Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bila u biblioteci :) (Ester, molim te, podseti me, zaboravila sam kako se pravilno kaze)
Uzajmila:
Markes - Secanja na moje tuzne *****
Bernhard - Gubitnik

Bukovski :heart: - Beleske matorog pokvarenjaka
Barberi - Poslastica, to je cini mi se, tara :heart: hvalila
Andric - Susret (najkrace price i zapisi)
iiiiiiii napokon, ULJKIPLJ, da procitam i ja, da ne budem najgora od sve dece.
Odmah sam pocela i ima onaj engleski smek :zaljubljena:

svašta si lijepo uzajmila
u biblioteKu :lol:

:bye:
Samo da javnem da sam procitala simpaticnu :cool: knjigu Najbolje za muskarca/Dzon O`Farel, laganica, preporuka za sve mlade tate,
verujem da ovako kako je opisano o momackom zivotu, braku i deci misli bar 70% muskaraca.

Pocela sa Kad padne noc/Murakami i za sad mi se dopada,
videcu da li ce taj utisak i da ostane s obzirom da je ovo drugo druzenje sa Murakamijem, Norveska suma mi je bila :ok:

Ester nisi jedina koja ima problem sa repkama :rtfm: pitam se cemu sluze a uz to i ne rade :mrgreen:

Čitala sam Najbolje za muškarca pre jedno 8-10 godina...Onako,nije losa,mada ja nisam neki ljubitelj tih komedijica...U stvari retko koja mi se dopadne,ali i dalje pokušavam..

a ja stalno mislila da su to pevali Duran Duran :rumenko:

ja sam odgledala film i tako saznala puno o Fridi. I ona Selma Hajek je to maestralno odglumila.

E, a sad moram da vam ispričam kako i gde sam ja gledala taj film. Pošto ionako vazda čitam jedno te isto, dozvoljavam sebi da malo pišem van teme.
Otišli mi na more, u Buljarice. Tamo nam se svidjalo, bili smo 3-4 puta. I tako stignemo, krenemo u potragu za sobom, da prodjemo malo jeftinije, kad naidjemo na apartman. Savršen! Dve spavaće sobe, jedna sa francuskim, druga sa dva odvojena kreveta. Kuhinja, trpezarija, velika dnevna soba, sve nekako zajedno, a ipak odvojeno. Još gazda mlad simpatičan, Marko, iz Podgorice, otac mu dugo živeo u Zemunu. Ko da odoli, uzmemo apartman.
I tek posle vidim, čitava edicija onih knjiga što su izlazile u Novostima i Politic, video rekorder (tad je još to bilo popularno) gomila kaseta. Izmedju ostalih i Frida.
Nijednu svoju knjigu što sam ponela tog leta nisam pročitala, samo te njegove. I nagledala se filmova.
To nam je bio najlepši i najudobniji smeštaj što smo ikad imali.

A ja kao i uvek,nisam htela da ga gledam kad je bio aktuelan,jer me nervira pomama za onim sto je bas tad "in",pa se desilo da ga gledam u autobusu u povratku iz Praga i iako sam mislila da mi film o zivotu slikarke nece biti interesantan,mnogo mi se dopao,cak sam i kupila original za svoju kolekciju..

Već viđeno. Imam 14 sa spiska... Ni jednu ne videh sa 50% popusta.

A ovo? Baš bezveze...:(

Glupost nevidjena!Sto me nerviraju te nazovi akcije,a jos kad cujem da se neko upecao,jer ne prati to tako detaljno kao mi ovde....
Ona sa 50 naslova bi mozda i mogla nesto da ponudi...pogledaću...

Jos uvek čitam tj. ne čitam Modni Vavilon...nagomilalo mi se casopisa,pa kao da završim s tim,a taman kad završim izadju novi..
Uzeli smo slobodan dan za taj Dan zaljubljenih,da napravimo produženi vikend,pa sa prijateljima idemo na Zlatibor,ali tu nece biti vremena za citanje...
Iduce subote u 21h premijerno na Prvoj film Šešir prof Koste Vujića,pa sam memorisala u tel da gledamo..

