pročitala u prevodu, ali sam čitala samo mir, rat me nije zanimao i bio mi je dosadan.
Inače u sinoć (dok sam ja čitala na terasi Hoseinija i zadremala) pominjanom filmu Predmet lepote (koji mi je jedan od najdražih, baš zbog Malkovičca, ali i Endi Mek Dauel) je moja omiljena rečenica. Kad on nju pita: Kako uspevaš da toliko jedeš a da se ne ugojiš? Ona kaže: "Ne znam, valjda imam sreće!"o kako joj zavidim
![]()

Trebalo je svariti 4 knjige sa 17-18 godina...

Sedma na ruskom...
- - - - - - - - - -
i tebi i ceri 
Ljubi je majka, sva je na majkuJesu, vala... Ova moja nije spavala poslednjih deset dana, otkad je odlučila da se oproba i na pravima, za svaki slučaj.
Sad, kaže, jedva čeka da čita ruske klasike...![]()

Ljubi je majka, sva je na majkuJesu, vala... Ova moja nije spavala poslednjih deset dana, otkad je odlučila da se oproba i na pravima, za svaki slučaj.
Sad, kaže, jedva čeka da čita ruske klasike...![]()

I treba, rekao mi je sin koliko je interesovanje ove godine, njegova drugarica nije prošlaSedma na ruskom...
- - - - - - - - - -

Devojke, dabogda sve lepe momke našle...
Evo, spremila Rada malo sladoleda da se počastimo, dok tiramisu malo ne odstoji...
![]()

Devojke, dabogda sve lepe momke našle...
Evo, spremila Rada malo sladoleda da se počastimo, dok tiramisu malo ne odstoji...
![]()
ja bih sve