Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pojma šta sam ti napisala u reputaciji.... jel može to negde da se vidi? Šta smo napisali?
Pa ako neće biti zanimljivije, onda da ne oduzimam vreme nekoj boljoj knjizi.
Može, vidi se kada klikneš gore na onu opciju "podešavanje", pa onda dole ispod tema koje pratiš vidiš komentare na dobijene reputacije, a ispod njih su komentari rep. koje ti deliš.
Nisu naročito uočljivo odvojene ove dve kategorij pa verovatno zato ne primećuješ.

A napisala si upravo ovo: "Pa ako neće biti zanimljivije, onda da ne oduzimam vreme nekoj boljoj knjizi".

A što mene nervira onaj kabal što ide u monitor :evil:
Stalno se vadi, i kako god da ga namestim on se povremeno izvuče :evil:
I evo sad sam se opet drndala oko njega :evil:

Lepo ja kažem da su stari monitori i kompjuteri bili zakon.
E, upravo ova 'žal za mlados' govori kako ja još nisam napunila 25 :mrgreen:

Sad sam se dosetila zašto se meni uopšte sviđa Mekol Smit.
Zato što piše o jednostavnosti i dobroti. O nečemu čega je tako malo, a za čim ja (a veropvatno i puno drugih ljudi) čezne.
Ali sam ga se za sada malo zasitila pa ću napraviti malu pauzu kada je on u pitanju.

Tako sam napravila pauzu sa Đurđevićkom. Bila sam se jedno vreme predozirala i sad mi Parking svetog Savatija došao kao osveženje :D

Tako nešto i ja sebi često kažem, a šta ispadne druga je priča ( vidi se na punim policama):) razumem skroz:cool::D

Ja ću da ostanem na području Nemačke što se knjiga tiče, uzela sam neki triler Jedan nerešen slučaj, Folker Kučer (radnja se odvija u Berlinu 1929.god). To ću da čitam posle, a sad odo' na kaficu sa drugaricama:D

jaoooo
ja sam čitala ovo prošle god na moru
:neutral:
toliko sam se namučila, al junački sam je završila
jedva sam pregrmela...ne mogu sad da se setim koju stranicu, ali bilo je iznad 200.

Verujem da je čarobno:) Ja kad bih mogla samo bih putovala, to je prava stvar:)

Slažem se. Ne razumem moju sestru koja dva puta godišnje ide na more... Za mene je ovo vrh. Eh, da imam više para... Ustvari, putovanja i nisu toliko skupa koliko sam mislila, samo treba ići pred kraj i pre početka turističke sezone. Ovaj hotel Piramida sa 4* je san snova. Birala bih da mogu da živim tamo mesec dana, pa nek umrem posle toga. :lol: A Beč čist, pa lep, pa veliki...

dakle....
mučila sam ovog nemca danas na plaži, jadan on il jadna ja:lol:
prvo sam mu dala šansu do 100str, pa sam i preko toga nastavila
e negde oko 140 sam batalila
brate mili krimić se vuče, nikako da se nešto zakuva:confused:
ali pošto sam naplažu ponela samo jednu knjigu, posle sat vremena sam joj se vratila :lol:
i tačno na 199/200 je počelo da me zainteresirava (koja reč :lol:)

joj bože :lol:
čitam sad svoje muke sa tim Jednim snerešenim slučajem :zcepanje:

juhu
pročitala Sveće gore do kraja, Šandor Marai
uspjela sam, kako ne znam
mnogo mi se dopala
ima neku tugu i sjetu koja provejava kroz cijelu knjigu (ne bez razloga) aali nije onako patetično i ljigavo, nego baš neka prava osjećanja, da se čovjek zamisli nad smislom života i tako to

ja u Beč nisam bila, a bi rado
u stvari, lažem, jesam bila neka 2 sata, protrčali smo bukvalno
samo sam zapamtila da su mocartkugle bile ukrv skupe
i da je bilo uredno
i da su se oni konji u kočijama sjajili kol'ko su bili isćešljani
dosta sam ja bogami zapamtila

Može, vidi se kada klikneš gore na onu opciju "podešavanje", pa onda dole ispod tema koje pratiš vidiš komentare na dobijene reputacije, a ispod njih su komentari rep. koje ti deliš.
Nisu naročito uočljivo odvojene ove dve kategorij pa verovatno zato ne primećuješ.

