Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cruuuuuu!!!!
Pobogu devojko, svrati po nekad :cmok:

Jer sigurno nisi prestala da čitaš. Ko se jednom čitanjem zarazi, taj se nikad ne izleči :D
(Mada nema veze i ako jesi, mi ćaskamo ovde o svemu i kad ne čitamo)

Nisam prestala da citam (naravno) samo vise citam pdf verzije nego normalne knjige....a kad me neko pita, meni je to - ne citam nista.
Nekako mi je to samo usput.

Sada citam uporedo Brajsona - Made in America i Prohujalo sa vihorom u pdfu (najbolju verziju koju sam do sad pronasla).

I tako. Nedostajale ste mi, ali nisam imala normalan internet mesecima, ne mogu da kuckam sa tableta, Nervira me.
Sad mi konacno radi, pa cu svracati cesce :D :zag:

Uspela sam narucim trilogiju Pogledajte prilog 311136 izdanje 1977, mami za njenu slavu Aranjdjelovdan.
Cena nesto manja od 2000.din ali antikvitet, obecase poslati do subote pa ocekujem...
Ratne teme, iako svaka kao zasebna celina, svedocanstvo je jednog strasnog vremena ludila i opsednutosti Hitlerom, nacistickom Nemackom i strahotama kada su neke zene dobrovoljno prihvatale da radjaju decu nacista, Sta se s njima desavalo pred rat, u ratu, posle rata...
E, ovako nekako (vizuelno) izgleda ona knjiga koju ja tražim, a koju sam čitala pre ihi-hi godina.
Neka švedska spisateljica je pisala, tema je ženska, isto nešto o rođenju dece, odnosno o ženama koje po svaku cenu žele da ih dobiju...
Možda sam sada za korak bliže da je pronađem u biblioteci :D

- - - - - - - - - -

Nisam prestala da citam (naravno) samo vise citam pdf verzije nego normalne knjige....a kad me neko pita, meni je to - ne citam nista.
Nekako mi je to samo usput.

Sada citam uporedo Brajsona - Made in America i Prohujalo sa vihorom u pdfu (najbolju verziju koju sam do sad pronasla).

I tako. Nedostajale ste mi, ali nisam imala normalan internet mesecima, ne mogu da kuckam sa tableta, Nervira me.
Sad mi konacno radi, pa cu svracati cesce :D :zag:
E, pa znači dogovorili smo se :cmok:

Za 100 dinara sam kupila Umberta Eka i Ime ruže, Biblioteka Novosti; Zamjatina takođe, on je isto išao uz neke novine
Prva ledi Četerli je danima stajala u izlogu i prodavala za isto 100din i meni je bilo žao onako tužnu samu, politikina biblioteka
Kao što vidiš to je sve u okviru nekih akcija
Ja mislim da su u Novostima sve one knjige Zlatni Rusi, Zlatni Evropljani... i dalje po 100 din. Nove naravno.
Mana im je jedino što su klasici :lol:

znam da nije tema za to, ali ne znam jesam li vam se pohvalila da sam krenula na trbušni ples pre 2 meseca
i koleginice tresilice sa časova mi ubacile crva da probam da sašijem kostim
teško žabu u vodu naterati :lol:
počela sam od grudnjaka tj od oblaganja istog, nikako da dođem do onog lepog dela-ukrašavanja
i konačno sam evo sad došla do toga, ali mislim se da završim tu ulicu već jednom i da lepo vratim u biblioteku
:think:

E, ovako nekako (vizuelno) izgleda ona knjiga koju ja tražim, a koju sam čitala pre ihi-hi godina.
Neka švedska spisateljica je pisala, tema je ženska, isto nešto o rođenju dece, odnosno o ženama koje po svaku cenu žele da ih dobiju...
Možda sam sada za korak bliže da je pronađem u biblioteci :D

- - - - - - - - - -

E, pa znači dogovorili smo se :cmok:
Meni kao da se upali neka lampica, ali budi sigurna da jesi korak blize, pomoci cu ti (i ja bih je rado citala ili ponovo, nesto mi zvuci poznato), malo strpljenja:)

znam da nije tema za to, ali ne znam jesam li vam se pohvalila da sam krenula na trbušni ples pre 2 meseca
i koleginice tresilice sa časova mi ubacile crva da probam da sašijem kostim
teško žabu u vodu naterati :lol:
počela sam od grudnjaka tj od oblaganja istog, nikako da dođem do onog lepog dela-ukrašavanja
i konačno sam evo sad došla do toga, ali mislim se da završim tu ulicu već jednom i da lepo vratim u biblioteku
smilie_tanz_041.gif

Ovde je sve tema. http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=23930129&viewfull=1#post23930129 Čisto da se podsetimo Esteritinih muka na tu temu :lol:

10 knjiga za 999 dinara?

Mene iritiraju akcijske prodaje jer mi se dešavalo da padnem na foru... bude mi skupo da platim određenu sumu za nešto šta mi se jako sviđa, a onda dam zbirno isto toliko za par proizvoda koji mi se ni blizu ne dopadaju, al su eto na skciji:evil:
Jeste 10 za 999, ali su nikakve. Ja mislim da ni 3 ne bih mogla da skrpim od onog tamo ponuđenog a kamoli 10.

