Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma oki nemka, trilere i ja volim ali me crnjak iznervira uvek..kao nešto mora da bude bolesno da bi percepcija doživela vaskrs ili kojimoj :(
mislim da je sve kopiranje...katastrofa
eo i Vanja Bulić sa svojim novim romanom Jovanovo zaveštanje prati korake Den Brauna, Deje Lučića itd....msmm..:(
Nisi valjda baš od Vanje očekivala da bude originalan :lol:
A za senzacije (svake vrste) si u pravu. Sve misliš nema dalje, kad ono... ima :dash:

- - - - - - - - - -

Vidi Bi! Tačno u 00:00 :lol:

Ove:

Muzika i tišina – Rouz Tremejn
Leto – Tuve Janson
Damasko sečivo – Barbara Kleverli

Hehe, tačno u ponoć, a pun mesec nad Beogradom.
Poznato mi ovo Muzika i tišina, pa sam proveravala da nisam čitala, ali nisam.
Znači ništa te ne privlači... pa nemoj onda ni da čitaš

Ja ništa.

Ove:

Muzika i tišina – Rouz Tremejn
Leto – Tuve Janson
Damasko sečivo – Barbara Kleverli

Imam prvu i treću (čitala). Više mi se dopala Tremejnina, mada su žanrovski različite pa vidi šta ti odgovara. A ako te srce ne vuče, napravi pauzu ili uzmi nešto četvro.
Ja završila Hirurga. Ova Tes je baš brutalna, nije ni čudo što muškarci gotive njene knjige.
Sad ću da napravim malu pauzu, pa se bacam na B. Šlinka.

Hehe, tačno u ponoć, a pun mesec nad Beogradom. :metla:
Poznato mi ovo Muzika i tišina, pa sam proveravala da nisam čitala, ali nisam.
Znači ništa te ne privlači... pa nemoj onda ni da čitaš

Ja ništa.
Da te malo dopunim Bi sada kad je svanulo i prošla pasnost :lol:

- - - - - - - - - -

I da objavim ovako javno da sam nepismena, i da nije Damsko sečivo već Damasko sečivo
Jedna forumašica me opomenula da grešim :D
I još da se ispravim da knjiga nije starijeg datuma već samo vreme dešavanja koje je smešteno u 1910. god.

I još da se ispravim ovo :roll: Leto nije norveška već finska knjiga. Sinoć sam je ipak počela. Biće solidna čini mi se.

Eto. Pa vi meni posle verujte kad ja nešto napišem z;)

- - - - - - - - - -

Imam prvu i treću (čitala). Više mi se dopala Tremejnina, mada su žanrovski različite pa vidi šta ti odgovara. A ako te srce ne vuče, napravi pauzu ili uzmi nešto četvro.
Ja završila Hirurga. Ova Tes je baš brutalna, nije ni čudo što muškarci gotive njene knjige.
Sad ću da napravim malu pauzu, pa se bacam na B. Šlinka.

JaoooJ, Muzika i tisina! :)
Znači da se potrudim da preguram početak :think: Jer mrzi me da počnem, u tome je problem :confused:

Poslednja izmena:
I da objavim ovako javno da sam nepismena, i da nije Damsko sečivo već Damasko sečivo

Ako ti je za utehu, i ja sam sve do sad verovala da je tako. :rotf:
To je jedna od retkih knjiga koja je stalno na akciji a ja je nisam kupila, ali sam uvek mislila da je Damsko sećivo. Čak sam sad htela da proverim, ali videh tvoju poruku. :lol:

Završila sam Svetlost severa.
Tužno... :(
Primećujem da se posle sto godina malo šta promenilo. Teško se živi, teško se studira ako nemaš para, otimačina još uvek cveta, jedino se danas teško možemo osloniti na pomoć komšija...

Zavrsila sam drugi deo Pedeset nijansi.
Prvim sam se razocarala ali rekoh ajde da procitam do kraja... nikad ne odustajem od knjige, cak i kad je losa
Druga jos predvidljivija, puna klisea, dosadna, nimalo mastovita... a pritom sam ih uzela(na slepo priznajem) jer mi se bas cita neka da kazem erotika. :rumenka:
Ako je niste citale, nemojte ni pocinjati.

