Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam počela Čudesna sudbina Lede Rotko, Laura Sandi i baš mi se dopada početak. Još neko od vas je to kupio na nekoj akciji!? Rada?

A kupila sam i Modni Vavilon, kao i Kerefeka. Pročita li ga, Kerefeko?

Poslednja izmena:
sinoć sam privela kraju Indijska princeza Havijer Moro
preporuka za svakoga...jedna topla, fina i neobična istinita ljubavna priča...priča o životu jedna žene kojoj se svašta namjestilo u životu :mrgreen: i dobro i loše

- - - - - - - - - -

e, ovo citiranje same sebe mi niko nikad ne može oduzet'

- - - - - - - - - -

a u stvari sam htjela ovu princezu da preporučim majki od Milice
prava knjiga za nju
pa sam se toga sjetila kad se ona pojavila
liči na čuvenu Dezire, mada je ova princeza malo ..khm...raspuštenija

- - - - - - - - - -

bila sam u biblioteku
i navukla tovar knjiga

nisam im ponijela ponude koje se jedu, nego sam donirala jednu knjigu
a knjiga koju sam donirala se zove Prodavnica tajni,,,Dino Bucati
to su neke priče, pripovjetke...tjeskobne do bola...nimalo mi se nisu dojmile

ja mislim da imam tu Prodavnica tajni, onu crvenu, Reči i misao. Ali nemam pojma kakve su priče. Ne verujem da je nisam pročitala, ali možda i nisam jer je moja, pa uvek ima vremena.

Nisam ni ja izgleda, ali ipak sam se jutros vratila iz Budimpešte. E, tamo bih ja živela. Ono je san snova...:zaljubljena:

E super sto si se lepo provela,a i kako bi drugacije...:D
Ja bih mogla U Wieni........:heart: prosle godine bili pred godisnjicu braka,ove cemo verovatno u Veneciju,ne smem da se radujem nije sigurno....
Zeeene! ! Poljupci iz Elade! Pisemo se kad stigne net . Sad kradem mob na kom sam nepismena :) samo da javim da je Jovan dobrica i u putu i ovde i sve je diiifno.
Uzivajteeee :heart:
Poljubac za drugara od drugarice.:heart:

Ko je ta Dezire?

Dezire je najveća Napoleonova ljubav, doduše nesuđena.

- - - - - - - - - -

Ja sam počela Čudesna sudbina Lede Rotko, Laura Sandi i baš mi se dopada početak. Još neko od vas je to kupio na nekoj akciji!? Rada?
Da, draga.:lol:
nisam im ponijela ponude koje se jedu, nego sam donirala jednu knjigu
a knjiga koju sam donirala se zove Prodavnica tajni,,,Dino Bucati
to su neke priče, pripovjetke...tjeskobne do bola...nimalo mi se nisu dojmile
Imam to. Znači da ne čitam?:think:

A kupila sam i Modni Vavilon, kao i Kerefeka. Pročita li ga, Kerefeko?

Nisam...:rumenko: Čitala sam je na brzaka, obično uveče, pospana, kao što pre , kako bih je prosledila "ujakovim ženama" za praznik, medjutim, bila mi je interesantna tema, pa sam je ostavila da lepo čitam.Pre nje sam batalila Formule ljubavi, iako je odlična, treba koncentracija za nju,a trenutno nisam u prilici, toliko toga radim i volim, da ne mogu da joj se posvetim.Na mini zimovanju počela onu Hvala za uspomene, i posle 40 strane je otišla na gomilu za ujakove potrebe.
Sad intenzivno trenira, posao je zapadnjački - od jutra do sutra, imam još nešto da pozavršavam kad je stručna literatura u pitanju, nagomilalo se i časopisa...treba da započnemo sa renoviranjem...a ove godine kasnim i sa uplatom letovanja, jer nemam kad da sednem i da bistrim destinacije...

A da, meni put za Budimpeštu ponovo odložen.umesto sad za vikend, onog narednog...
Ne znam ni da li da idem, već me malo prošla volja, a i od jutros me boli grlo i glava, teške mi kosti....a namerila sam da odem i na trening...

i odma' sam počela da čitam ROMAN (Laki imaš mahanje :mrgreen:)
roman se zove Putovanje kući..Rouz Tremejn, izd Laguna

E baš me zanima kakva je...To je onaj neki vojnik koji se vraća iz rata, tako nešto...ne znam da l' ću da lupim,ali pominje se i neki duh koji ga prati ( ako sam se sad odvalila...)
Uglavnom , čitala sam Restauraciju i dopala mi se, pa sam na nekoj akciji uzela Muzika i tišina, ali još nije na redu...tako da me i ova tvoja zanima.Računam na tvoje preporuke kao i uvek...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back