Ima dosta plesačica na temi, to je baš super:D

morala sam da ponovim ovog smajlila. Lamar, ostaješ carica smajlila. Nedostižna si. Ali uvek se iznenadim šta su se sve setili da naprave. Valjda sve što postoji.
I zaboravila sam Esteritine muke na temu plesa. Kako ona to uvek šaljivo ispriča, u 2-3 prave reči. Divim joj se!

Cru*, dobro nam došla nazad. Baš sam se obradovala kad sam te videla ponovo.

I malo za temu: nisam još odustala od Prijatelja, ljubavnika, čokolade. Tako dobar naslov, a nekako prazan sadržaj. Trebalo bih i ja kao Majche. Ne na trbušni ples :zper:, nego na preskok da čitam ovu knjigu, kao ona onu njenu dosadnu.

Uzela sam da citam Intervju sa vampirom.
Ali prvo da odgledam Noleta i Stepaneka.
Igra se finale Dejvis kupa, devojke... Mi i Cesi.
Novak upravo bije bitku sa Radekom...
Oslabljeni smo...

Da li je neko citao Djokovicevu knjigu o ishrani? Da ne bude da spamujem spominjanjem tenisa? ;)

morala sam da ponovim ovog smajlila. Lamar, ostaješ carica smajlila. Nedostižna si. Ali uvek se iznenadim šta su se sve setili da naprave. Valjda sve što postoji.
I zaboravila sam Esteritine muke na temu plesa. Kako ona to uvek šaljivo ispriča, u 2-3 prave reči. Divim joj se!

Cru*, dobro nam došla nazad. Baš sam se obradovala kad sam te videla ponovo.

I malo za temu: nisam još odustala od Prijatelja, ljubavnika, čokolade. Tako dobar naslov, a nekako prazan sadržaj. Trebalo bih i ja kao Majche. Ne na trbušni ples :zper:, nego na preskok da čitam ovu knjigu, kao ona onu njenu dosadnu.
Moj naklon
smilie_ga_050.gif

Samo da znate, mrtva sam bolesna. I promukla sam, ni da beknem. Samo nešto šištim :sad2:
A davim ovog Saramaga ko zmija žabu. A lepa knjiga. Samo ja nikakva
smilie_girl_211.gif

- - - - - - - - - -

Đokovića nisam čitala :)

ma nema što Rajka da se razočaravaš
to Novakovo je baš o ishrani, čini mi se
a to oko njegove ishrane je neki novi pravac u ishrani
jedna :mrgreen: završila to tamoneđe
nema ni kod nas ni kod vas
i onda došla meni da palamudi i da mi to prodaje
da napravi program , da me testira
to je inače samo za vrhunske sportiste, al' meni će da učini
tralalalal samo 3ooo e
naravno da hoću, samo da budem spremna mentalno za iglu (vadi se krf )

- - - - - - - - - -

i, malo sam čitala danna, petak je, odbojka
možda ču i noćas, samo da obavim nešto
i dalje je knjiga odlična

Ja citam Hipnotizera opet, tj vucem ga sa sobom, pa ga citam dok cekam da mi pocne hiphop
jer zbog tempiranja gradskoog prevoza uvek stigem ranije, a dobar je i za samoodbranu :lol: (za nedajboze)

moje teškašice sve u mekom povezu, za ne daj bože nemam šta
tj imam
torba mi je uvek teška kao tuč, kao cigle da vučem, ne znam šta joj daje na težini :confused:

- - - - - - - - - -

e nisxam ni čitala, ni perlice ušivala :(
odo sad na čas, a naredne nedelje ne mogu uopšte jer radim drugu
onda ću se posvetiti knjigama

Davim kao zmija žabu Rembrant mlinarev sin. Jurim da pročitam do ponedeljka pa da uzmem druge 2 knjige...

Mislila sam da uzmem Nestala i Hipnotizera ili Čajnu ružu i Ne dozvoli mi da odem, naravno ako imaju...Čitao neko?

Sramota me da kažem nikad nisam čitala Saramaga, kakav je?

Kad smo kod teškašica, završila sam Tajnu istorija od 520 strana mikroteksta. Malo sam je prestarela, ali, 'ajde, žrtvovala sam se za klub, poslednji put...:nono2:
Sad ću Basaru, Gnusobu, stotinak strana...:zurka:

moje teškašice sve u mekom povezu, za ne daj bože nemam šta
tj imam
torba mi je uvek teška kao tuč, kao cigle da vučem, ne znam šta joj daje na težini :confused:

- - - - - - - - - -

e nisxam ni čitala, ni perlice ušivala :(
odo sad na čas, a naredne nedelje ne mogu uopšte jer radim drugu
onda ću se posvetiti knjigama

Hipnootizer je mek, al debeo i tezak :lol:
pa u kombinaciji sa rancem u kojem mi je i flasa sa vodom bar
i ko zna sta jos ubaceno, dobro dodje :lol:

- - - - - - - - - -

Davim kao zmija žabu Rembrant mlinarev sin. Jurim da pročitam do ponedeljka pa da uzmem druge 2 knjige...

Mislila sam da uzmem Nestala i Hipnotizera ili Čajnu ružu i Ne dozvoli mi da odem, naravno ako imaju...Čitao neko?

BOld citala ja, obe preporuka :ok:

Čajna ruža je predivna:)

Saramago mi se sviđa, što Krasuljak kaže - čudan, ali meni jako zanimljiv.

Noć knjige u Laguni izgleda 13.decembra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back