Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са друге стране, утисак који на нас остави књига у многоме зависи и од тренутног расположења, као и узраста. Са неких 17 година Ана Карењина је за мене била шизофренична жена која не зна шта хоће. Сада, након 15 година имам много више емпатије за њене недоумице и одлуке. Мада Толстој и даље за мене није књижевна величина, нити писац чија ме дела очаравају.

Ja sinoć odgledala film Memoari jedne gejše, pa bi sad čitala i knjigu da mi se neke stvari malo pojasne. Ne može u film sve da stane. I da bude jasno kao u knjizi. Moja ćerka skinula Anu Karenjinu da ne bi čitala, pa svaki čas dolazila da me pita što ovo, zašto ono.... naravno da nije jasno iz filma. A ja knjigu čitala davno, sećam se nekako u celini, slabije u pojedinostima.

Jel pročitala Lamar Breg? Napisala je da će se ubiti (ili tako nešto) ako ne završi za vikend. I nije je juče bilo pa se brinem! :think:

Ja junački i dalje čitam Mavra.

Zavrsila sam Broken Harbor od Tane F. :aha:
Meni se svidja,i nacin na koji pise
i opisi u knjizi, zele,modro plave,sive nijanse
i okolina Dablina, ma sve... :aha:

Sad cu da pprogutam konacno :rumenka: :prstic: piletovu knjigu :rumenka:
spremila sam je pored sebe, uz caj i cebence
a onda cu da pocnem Muskarci koji mrze zene.
(nesto ne mogu Kevina da zapocnem sad :neutral: )

:ceka: tvoje utiske, mada cu verovatno osedeti dok docekam da se ista pojavi u mojoj biblioteci:deda2:

srecom ima toliko drugih neprocitanih...:manikir:

A sto se tice Cetvrte kraljice, patuljak je divan u svojim prikazima, dok mi je Aziza poput one nase iz Ispovesti iz harema, ili Sulejmanove Hurem, jadna mala uplasena ovcica al` kad bude izabrana.....:mrgreen: (bicu kulturna:D)

osedeces ti dok sacekas moje utiske :deda2:

Ovde
c3eda0b408a62f1c69e1b14901a28fa5.gif

Jer nisam procitala
smilie_girl_308.gif

A za Arvenu, Bi, Radu i ostale veliki :cmok: jer se brinu za mene.

Mada... Rada se bas i nije brinula :think:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back