- Poruka
- 55.959

Negde na Fb sam procitala da na platou ispred hrama Sv. Save ima mali sajam knjiga..do 4 maja ako ne gresim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ponuka me Vulkanova ponuda. Dakle, što ja ne volim knjige tipa Moć podsvesti i ovog kaluđera sa ferarijem i bez ferarija. Htela sam da imam mišljenje, a ne predrasudu i pokušala da čitam ovog sa ferarijem. Čak sam na nagovor prijatelja pročitala i gotovo celu Ko je ukrao moj sir. Au, ala sam se namučila. Uz poštovanje svih naših različitosti, meni je to nečitljivo.
Što bi se sad fensi reklo, to nije moja šoljica čaja.
Mislim, da li je vama neka knjiga pomerila shvatanje života i onako stvarno vas promenila

E, baš mi je drago da smo istomišljnice![]()
Obično me intuicija ne vara, ali često je reklama toliko jaka, da ne mogu da odolim...
Ajde boga ti šta se izvinjavaš. Ja ne znam ni šta sam juče jela a kamoli ko kakav popust daje@ Krasuljak: Hvala ti na info!
@ Lamar: Izvini Lamar, znam da neka izdavacka kuca ima popust cele nedelje, ali sam zaista mislila da je to Geopoetika.

I ja volim kada se tako prepliću vremenaMnogo je dobra. Volim kada pisac govori o proslosti (WWI), pa o nekom medjuvremenu i o sadasnjosti.Prijateljica mi dade juce da pre ovih sto sam uzela iz biblioteke procitam ``Izgubiti Juliju``.
I uzeh je. ``Lako je zabu u vodu naterati``...
Napisao je mnogo gorkih i slatkih istina o zivotu. Uzivam.
Zanima me Skerletno slovo, ali je bilo na citanju... To je klasik, ako se ne varam.

Eto prilike da jedna od nas postane slavnaSamo da vas pozdravim , nnč faza ...
(Dodju tako dani , kad shvatiš, da bi od samog života mogao da napraviš roman. Tada, ništa ne drži tvoju pažnju i sve što pročitaš nestane sa obavezama.)
Ako je sinoć onaj kome niti ime niti nadimak neću spominjati, moga da vodi ili bude gost u emisijiIdemo u subotu u Knez pa ćemo i tamo pogledati po radnjama.
A za mrcine od bibliotekara, uh. I meni su pre neki dan rekli da pogledam pod to i to slovo (kao da sam mutava). Ja kažem ''Pogledala sam. Nema.'' A on odgovara: ''Ima više polica, pregledajte sve'' i ja rekoh ''ok'' pošto je vrlo moguće da sam previdela. I tražim ja, tražim, naravno, ništa. Onda vidim da nailazi taj lik i kažem mu da i dalje ne mogu da nađem dotičnu knjigu pa onda on uhvati da traži, i, naravno, nije je našao. Samo je promrmljao nešto kako knjiga nije tu i otišao. I onda uzeh Ostrvo Viktorije Hislop umesto toga.
I još me je nešto iznerviralo pa hajde da i to izbacim ovde. Juče svratih na FB stranicu Narodne biblioteke Srbije i vidim da tamo često lajkuje i komentariše osoba koja je mene i koleginicu opljačkala dok smo tamo bile na praksi (ukrala nam torbe sa komplet sadržajem). Otkrivena je jer je krala i drugima štošta (narkomani ne biraju), videle smo je i u sudu tada. I danas ta osoba 'ladno visi na stranici zgrade po kojoj je 'operisala' svojevremeno i nikom ništa. Baš sam se razbesnela.
(nisam imala živaca da gledam duže od 5 sekundi), onda više ništa u Srbistanu mene neće začuditi.
Knjige tog tipa nikada nisam imala živaca da čitam. Ne volim ja da meni tamo neko popuje šta ću ja i kako ću.Ponuka me Vulkanova ponuda. Dakle, što ja ne volim knjige tipa Moć podsvesti i ovog kaluđera sa ferarijem i bez ferarija. Htela sam da imam mišljenje, a ne predrasudu i pokušala da čitam ovog sa ferarijem. Čak sam na nagovor prijatelja pročitala i gotovo celu Ko je ukrao moj sir. Au, ala sam se namučila. Uz poštovanje svih naših različitosti, meni je to nečitljivo.
Mislim, da li je vama neka knjiga pomerila shvatanje života i onako stvarno vas promenila

Čitam drage moje i vas i knjige. Trenutno Niki Frenč - Druga smrt.
Pročitala sam Mračnu sobu - Stiv Mozbi , dobar triler.
Ponuka me Vulkanova ponuda. Dakle, što ja ne volim knjige tipa Moć podsvesti i ovog kaluđera sa ferarijem i bez ferarija. Htela sam da imam mišljenje, a ne predrasudu i pokušala da čitam ovog sa ferarijem. Čak sam na nagovor prijatelja pročitala i gotovo celu Ko je ukrao moj sir. Au, ala sam se namučila. Uz poštovanje svih naših različitosti, meni je to nečitljivo.

, posle 25. rodjendana, Rat i mir.
, ako ih preskocim necu shvatiti ni rat ni mir.
...tako se nekako i ja osecam, na ovom svetu postoji zbornik mudrosti u koji svako malo volim da zavirim...mozda Tolstoj nije imao na umu toliku paznju jednog prosecnog coveka...mozda nije ni vazno ono sto je on imao na pameti, mozda se jedino broji sta sam uspela iz njega da izvucem a ne da li to realno postoji...bilo kako bilo, Rat i mir je za mene nulta tacka, pre toga racunam stari svet a posle novu eru
Hvalila Najti, kupila sam je još kad, ali ne postizavam...Ne znam da li je pominjan roman ``Izgubiti Juliju``, ali ja sam zapanjena koliko je dobro napisana.
Zaljubila sam se i u Danijela i u Patrika.
Za sada najbolja knjiga koju sam procitala u ovoj godini.
Nisam skoro procitala ista slicno, a da je tako iskreno, toplo... Toliko istina o ljubavi, zivotu i smrti.
Prosto neverovatno koliko je trebalo da je ne uzmem... sta bih sve propustila. A zudim za ovakvim knjigama koje mogu da me i uzbude i smire.
Ovaj roman se prosto ne zaboravlja.
Ja u principu ne volim kada se u romanima spominju ratovi, ali to ne vazi za ovu knjigu.
Pisac je sve tako lepo uskladio, ``vremena se preplicu`` sto kaze Lamar. Dzonatan Hal je napisao predivan roman o ljubavi... o izgubljenoj ljubavi (sto mene muci i koci u zivotu) i uzasima rata sa snaznom antiratnom porukom...
Sad ću je izvadim... (Ali, šta vredi, biće zatrpana za tri dana...
)
Baš nedostaje...
)