Ja sam počela Čudesna sudbina Lede Rotko, Laura Sandi i baš mi se dopada početak. Još neko od vas je to kupio na nekoj akciji!? Rada?
A kupila sam i Modni Vavilon, kao i Kerefeka. Pročita li ga, Kerefeko?
Nisam...

Čitala sam je na brzaka, obično uveče, pospana, kao što pre , kako bih je prosledila "ujakovim ženama" za praznik, medjutim, bila mi je interesantna tema, pa sam je ostavila da lepo čitam.Pre nje sam batalila Formule ljubavi, iako je odlična, treba koncentracija za nju,a trenutno nisam u prilici, toliko toga radim i volim, da ne mogu da joj se posvetim.Na mini zimovanju počela onu Hvala za uspomene, i posle 40 strane je otišla na gomilu za ujakove potrebe.
Sad intenzivno trenira, posao je zapadnjački - od jutra do sutra, imam još nešto da pozavršavam kad je stručna literatura u pitanju, nagomilalo se i časopisa...treba da započnemo sa renoviranjem...a ove godine kasnim i sa uplatom letovanja, jer nemam kad da sednem i da bistrim destinacije...
A da, meni put za Budimpeštu ponovo odložen.umesto sad za vikend, onog narednog...
Ne znam ni da li da idem, već me malo prošla volja, a i od jutros me boli grlo i glava, teške mi kosti....a namerila sam da odem i na trening...