Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo ja kažem da su stari monitori i kompjuteri bili zakon.
E, upravo ova 'žal za mlados' govori kako ja još nisam napunila 25 :mrgreen:

Slazem se - i sa tim za stare kompjutere (doduse ne samo za njih) i ovo za 25 :mrgreen:

Elem, pocela Plamen istoka Kejt Fernival. Dok je nisam kupila jedva sam cekala da je procitam (jer je nastavak Devojke iz ruske cetvrti)
a sad mi se nesto ne cita, sumorna mi je...a mozda je i do mene..:roll:

Usput, citao neko Limunovi na mesecini?

pošto je danas srijeda, čitala sam malo
Pariska žena, Pola Meklejn
tek sam na početku, ali baš obećava
neki lagani, nježan stil, baš mi prija
kao neka omiljena i dobra tetka kad ti priča kako je upoznala najvažnijeg čovjeka u životu, kakva je bila, kako se osjećala

- - - - - - - - - -

a sad ispred kuće, neka đeca se derinjaju

PRAVA SI BABA
BABA TI MAMA
TEBI TATA BABA

:rotf::rotf:

kao neka omiljena i dobra tetka kad ti priča kako je upoznala najvažnijeg čovjeka u životu, kakva je bila, kako se osjećala

- - - - - - - - - -

PRAVA SI BABA
BABA TI MAMA
TEBI TATA BABA

:zag:

- - - - - - - - - -

PRAVA SI BABA
BABA TI MAMA
TEBI TATA BABA

Udjem na forum posle 100 godina i odmah umrem od smeha. :rotf:
Da te nema trebalo bi te izmisliti :cmok2:

Pozdravljam i sve ostale...ljubim vas devojke :cao: :kiss:

uzela iz bibl
amin maluf - leon afrikanac, samarkand, krstaski ratovi u ocima arapa
haled hoseini - hiljadu cudesnih sunaca (po drugi put da procitam, davno je bio kad sam prvi put)
anci min - kuca velikog krova (uzela da probam mada sumnjam nesto ali ajde videcu kakva je kad krenem sa njom)
robert lindon - za belim sokolom (uzela za onog mog ali i mene privlaci pa cu da probam kakva je)

Poslednja izmena:
znate onu knjigu za koju sam svečano objavila da bataljujem?
e pogađajte :lol:
uzela sam opet, čitam na preskoke..više preskačem nego što čitam, ali me interesuje šta će se desiti iako je sama knjiga smorno napisana(po meni)

Bila sam u SKC knjižari danas, i dalje ima akcija 10 za 999, ali su knjige totalno bezveze po mom mišljenju. Od onih koje su bile još onaj čuveni prvi dan ima Ralfova zabava i Milarepa i možda još nešto nisam zapamtila šta. Ostale su neke dečije... Naravno ima knjiga koliko hoćeš jer su totalno bzvz.. Možda nikog ne zanima, al eto da kažem:D

10 knjiga za 999 dinara?

Mene iritiraju akcijske prodaje jer mi se dešavalo da padnem na foru... bude mi skupo da platim određenu sumu za nešto šta mi se jako sviđa, a onda dam zbirno isto toliko za par proizvoda koji mi se ni blizu ne dopadaju, al su eto na skciji:evil:

tebe za fotke, pise da je naso njen foto aparat sa fotkama pa reko jel ima explicitnih fotki :lol:

to knjiga po 100 kinti imas svuda po gradu (bg) to su gluposti al bas, samopomoc i slicno

ahahahaha
plavušu pitaš:lol:
nema, aparat je za jednokratnu upotrebu i fotke moraju da se razviju i kao tu svaka fotka i taj uhvaćeni momenat nešto znače jer mora dobro da se promisli šta će se fotografisati jer ima samo 12 snimaka
kao u eri digitalnih aparata, mobilnih telefona gde škljocamo šta stignemo i bitne i nebitne momente koje brzo zaboravimo, ovde je druga priča
u suštini jeste tako
ne znam kad sam poslednji put izradila slike :(

