Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krasuljak moj, pa zna se ko je ovde zaduzen za tuzne misli.:batina::batina:
A ti nisi to, drzis se i ne dozvoljavas da i ako nesto nije dobro (kada ti je suprug bio u bolnici), opet napravis neku salu.
Znas da te sve mi mnogo volimo, pa se mazis, je l` tako?

P.S. Provalicemo mi Dzojsa, samo da mi dodje saka.

:batina: :batina: Niko nije zaduzen..(a i ti ces da se razduzis :tiganj: :mrgreen:)
Svi smo ponekad bzvz..

Devojke, samo da vam javim da pocinje Predmet lepote (objekat divljenja) na HRT2.

Kazale ste mi juce da volite Malkovica pa sam pojurila da vam kazem...
Ovo je film o Murovoj skulpturi koju krade gluvonema devojka. Gledale ste ga sigurno, odlican je.

I da, pogledala sam Tesu Romana Polanskog...divno uradjen film, posvecen Seron Tejt...nije se posramio ekranizacijom knjige.

Devojke, samo da vam javim da pocinje Predmet lepote (objekat divljenja) na HRT2.

Kazale ste mi juce da volite Malkovica pa sam pojurila da vam kazem...
Ovo je film o Murovoj skulpturi koju krade gluvonema devojka. Gledale ste ga sigurno, odlican je.

I da, pogledala sam Tesu Romana Polanskog...divno uradjen film, posvecen Seron Tejt...nije se posramio ekranizacijom knjige.
Ne mogu.:( Nađa uči u sobi gde je televizor, a muž uzurpirao komp sa TV karticom... Ostajete mi jedino terasa, Džojs i vi. :lol:

- - - - - - - - - -

Tesu sam s uživanjem pročitala prošlog leta...:zaljubljena:

Nema laki smajlije, ostali kod kuce u kompu :(
Taj film je super, al ga ja ovde ne vatam :)
Rado citaj tog Dzojsa i ne lupetaj :oklagija:
Rodo, jos jedan glas za razduzenje.
Pricalica je padobanac alipolako postaje deo tima :) (Pricalice, mislili su da se neko prenikovao, to je ovde cest slucaj)
:think: Valjda sam sve rekla sto sam trebala.

Pred kraj sam Neveste iz Mombaja. Odlicna.

Poslednja izmena:
Ja volim da menjam i nikove i avatare.
Doslovno postujem onu filozofsku: ``Sve tece, sve se menja.``
Ali sam izgleda u poslednje vreme preterala, pa nece da mi promene.
Bijte me, al` nemojte jako. ;)
Zasluzila sam svaku oklagiju.
Da neko ne pomisli da sam mazohista. Nisam.
Al` tuga kad me uhvati - ne pusta me lako.
Znam sta mi je, ali tesko se borim sa tim.

- - - - - - - - - -

A pricalica je jedno srce.
Mi se druzimo i na Tenisu.

Ja čitam 480-u stranu Uliksa, i još uvek ne mogu da ukapiram zašto se tako zove, kao ni zašto su mi dali mapu Dablina na kraju knjige... :dash:
Meni su preprucivali plan grada ( Dablina) pre citanja, cak mi je muz ponudio i da idem u Dablin, ali no way. ( ne za putovanje, nego za knjigu).
Necu da ga citam u dogledno vreme.
Citam Tushta i tma Jergovic-Basara, genijalni su kao i uvek.

Svratila da vidim kako 'te i malo da se osvezimo i zasladimo :lol:

large.jpg

Darlin', ne se sekiraj. Karl Gustav Jung je, posle nekoliko neuspelih pokušaja,
konačno pročitao knjigu tako što je krenuo od pozadi. :)
Tek kasnije videh Jung:D
Mislila sam da pominjes svedskog kralja Karl Gustava, a on posto je malo zaostao u glavu pa ne ume da cita, pise i govori, tesko
da je citao i Andersenove bajke. Ta se bolest zove Dyslexie .
Mozda i ja patim od te boljke glede Uliksa;)

Vidi, vidi, ko nam je došao... :zag: Nedostaješ, da znaš. :heart:

Pitaj muža, a za šta će nam taj plan grada? Ima ga na kraju knjige, ali ja ništ' ne vidim nit kapiram šta će mi...:sad2:

- - - - - - - - - -

Možda i ja pročitam knjigu od pozadi, ali tek iduće godine...:)

Vidi, vidi, ko nam je došao... :zag: Nedostaješ, da znaš. :heart:

Pitaj muža, a za šta će nam taj plan grada? Ima ga na kraju knjige, ali ja ništ' ne vidim nit kapiram šta će mi...:sad2:
Pa 17 sati traje radnja romana, opisana na 1000 stranica, Dablin je relativno mali grad, valjda je zanimljivo da popamtis ulice,
trgove i pabove. Inace verovatno za samu radnju romana ne igra nikakvu ulogu.
Nego sam besna na vas zenske.:D
Sto me ranije niste obavestile da ste ovde?

:eek: Nisi znala?

- - - - - - - - - -

Ovo je ženski kutak... Primamo rado i muškarce, ali, retko se koji prevari da svrati. :)

- - - - - - - - - -

Inače, gde si ti do sad? Raportiraj, šta si lepo pročitala u međuvremenu?

Kupila sam u Beogradu prosle nedelje nekoliko knjiga, izmedju ostalog i Selina (Smrt na kredit), ali cu se njime sladiti kada sam lepo raspolozena.
Kupila sam i Zenarnik ( Aleksandar Tishma) koju odmah i procitah i sad kad zavrsim ovaj post iz mesta cu je bacim na djubre.
To kao da je pisao Markiz De Sad, samo jos strasnije jer ovaj Francuz nije imao takve sadisticke opsesije. zao mi je da je porodica uopste
dozvolila da se ta knjiga objavljuje, a zao mi je sto sam je citala pa tako Tismu vise ne ubrajam u svoje najomiljenije srpske knjizevnike,
a zao mi je i da sam knjigu platila nekih 800 dinara. Tvrde korice pa ima i skoro celo kilo zive vage.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back