Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A te repke, od kada su ih ono nesto smanjivali, meni nekako vise i nisu znacajne.
Ranije sam se trudila da ih delim kad god mogu, sada 1-2 puta nedeljno vam podelim koliko mogu i to je to.
Vise mi sluze da vam kazem nesto nevezano za knjige, nesto malo privatnije, ili da dam neki komentar koji nije vezan za temu, ili...

Za te repke sam vam sto puta objašnjavala. Dnevno možete da podelite 10, a istoj osobi tek svaki sedmi put. Ako deliš dve nedeljno, onda ista osoba može da stigne na red jednom mesečno. Nemoj posle da se čudite što ne može. :manikir:

Sto me nekad nervira kad ne znam jesam li citala neku knjigu ili ne..sad je to slucaj sa Najbolje za muskarca..
mislim da nisam ali nisam sigurna :dash:
pokusala sam preko pretrage da nadjem da nisam pisala nesto ovde - nisam..
:think:

Možda se Esterita seti. Ona pamti i šta je ona čitala i šta su drugi čitali!
Tako je meni rekla da sam čitala Evu Lunu, od Izabele Aljende. Čitala sam za kratko vreme nekoliko njenih knjiga i one upečatljivije zapamtila, ovu zaboravila. Ali Esterita nije.
Doduše, ako nisi pisala ovde o njoj, ne znam kako bi znala, ali čudo je ona....

Možda se Esterita seti. Ona ne pamti šta je ona čitala, ali pamti šta su drugi čitali!
Tako je meni rekla da sam čitala Evu Lunu, od Izabele Aljende. Čitala sam za kratko vreme nekoliko njenih knjiga i one upečatljivije zapamtila, ovu zaboravila. Ali Esterita nije.

Mislim da ovako treba da zvuci ova recenica :cool:
:lol:

Ugovor s djavolom – Boris Dezulovic, VBZ 430 str, 101/10

Zbirka kolumni 1999-2007. o zbivanjima u hrvatskom drustvu.
Dakle retkost je da mi se neka knjiga ovoliko dopadne. On je po mom skromnom misljenju, definitivno najbolji kolumnista sa ovih prostora.

Kako li mu samo uspeva :think:
Hocu i ja da umem ovako da iskazem sve sto mislim, a ne da se upletem u svoje sopstvene misli i reci ko pile u kucine :ljutko:

Svaki lik i svaku pojavu on lepo izvadi na svetlost dana, rastavi je na proste cinioce, svaki (bukvalno) “prost cinilac” izanalizira do poslednjeg atoma, i citavu pojavu (koju recimo vecina prihvata zdravo za gotovo) dovede do apsurda.
Sto one zapravo i jesu. Ali u “njegovoj izvedbi” je to toliiiiko ocigledno, da mi se cini da bi se i sami akteri debelo postideli. (Postideli kako da ne).

Pa kako umem sad i nisam toliko :lol:

Ali bez zezanja to je toliko britko, lucidno, i iznad svega istinito, da me svaka kolumna zapanji, iako manje-vise sve znam o doticnoj pojavi koju opisuje.
Ovo je treca knjiga kolumni, dve su o hrvatskim i jedna o srpskim paradoksima.
Ne zna se koja je bolja.

Možda se Esterita seti. Ona pamti i šta je ona čitala i šta su drugi čitali!

http://forum.krstarica.com/showthread.php/90316-Biblioteka?p=19372198&viewfull=1#post19372198
Tolko je konfuzno, da ja na kraju nisam ukapirala jesi li je ili nisi čitala.:lol:

Za te repke sam vam sto puta objašnjavala. Dnevno možete da podelite 10, a istoj osobi tek svaki sedmi put. Ako deliš dve nedeljno, onda ista osoba može da stigne na red jednom mesečno. Nemoj posle da se čudite što ne može. :manikir:

:eek::think::confused::super:
Ovako su nekako išle moje reakcije kad sam pročitala ovo.

Imam i ja Dolinu lutaka Žaklin Suzan. To je za policu sa chick-lit knjižicama.
Hoću da kupim Putovanje kroz Portugaliju, Putovanje jednog slona i Sva imena (da, da, sve odjednom). Debeli spiskovi, a novčanik tanak (štedimo za auto). Mrzim da štedim, ja sam žensko.
Znate kako se čudim svojoj sestri koja svakog meseca uštedi po pola plate (živi s roditeljima, ali čak i da živim kod njih, ja bih opet sve potrošila na lepe stvari :manikir: ), kako smo ispale tako različite. Ona je takođe prof.matematike, kao naša Rada.
Kad sam kod Rade, svaki put se oduševim njenim avatarom.

:eek::think::confused::super:
Ovako su nekako išle moje reakcije kad sam pročitala ovo.

Imam i ja Dolinu lutaka Žaklin Suzan. To je za policu sa chick-lit knjižicama.
Hoću da kupim Putovanje kroz Portugaliju, Putovanje jednog slona i Sva imena (da, da, sve odjednom). Debeli spiskovi, a novčanik tanak (štedimo za auto). Mrzim da štedim, ja sam žensko.
Znate kako se čudim svojoj sestri koja svakog meseca uštedi po pola plate (živi s roditeljima, ali čak i da živim kod njih, ja bih opet sve potrošila na lepe stvari :manikir: ), kako smo ispale tako različite. Ona je takođe prof.matematike, kao naša Rada.
Kad sam kod Rade, svaki put se oduševim njenim avatarom.
:cmok:
Kad god se oduševiš, seti se naše lamar, to je njeno otkriće.:lol:
Kupi slobodno Sva imena, Putovanje jednog slona ću u najskorije vreme da pročitam, pa da ti javim. Za Portugaliju nisam sigurna da ću kupovati, ne volim putopise.

PS
Kako bih volela da sam ko pola tvoje sestre, pa da uštedim četvrt plate.:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back