A napisala si upravo ovo: "Pa ako neće biti zanimljivije, onda da ne oduzimam vreme nekoj boljoj knjizi".
eee, bože, ja to nisam nikad videla.
Sad sam se dosetila zašto se meni uopšte sviđa Mekol Smit.
Zato što piše o jednostavnosti i dobroti. O nečemu čega je tako malo, a za čim ja (a veropvatno i puno drugih ljudi) čezne.
Ali sam ga se za sada malo zasitila pa ću napraviti malu pauzu kada je on u pitanju.

Tako sam napravila pauzu sa Đurđevićkom. Bila sam se jedno vreme predozirala i sad mi Parking svetog Savatija došao kao osveženje :D
A ova edinburška edicija nije detektivska? Tu se neće ništa ni desiti? One dame iz Prve damske detektivske agencije bar rešavaju neke slučajeve.
Pa, eto nastavljam da čitam, nije me još smorilo.

A što mene nervira onaj kabal što ide u monitor :evil:
Stalno se vadi, i kako god da ga namestim on se povremeno izvuče :evil:
I evo sad sam se opet drndala oko njega :evil:

Lepo ja kažem da su stari monitori i kompjuteri bili zakon.
E, upravo ova 'žal za mlados' govori kako ja još nisam napunila 25 :mrgreen:

..dal' si normalana...
...Stalno se vadi, i kako god da ga namestim on se povremeno izvuče :evil:
I evo sad sam se opet drndala oko njega

:mrgreen::rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

NEMOŽ TO BEZ KABLA

- - - - - - - - - -

jesam ti rek'o

ja u Beč nisam bila, a bi rado
u stvari, lažem, jesam bila neka 2 sata, protrčali smo bukvalno
samo sam zapamtila da su mocartkugle bile ukrv skupe
i da je bilo uredno
i da su se oni konji u kočijama sjajili kol'ko su bili isćešljani
dosta sam ja bogami zapamtila

Ovog puta su bili pokisli...:lol:
Sutra ću da nakačim nešto, do sada sam imala goste.

Stigla Rada i odmah napravila žurku
dj-025.gif

:D

jaoooo
ja sam čitala ovo prošle god na moru
:neutral:
toliko sam se namučila, al junački sam je završila
jedva sam pregrmela...ne mogu sad da se setim koju stranicu, ali bilo je iznad 200.
Čitam tvoje muke i vidim sebe a tek sam do 50.te stigla:lol: Ako od 200.te tek kreće radnja blago meni:lol: Cenim da ću je do kraja godine dokrajčiti:lol: Ja se defiitivno kosim sa onim komentarima na sajtu Lagune. I kad sam ovu kupovala nahvališe je silno,a ono...msm,možda stvarno od maltene polovine kreće nešto zanimljivije. al' dok stignem dotle...:confused:

Čitam tvoje muke i vidim sebe a tek sam do 50.te stigla:lol: Ako od 200.te tek kreće radnja blago meni:lol: Cenim da ću je do kraja godine dokrajčiti:lol: Ja se defiitivno kosim sa onim komentarima na sajtu Lagune. I kad sam ovu kupovala nahvališe je silno,a ono...msm,možda stvarno od maltene polovine kreće nešto zanimljivije. al' dok stignem dotle...:confused:

