- Poruka
- 121.982
Nisu još došle na red, jer nameravam da im se posvetim kad me druge stvari ne budu toliko okupirale ( npr. u trudnoći),ali nekako za sve njih prosto imam osećaj da su ooooodlične.Nisam neki ljubitelj fantastike,ali ako je dobra epska ili ima istorije...obožavam.
Pokušavam da se setim...čini mi se 2009. godine, nisam sigurna...Naletela sam na to sasvim slučajno , štand je bio gore, onako mali, skromniji, sa strane su poredjali te knige koje su na toj nekoj akciji...delovalo je kao da je to eto tu tako na licu mesta na brzaka odlučeno, pa ko je imao sreće, imao je.I sama sam se iznenadila, jer su mi odavno bile na spisku,ali uvek sam gledala da kupim više nekih koliko-toliko jeftinijih.Bile su poredjane sa strane i nije bila nikakva navala.Čak su ljudi birali neke potpuno druge i za kupovinu i za poklon...
Sećam se da sam se vratila po nešto sasvim drugo, prošla tuda, setila se tih knjiga koje sam silno želela, i kao da ih pogledam.Devojka mi reče da vidim šta imaju na akciji i ja ih ugledam.Tad mi je i rekla za nastavke i da nemaju para da ih dalje štampaju i da su ih stavili na akciju, jer se slabo prodaju.Iskreno, retko ko je za njih i znao kada ih pomenem.Odmah sam napravila kombinaciju.Sad se msilim da l je bilo baš 200,00 rsd, ili hajde neka bude maximalno 400,00 preko toga nikako i to zato što i meni sada tih 200 zvuči premalo,ali stvarno je bilo nešto onako da se šokiraš...,...Znam da sam ih odvukla presrećna! Ostale knjige su bile neke baš bzvz, ono da nemaš šta da odabereš...
ja obozavam istoriske romane, a ovo je istoriski samo ima primesa malo fantastike, posto se iz sadasnjosti vraca u proslost i te fore.... inace nisam veliki fan fantastike ali moze da prodje u nekom blazem obliku
a ove tri sto nabrojah su cisto istoriski romani i jako su dobri, barem meni, ko voli taj zanr progutace ih

ja se sokirala, fenomenalan film, a ja kinga ne podnosim