pih, bem ti knjigu bez explicitnih fotki, a tako je obecavala :(

:lol:
zekim se malo

leptirka de nadjes polovne za 100 din, ja sve sto vidim su ona izdanja iz 68 andric i te fore klasici, fala imam celu ostavu toga ko i svi, a i to ne bude 100 nego bogami 500 pa na vise
de ima polovne knjige za 100 a da nije andric nego nesto moram reci normalnije (ljubitelji klasika preskocite ovo :lol:)?

Za 100 dinara sam kupila Umberta Eka i Ime ruže, Biblioteka Novosti; Zamjatina takođe, on je isto išao uz neke novine
Prva ledi Četerli je danima stajala u izlogu i prodavala za isto 100din i meni je bilo žao onako tužnu samu, politikina biblioteka
Kao što vidiš to je sve u okviru nekih akcija

Ubiti pticu rugalicu mi se čini da sam isto dobila za 100dinara
Samo one knjižice, da li bijaše biblioteka reč i misao, ne znam ko je izdavač, one crvene knjižice, one uvijek po 50dinara
staro, prašnjavo, ospeš se nakon listanja, al 50 dinara, tačno te blam pružiti manje nego za čokoladicu

Za 100 dinara sam kupila Umberta Eka i Ime ruže, Biblioteka Novosti; Zamjatina takođe, on je isto išao uz neke novine
Prva ledi Četerli je danima stajala u izlogu i prodavala za isto 100din i meni je bilo žao onako tužnu samu, politikina biblioteka
Kao što vidiš to je sve u okviru nekih akcija

da to su sve klasici sto bi rekli, za to znam, meni to nije interesantno...al dobro ko voli nek izvoli
ja sam ljubitelj na zalost ovih trocifrenih cena, baksuz :lol:

Uspela sam narucim trilogiju
K-H-HELMS-LIESENHOFF-GRETCHEN-U-UNIFORMI_slika_O_165712.jpg
izdanje 1977, mami za njenu slavu Aranjdjelovdan.
Cena nesto manja od 2000.din ali antikvitet, obecase poslati do subote pa ocekujem...
Ratne teme, iako svaka kao zasebna celina, svedocanstvo je jednog strasnog vremena ludila i opsednutosti Hitlerom, nacistickom Nemackom i strahotama kada su neke zene dobrovoljno prihvatale da radjaju decu nacista, Sta se s njima desavalo pred rat, u ratu, posle rata...

Poslednja izmena:
Uspela sam narucim trilogiju Pogledajte prilog 311136 izdanje 1977, mami za njenu slavu Aranjdjelovdan.
Cena nesto manja od 2000.din ali antikvitet, obecase poslati do subote pa ocekujem...
Ratne teme, iako svaka kao zasebna celina, svedocanstvo je jednog strasnog vremena ludila i opsednutosti Hitlerom, nacistickom Nemackom i strahotama kada su neke zene dobrovoljno prihvatale da radjaju decu nacista, Sta se s njima desavalo pred rat, u ratu, posle rata...

Imala si jeftinije...:(
http://www.kupindo.com/Strani-pisci/15034573_K-H-Helms-Liesenhoff-Trilogija-o-Gretchen-I-III

Udjem na forum posle 100 godina i odmah umrem od smeha. :rotf:
Da te nema trebalo bi te izmisliti :cmok2:

Pozdravljam i sve ostale...ljubim vas devojke :cao: :kiss:
Cruuuuuu!!!!
Pobogu devojko, svrati po nekad :cmok:

Jer sigurno nisi prestala da čitaš. Ko se jednom čitanjem zarazi, taj se nikad ne izleči :D
(Mada nema veze i ako jesi, mi ćaskamo ovde o svemu i kad ne čitamo)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back