Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su Drakulićkini romani strašni.
Imam Fridu, mama mi kupila i dobar mi je bio roman, iako težak.
Čitala sam i Drakulićkine Holograme straha ( jedva, završila samo da ispoštujem autorku) i mogu svečano da obećam da više ništa njeno neću čitati, ne volim romane koji isisaju svu životnu radost iz mene.
Užasno sumorno i depresivno, no tenkju:besna:

Ja sam bila u biblioteci :) (Ester, molim te, podseti me, zaboravila sam kako se pravilno kaze)
Uzajmila:
Markes - Secanja na moje tuzne *****
Bernhard - Gubitnik

Bukovski :heart: - Beleske matorog pokvarenjaka
Barberi - Poslastica, to je cini mi se, tara :heart: hvalila
Andric - Susret (najkrace price i zapisi)
iiiiiiii napokon, ULJKIPLJ, da procitam i ja, da ne budem najgora od sve dece.
Odmah sam pocela i ima onaj engleski smek :zaljubljena:

I šta je to ULJKIPLJ , zašto ja nisam upućena:sad2:

udruzenje_ljubitelja_knjige_i_pite_ljuskuse-meri_en_safer_i_eni_barouz_s.jpg

To je ulaznica za ovu biblioteku.:lol:

Zato i kazem, podrzavam te i sve i kupis jednu ovu knjigu i neku drugu ili nesto od odece na ovim poslednjim snizenjima (kupila sam super pantalone, duboke do struka za 1500 u Zari, da se pofalim ) ili kozmetiku ili slatkise ili, ili, ili........

Ni ja nisam procitala ULJKIPLJ. :rumenka:

Danas sam skroz luda, sve knjige sam skinula sa polica, zatrpah celu sobu.

Brisem prasinu i pevusim uz
.

Danas je olovno siv dan, stvoren za setne, jecajuce pesme.

Mazan miris sumskog voca aromaticne svece svud' po sobi, obavija me poput kasmirskog dzempera.

Cutim prolece i cekam da pupoljci mog zumbula raspuknu u sedefnu mekocu.

Radujem se tom rascvetavanju i prizeljkujem da je beo. :)

Izvor: Pinterest

Citam svasta, Kortasara, Nagaia, Sekulova i Banvila.

Agvaluzu, Zene moga oca, prelistavam.

Bas juce rekoh drugarici sa GR da cu poceti sa Bernhardovim Mrazom, do sada se nisam srela sa njegovim stvaralastvom.

U Mrazu ima nekog tajanstva i sete.

Una, daj link pantalona. :) Bas mi trebaju takve. :manikir:

Ja sam procitala samo jednu od Kinga, nije lak za citanje,moras da koncenrises od starta da bi ti na kraju sve imalo smisla, bar je tako u njegovoj knjizi Crna Kuca, jako dobra knjiga, ali nije za svakoga po meni (Crna Kuca).
Ja sad citam Giljermovu i Hoganovu triologiju o vampirima, knjiga je fenomenalna koliko jedva cekam kraj da vidim sta ce biti toliko mi je zao sto cu uskoro da je procitam.

Već viđeno. Imam 14 sa spiska... Ni jednu ne videh sa 50% popusta.

A ovo? Baš bezveze...:(

I nije im neki popust. Uzela bih možda Crvenu kraljicu, ali verovatno neću ni nju.
Nervira me i propagiranje Dana zaljubljenih, kao da smo neki katolici. Ja ga ne slavim. A ionako dajem tog dana dedi pomen.
Nema ni volje za čitanjem. Batalila sam Plime rata pa počela Ljubav,znatiželja,prozak i sumnje, ali mi ni to ne drži pažnju. Zima me je pretvorila u pravog mrguda. I lenjivca.

Sve je stvar percepcije, nekome je februar mesec zaljubljenih, a nekome (meni) mesec vina, jerbo je 14. 02. dan vinogradara, molicu lepo!
Uzivam uz ULJKIPLJ
Zene, idite u Zaru pre neki dan sam kupila i stvarno su jeftine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back