Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krasuljak, čestitke ćerki. Nije mala stvar biti sedma i ne brinuti....

Ja dugo nisam pročitala Rat i mir jer sam htela da ga čitam u originalu. Imam i knjige, dva toma. Medjutim, posle sam ipak pročitala u prevodu, ali sam čitala samo mir, rat me nije zanimao i bio mi je dosadan.

Inače u sinoć (dok sam ja čitala na terasi Hoseinija i zadremala) pominjanom filmu Predmet lepote (koji mi je jedan od najdražih, baš zbog Malkovičca, ali i Endi Mek Dauel) je moja omiljena rečenica. Kad on nju pita: Kako uspevaš da toliko jedeš a da se ne ugojiš? Ona kaže: "Ne znam, valjda imam sreće!" :dash: o kako joj zavidim :worth:

Krasuljak, čestitke ćerki. Nije mala stvar biti sedma i ne brinuti....

Ja dugo nisam pročitala Rat i mir jer sam htela da ga čitam u originalu. Imam i knjige, dva toma. Medjutim, posle sam ipak pročitala u prevodu, ali sam čitala samo mir, rat me nije zanimao i bio mi je dosadan.

Inače u sinoć (dok sam ja čitala na terasi Hoseinija i zadremala) pominjanom filmu Predmet lepote (koji mi je jedan od najdražih, baš zbog Malkovičca, ali i Endi Mek Dauel) je moja omiljena rečenica. Kad on nju pita: Kako uspevaš da toliko jedeš a da se ne ugojiš? Ona kaže: "Ne znam, valjda imam sreće!" :dash: o kako joj zavidim :worth:
O, kako joj i ja zavidim...:lol:
I hvala ti na čestitki.:cmok:

Tako sam i ja čitala svojevremeno Rat i mir, samo mir, a rat sam uglavnom preskakala. Slično i Tihi Don. :) Trebalo je svariti 4 knjige sa 17-18 godina...:(

Uhvatila me neka mrza, mislila sam danas da završim ovo čudo, a nisam ništa pročitala. Nemam koncentraciju. Zvanični rezultati još nisu objavljeni, a tiramisu sam ipak napravila. Neće se baci...

Jesu, vala... Ova moja nije spavala poslednjih deset dana, otkad je odlučila da se oproba i na pravima, za svaki slučaj.
Sad, kaže, jedva čeka da čita ruske klasike...:lol:
Ljubi je majka, sva je na majku ;)
Jeste, da nas castis sve ono sto je Water stavila da se "malo" zasladimo. Zasluzili smo :lol:

Sve cestitke prenesi ceri :super:

- - - - - - - - - -

Jesu, vala... Ova moja nije spavala poslednjih deset dana, otkad je odlučila da se oproba i na pravima, za svaki slučaj.
Sad, kaže, jedva čeka da čita ruske klasike...:lol:
Ljubi je majka, sva je na majku ;)
Jeste, da nas castis sve ono sto je Water stavila da se "malo" zasladimo. Zasluzili smo :lol:

Sve cestitke prenesi ceri :super:

Devojke, dabogda sve lepe momke našle...:cmok:

Evo, spremila Rada malo sladoleda da se počastimo, dok tiramisu malo ne odstoji...:lol:

sladoled_cijela.jpg

Sedma na ruskom... :vatromet:

- - - - - - - - - -

Žene, ja častim danas... Moja ćera je upala na budžet. :zskace:
I treba, rekao mi je sin koliko je interesovanje ove godine, njegova drugarica nije prošla
Bravo N.... čestitam od :heart:

- - - - - - - - - -

Devojke, dabogda sve lepe momke našle...:cmok:

Evo, spremila Rada malo sladoleda da se počastimo, dok tiramisu malo ne odstoji...:lol:

sladoled_cijela.jpg
:rumenko: :tajna:

Paaa za slučaj da sam nekom nedostajala, evo samo da virnem...
Najpre čestitke svima na upisanim školama i fakultetima...

Kod mene haos na svim poljima...
Tri dana po Bgd jurila venčanicu koju nisam najurila, idem sutra ponovo..hoću da blistam i tačka!
Da ne pričam o ostaloj organizaciji...radimo po ceo dan, ne stižemo da najurimo sve za venčanje, vikendom koliko se stigne,sad u subotu na vikendici ekipa vrti jagnje,a ja čuvam i sestrića, jer svi idu na neku svadbu...
Majstor bio juče, uzeo mere za kuhinju,a namestilo mi se da mladoženja pristaje na nove pločice, pa ćemo i to da lupamo...jes' da uopšte nije momenat, al ' je prilika....sve će biti u onim nežno bež tonoovima , pa u provansalskom stilu...sa sve trpezarijskim ormarom u staklu za fini servis u istom stilu...jooooj koliko se radujem!
27. idemo na Krit ( uplaćeno pre nego što smo ušli u celu frku oko svadbe), pa sam razmišljala o knjizi koju Pahuljica pominje , Kuća prašine i snova...volim da ukopim mesto radnje...
Srećna sam i premorena... i ne znam šta bih pre..i samo sam svratila da me ne zaboravite...

Poljubac!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back