PS. Imam jos dve od Silvije Dej, njih cu da citam kad zavrsim s ovima, ali se nadam da su bar malo bolje

Nedavno na radiju listajuci stanice cujem jednu pesmu,
ne znam kako bi vam je opisala, pa cu vam napisati refren:
"R 8 audi, nocas ljubis me na haubi..." :rumenka: (ukucajte pa cete cuti-mene pomalo sramota i kad se setim(i dalje ne verujem da ima bas tolikih kretena))
...elem,
malopre citam gorepomenutu knjigu,
A glavna glumica u jednom momentu rece:"parkirao je svoj r8 audi." :roll: :roll: :roll:
Momentalno sam se setila pesme i zasmejala do suza pa zaklopila knjigu.
Vise definitivno necu da kupujem knjige na slepo! Sramota me!

Obavezno da nam kažeš kakva je. Jel u istom stilu kao prethodne. Meni su se isto mnogo dopale. Naročito Lovac na zmajeve. Da li zato što sam je prvu čitala pa je to bio moj prvi susret sa problemima kojima se on tamo bavi ili je stvarno snažnija.

Knjiga je dobra, drzi paznju, vredi je procitati, ali mi se vise svidjaju prethodne dve. Upecatljivije su. Mogla bih da navedem razloge za ovakvo misljenje ali to bi znacilo da u nekoj meri otkrijem i sadrzaj knjige a ne bih to radila zbog onih koji ce je tek citati.

Ovo će postati najpopularnija knjiga na temi s obzirom koliko naklapamo o njoj, a još je niko nije pročitao :lol:

Kako bre nije? A šta sam ja? :D
Elem, Damasko sečivo je delo Barbare Kleverli. Laguna je objavila 3 njene knjige i ja imam sve tri. Najviše mi se dopala ''Regtajm u Simli'', zatim ''Poslednja kašmirska ruža'' i Sečivo je na trećem mestu. Meni se sviđaju njene knjige, to su vam kao neki krimići iz vremena kolonijalne Indije. Inspektor Džo Sendilends pojavljuje se u svim (on radi kao detektiv Skotland Jarda u Indiji).

Esterita, verovatno ti je prikazao crnu kocku jer nemaš aktiviran plug-in. No, pretpostavljam da si već pogledala intervju negde drugde.

Ja uzela da čitam Bukovskog, ''Priče o običnom ludilu'', ali nekako nemam živaca za tolike psovke i prostakluke. Jesam li previše stroga?? :confused:

Poslednja izmena:
Zavrsila sam drugi deo Pedeset nijansi.
Prvim sam se razocarala ali rekoh ajde da procitam do kraja... nikad ne odustajem od knjige, cak i kad je losa
Druga jos predvidljivija, puna klisea, dosadna, nimalo mastovita... a pritom sam ih uzela(na slepo priznajem) jer mi se bas cita neka da kazem erotika. :rumenka:
Ako je niste citale, nemojte ni pocinjati.

PS. Imam jos dve od Silvije Dej, njih cu da citam kad zavrsim s ovima, ali se nadam da su bar malo bolje

Ako voliš erotiku odlične knjige su ti: Dekameron, Hiljadu i jedna noć, a od novijih Začarana - Ženske erotske priče za laku noć (autor je Nensi Madore), tu su ti i Balzakove Golicave priče, erotske priče M. Pavića i sl.

Kako, bre, Čičak na slepo. Pa, jesi li ti čula za pretraživač?;)
Inače. knjige su i namenjena onima što imaju 3500 za bacanje. A takvi obično imaju i neki audi...
:cmok:
Usla u knjizaru i uzela prvo sto mi je palo pod ruku.
Nisam ocekivala ovoliko losu knjigu.
Pravi americki film... :roll:
Zali Boze bacenih para... pritom ne mogu da nadjem trecu. A ne volim da ostavljam knjige ne procitane pa cak i ovako lose.

Ako voliš erotiku odlične knjige su ti: Dekameron, Hiljadu i jedna noć, a od novijih Začarana - Ženske erotske priče za laku noć (autor je Nensi Madore), tu su ti i Balzakove Golicave priče, erotske priče M. Pavića i sl.

Hvala.
Zapisacu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back