Kažu žene koje redovno prate sajt Lagune da oni uopšte ne objavljuju negativne komentare. Neke su pisale, ali nisu se pojavili. Tako da ne možeš da se pouzdaš u te komentare. Možda ih sami i pišu. Nego ti i Majche ste još mlade, pa mislite da imate vremena da ga traćite na nešto što ne zaslužuje. Posle shvatiš da nemaš vremena za takve stvari, da je toliko dobrih knjiga napisano koje nema šanse da pročitaš, sve i da imaš 2-3 života. Zato je moj prijateljski savet iskusne čitačice: Nemoj da gubiš vreme na nešto što ti se ne dopada. I pouzdaj se samo u svoj sud. Batali kritike i komentare. Ako tebi ne prija, nije ti interesantna, ostavi je!
Reče Mrs. Bi i nastavi da čita dosadnog Aleksandra Mekol Smita. :zcepanje:
Ma znam, i ja tako. Sve mislim, nešto će se desiti, biće kasnije bolja. I za neke knjige mi je mnogo drago što sam prevazišla dosadu i pročitala ih do kraja, kao npr. Muzej nevinosti, Orhana Pamuka. Ja sam inače i u životu jako neodlučna i teško mi je da presečem i da više ne razmišljam o tome, šta god to bilo. Uvek se vraćam i analiziram da li bi bilo bolje da sam drugačije. To je mučno, ali to sam ja i ne znam kako to da prevazidjem. Naravno, nije uvek tako. Nekad prosto znam da je to-to i nema razmišljanja i vaganja. A nisam vaga

Kažu žene koje redovno prate sajt Lagune da oni uopšte ne objavljuju negativne komentare. Neke su pisale, ali nisu se pojavili. Tako da ne možeš da se pouzdaš u te komentare. Možda ih sami i pišu. Nego ti i Majche ste još mlade, pa mislite da imate vremena da ga traćite na nešto što ne zaslužuje. Posle shvatiš da nemaš vremena za takve stvari, da je toliko dobrih knjiga napisano koje nema šanse da pročitaš, sve i da imaš 2-3 života. Zato je moj prijateljski savet iskusne čitačice: Nemoj da gubiš vreme na nešto što ti se ne dopada. I pouzdaj se samo u svoj sud. Batali kritike i komentare. Ako tebi ne prija, nije ti interesantna, ostavi je!
Reče Mrs. Bi i nastavi da čita dosadnog Aleksandra Mekol Smita. :zcepanje:
Ma znam, i ja tako. Sve mislim, nešto će se desiti, biće kasnije bolja. I za neke knjige mi je mnogo drago što sam prevazišla dosadu i pročitala ih do kraja, kao npr. Muzej nevinosti, Orhana Pamuka. Ja sam inače i u životu jako neodlučna i teško mi je da presečem i da više ne razmišljam o tome, šta god to bilo. Uvek se vraćam i analiziram da li bi bilo bolje da sam drugačije. To je mučno, ali to sam ja i ne znam kako to da prevazidjem. Naravno, nije uvek tako. Nekad prosto znam da je to-to i nema razmišljanja i vaganja. A nisam vaga
U pravu si Bi:) Ostaviću je, juče sam pred spavanje probala da nastavim i znam da sam čitala 10 strana, al pojma nemam šta sam pročitala, tako da je ostavljam po strani. Ovaj Slučaj će za sad ostati nerešen.:D Ja imam problem što se zatrčim sa nekim knjigama, u trenutku mi jeluje super kada gledam sadržaj, kupim je i onda se desi kao sad da je promašaj totalni. Tako sam kupila Vidimo se u Kapkejk kafeu i bila mi je dosadna, a sad vidim da će da izađe nastavak i razmišljam da li da je kupim, možda je zanimljivija od prethodne (volim da imam nastavke pa sam sad u problemu)??? I tako...
A šta si ako nisi Vaga?:)

E da, mislim da ću da uzmem sad Ljubavnik lejdi Četerli, valjda tu ima dinamike neke:mrgreen: Treba mi neka laganica, malo da odmorim mozak, pa mislim da će ova poslužiti. Da vidim šta je to bilo zabranjeno onda ( ovo danas što reklamiraju kao zabranjeno mi nije zanimljivo):D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back