Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Dobro je , vratio se za Bgd i uvek pozdravlja sve koji pitaju za njega.
Lepo,osećam se pozdravljena i od njega i od Bambi. Šteta što ih nema na Krsti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je , vratio se za Bgd i uvek pozdravlja sve koji pitaju za njega.
BambikaGde ste se razbežale sve?
A htela sam još da vam kažem da vas pozdravlja Bambi81.Danas smo se čule posle dužeg vremena. Kaže, ne čita, pa zato ne navraća...Ako, ako, ne stiže od ostalih zadovoljstava...
![]()

vec kad pricate o filmovima i knjigama ima jedan dobar vic..
Razgovaraju dva misa u arhivi kinoteke,
jedan gricka traku sa filmom, a drugi ga pita :
-i, sta kazes?
-nije los, ali knjiga je bolja![]()

Vi's ti toUbacila je pre oko godinu dana i moju želju ...i ona se ispunila
možda baš ovde u ovoj manjoj tegli ...dugo je, vezana mašnicom, bila i moja želja![]()

Ubacila je pre oko godinu dana i moju želju ...i ona se ispunila
možda baš ovde u ovoj manjoj tegli ...dugo je, vezana mašnicom, bila i moja želja![]()
Ubacila je pre oko godinu dana i moju želju ...i ona se ispunila

koga? džapanca?![]()
neću da se nižem, odo' da napravim kokice, pa ću da pišem o ljubavnom životu moga mlađeg đeteta

)...njemu (srce moje) ne smeta što se i najboljem drugu sviđa Anja, malo će on da bude sa njom, malo MUzeli smo slobodan dan za taj Dan zaljubljenih,da napravimo produženi vikend,pa sa prijateljima idemo na Zlatibor,ali tu nece biti vremena za citanje...
.

,sa jos dva para i jos dva komaTa dece 

Bicu nemilosradna.Ala cete da uzivate...
Mi cemo 22. na Divibare na tri dana,nije izvodljivo vise,sa jos dva para i jos dva komaTa dece
Nosicemo nesto za citanje za pred spavanje,e sad da li cemo citati...![]()

ALI Dunja mora da spava s nama...

Ja bih to volelaALI Dunja mora da spava s nama...
![]()

)Kako to deca lepo i jednostavno reše!
A odrasli odmah sve pokvare nerealnim zahtevima! Da, Krasuljčice

elem, sretnem ja majku od ovoga što če da je vodi u Pariz, i tu ispadne mnogo novih momenata
objasnila mi je žena zašto hoće da je vodi u Pariz...pričali su, u nekom društvu, da ne treba iči sam u Pariz, nego sa osobom koju voliš, moto te priče je bio...nikad sam u Pariz...a dečko je pomno slušao i upao u sred priče da če on da vodi A. u Pariz...tako da njegovoj majci to nije nepoznato
novi momenat je što kamči pare jer hoće da A kupi poklon za dan zaljubljenih, a u pitanju je, misli ona, prsten, zlatni...koji će da kupi zajedno sa najboljim drugom M. koji je takođe zaljubljen u A (M.je inače A do pupka)...njemu (srce moje) ne smeta što se i najboljem drugu sviđa Anja, malo će on da bude sa njom, malo M
tako vam je to
da, ali A. se jako sviđa dečko Marko iz petog razreda, koga je upoznala na onoj školi u prirodi, ljetos
problem je što su različite smjene pa se rijetko viđaju
ali kad god se vide, obaviještena sam
a Marku majka ne da da se dopisuje, jer mora da uči...komentar A je bio...pi, kakva je ta majka, ona ne zna šta je ljubav
Ala cete da uzivate...
Mi cemo 22. na Divibare na tri dana,nije izvodljivo vise,sa jos dva para i jos dva komaTa dece
Nosicemo nesto za citanje za pred spavanje,e sad da li cemo citati...![]()