Nnč ...dotukla me promena radnog mesta
Kasnim sa vraćanjem knjiga ali ne želim da vratim dok ne pročitam i poslednju koju sam uzela
Uredno dopisujem knjige sa vašeg spiska i čitam vas
Valjda će i ovo da se sredi , razmišljam koji lik iz knjige da iskoristim za ovu farsu na poslu.
Bojim se da ne posatanem Kevin
Čitaćete o meni :evil: možda i u nastavcima

A ja kao i uvek,nisam htela da ga gledam kad je bio aktuelan,jer me nervira pomama za onim sto je bas tad "in",pa se desilo da ga gledam u autobusu u povratku iz Praga i iako sam mislila da mi film o zivotu slikarke nece biti interesantan,mnogo mi se dopao,cak sam i kupila original za svoju kolekciju..

Nikad nije kasno za dobre knjige i filmove. Ja isto ne volim da požurim kad se pojavi nešto novo, čekam da se slegne prašina i da film ili knjiga nadju svoje mesto. Drago mi je da ti se dopala Frida.
I lepo si se organizovala za Dan zaljubljenih da provedeš vreme u prirodi sa ljudima koje voliš.

Nnč ...dotukla me promena radnog mesta
Kasnim sa vraćanjem knjiga ali ne želim da vratim dok ne pročitam i poslednju koju sam uzela
Uredno dopisujem knjige sa vašeg spiska i čitam vas
Valjda će i ovo da se sredi , razmišljam koji lik iz knjige da iskoristim za ovu farsu na poslu.
Bojim se da ne posatanem Kevin
Čitaćete o meni :evil: možda i u nastavcima

Polako, najtmer, srediće se to na poslu. Nećemo da čitamo o tebi u nastavcima. Očekivalo bi se da pobegneš u svet knjiga ako ti na javi ne valja, a ti ne čitaš. Nadji nešto što će te okupirati i oraspoložiti.
Jesi čitala Ne znam kako joj polazi za rukom? Ja kad sam je pročitala rekla sam: Ovo je moja biblija. Laganica je, ali dotaknuti glavni problemi zaposlenih žena. Nisam gledala film sa Džesikom Parker, niti mogu da je zamislim u toj ulozi. Nisam tako zamislila glavnu junakinju.

Polako, najtmer, srediće se to na poslu. Nećemo da čitamo o tebi u nastavcima. Očekivalo bi se da pobegneš u svet knjiga ako ti na javi ne valja, a ti ne čitaš. Nadji nešto što će te okupirati i oraspoložiti.
Jesi čitala Ne znam kako joj polazi za rukom? Ja kad sam je pročitala rekla sam: Ovo je moja biblija. Laganica je, ali dotaknuti glavni problemi zaposlenih žena. Nisam gledala film sa Džesikom Parker, niti mogu da je zamislim u toj ulozi. Nisam tako zamislila glavnu junakinju.

Nisam , uzimam je čim pre

Toliko sam opterećena da samo odlutam
Nisam ni svesna da čitam , držim knjigu više da se sakrijem od ukućana, a razmišljam o poslu.

Razmišljaj pozitivno. Budi srećna što uopšte imaš posao. Već si tu radila, i ne shvataj to kao kaznu, ako već znaš da ništa ne možeš da promeniš. Taman kad se navikneš, oni će da te ponovo vrate.;)

Idem sutra u biblioteku.
Bio mi momak na vikend, igrali smo igrice i došla mi tetka iz Hrvatske i donela slatkiša kilo i sad ću biti debela ali donela mi je i neke fenski skupe parfeme pa ću makar biti mirišljava debela.
I sad gledamo Ja imam talenat i ona vidi Bosiljčića ( ne zna ko je) i pita, mrtva ozbiljna ' Kaaaj, tko je ova ljepota'.
Mi na dupe od smejanja

i meni Bosiljčić bio presladak kad sam ga prvi put vidjela :mrgreen:

ja završila, vatromet,. Danteovu baladu..i dalje ostajem pri tome da je slatka knjiga i da se lako čita
imama još 3 knjige iz biblioteke, sa'ĆU neku od te 3 da uzmem, metodom slučajnog odabira :D

inače, napravila sam punu šerpu kokica, zasolila ih dobro, našla neko vino domaće od koznakad..popila...i nešto mi hvalilo..pa sam udarila po zdjeli eurokrema, onako kašikom
kad mi se sad smuči život

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back