Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke resila sam da castim sebe nekom knjigicom pa ako bi ste bile ljubazne da preporucite nesto sa ove Lagunine i Vulkanove akcije? :mrgreen: svi znate sta citam

Jarčeva fešta,
Pod slobodnim suncem,
Poslednje skretanje za Bruklin,
Svih sedam talasa,
Tigrova žena.

Biraj.

Nema veze što sam pročitala samo poslednju...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

PS
Ljubi te "devojka" Rada.:cmok:

On Dublin Street.... pa ono....
nije losa. Bolja je definitivno od Sive :)
Lako i brzo se cita.
Nije nesto sto moram da imam medju svojim knjigama
ali nije ni nesto sto nisam morala da procitam.

Pile, mozes da je kupis :zkez:

Vidi gradacije na Laguninom sajtu...:zcepanje:

"Knjiga je dobra, drzi paznju. Ako volite ovaj zanr, definitivno treba da je procitate. Ali kada je u pitanju poredjenje sa Pedeset nijansi trilogijom - imam utisak da je ova knjiga malo povrsnija. Tako da je po mom misljenju ona malo ispod Pedeset nijansi."
"Fenomenalna knjiga, lagano stivo..procitala sam je za 1 dan.. licno mi je bas u rangu 50 nijansi :) "
"Procitala sam sve 3 knjige 50 nijansi i dopale su mi se, ali ova mi je malo bolja, preporucujem."

Stičem utisak da je za apstinente, kao i 50 nijansi...:(

Kao apstinent koji nije pročitao ni 50 nijansi, kaže da knjiga 50 nijansi deluje ko da je pisalo dete od 15 godina,(bar ono iz odlomka) i da apsolutno nemam nameru da je čitam.:lol:

Poslednja izmena:
Ne bih čitala ni jednu ni drugu, a kamoli dala pare za to.

Juče sam ponela Đokondu na plažu da čitam i gledam ima li još ko s knjigom, kad ono samo jedna devojka čita Harloda Robinsa.
A Đokonda mi se već ofucala jer je vucaram svaki dan, često i ne otvorim. Imam još dvadesetak strana do kraja.

- - - - - - - - - -

Pogledala sam Deretin spisak naslova koji su na akciji, mogla bih da sastavim 3 komada. Je li neka od vas uzela šta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back