Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vec kad pricate o filmovima i knjigama ima jedan dobar vic..
Razgovaraju dva misa u arhivi kinoteke,
jedan gricka traku sa filmom, a drugi ga pita :
-i, sta kazes?
-nije los, ali knjiga je bolja :mrgreen:
:lol:
Bas je dobar :super:

Ubacila je pre oko godinu dana i moju želju ...i ona se ispunila

možda baš ovde u ovoj manjoj tegli ...dugo je, vezana mašnicom, bila i moja želja :)
Vi's ti to :think:
Znaci teglica-carobnica.
Spremicu neke zeljice pa cu ih ovako virtuelno ubaciti u tu teglicu :D
Pa cemo da vidimo :manikir:

elem, sretnem ja majku od ovoga što če da je vodi u Pariz, i tu ispadne mnogo novih momenata
objasnila mi je žena zašto hoće da je vodi u Pariz...pričali su, u nekom društvu, da ne treba iči sam u Pariz, nego sa osobom koju voliš, moto te priče je bio...nikad sam u Pariz...a dečko je pomno slušao i upao u sred priče da če on da vodi A. u Pariz...tako da njegovoj majci to nije nepoznato
novi momenat je što kamči pare jer hoće da A kupi poklon za dan zaljubljenih, a u pitanju je, misli ona, prsten, zlatni...koji će da kupi zajedno sa najboljim drugom M. koji je takođe zaljubljen u A (M.je inače A do pupka :lol: )...njemu (srce moje) ne smeta što se i najboljem drugu sviđa Anja, malo će on da bude sa njom, malo M
tako vam je to

da, ali A. se jako sviđa dečko Marko iz petog razreda, koga je upoznala na onoj školi u prirodi, ljetos
problem je što su različite smjene pa se rijetko viđaju
ali kad god se vide, obaviještena sam :lol:
a Marku majka ne da da se dopisuje, jer mora da uči...komentar A je bio...pi, kakva je ta majka, ona ne zna šta je ljubav

a ja sam danas počela da čitam neku knjigu od nekog našeg pisca...ali sam je zaboravila u autu, a ponijela sam je jer sam mislila da ču čitati dok dijete bude na odbojci, međutim, odo' na kafu,, a knjiga ostade da prenoći..i sad se nešto mislim dal' da krenem sa nečim drugim...dal' dada, dal'dane

elem, sretnem ja majku od ovoga što če da je vodi u Pariz, i tu ispadne mnogo novih momenata
objasnila mi je žena zašto hoće da je vodi u Pariz...pričali su, u nekom društvu, da ne treba iči sam u Pariz, nego sa osobom koju voliš, moto te priče je bio...nikad sam u Pariz...a dečko je pomno slušao i upao u sred priče da če on da vodi A. u Pariz...tako da njegovoj majci to nije nepoznato
novi momenat je što kamči pare jer hoće da A kupi poklon za dan zaljubljenih, a u pitanju je, misli ona, prsten, zlatni...koji će da kupi zajedno sa najboljim drugom M. koji je takođe zaljubljen u A (M.je inače A do pupka :lol: )...njemu (srce moje) ne smeta što se i najboljem drugu sviđa Anja, malo će on da bude sa njom, malo M
tako vam je to

da, ali A. se jako sviđa dečko Marko iz petog razreda, koga je upoznala na onoj školi u prirodi, ljetos
problem je što su različite smjene pa se rijetko viđaju
ali kad god se vide, obaviještena sam :lol:
a Marku majka ne da da se dopisuje, jer mora da uči...komentar A je bio...pi, kakva je ta majka, ona ne zna šta je ljubav

Ova priča mi je ulepšala veče. A. je pametnica i lepotica, ima da bira, samo da ne bude ko u priči...(Ja volim tebe, al' ti voliš drugu)

Ala cete da uzivate...:heart:

Mi cemo 22. na Divibare na tri dana,nije izvodljivo vise :sad2:,sa jos dva para i jos dva komaTa dece :lol:
Nosicemo nesto za citanje za pred spavanje,e sad da li cemo citati...:think::cool:

Lep provod i Vama.
Ni mi ne ostajemo dugo i vraćamo se na slavlje tatinog jubilarnog rodjendana.
Jedva čekam da mu predam knjigu - Falkenov priručnik Crtanje i slikanje - vodio je sestru pre neki dan da joj u knjižari pokaže tu knjigu kao da je najveće blago,a ja je ni ne znajući da baš tu želi, već kupila za njega.
Danas idem po štafelaj koji je takodje deo poklona,a sestra i ja smo mu uplatile školu slikanja i crtanja za odrasle koju vode akademski slikari, da mu malo pomognu oko tehnike.
Tortu sam naručila ukrašenu sportskim rekvizitima u skladu sa njegovom strukom,a književnost i slikarstvo su njegove ljubavi...Tako da će moj poklon sve to da objedini.Jako sam uzbudjena i jedva čekam da vidim reakciju kada udje u restoran, gde ga na štafelaju, čeka knjiga koju je želeo.

Koleginici ću koja takodje slavi jubilarni i to istog dana, iznenadjenje poslati na kuću.

Presrećna sam što ću ih obradovati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back