Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cure Maus je mnogo dobar! :lol:

Mozda sam vam vec hvalila strip, ne secam se. Kako ga citam iz delova nije iskljuceno.

Radi se o WW2, prica je nesto nalik na film Zivot je lep. Jevreji su misevi (sakriveni u misije rupe), Poljaci su prasici a Nemci su macke (koje jure miseve iz njihovih rupa i postavljaju misolovke).
Prica krece tako sto stariji deda-pacov prica pricu o svom zivotu sinu-pacovu koji zivi u Americi u stilu "...bio jednom jedan mladic u Poljskoj...". Prica je istorijski tacna, puna humora, zabavna...preporuku na stripu je dao Umberto Eko i meni se mnogo dopada.

Juce sam pazarila na akciji, za 1000 dinara u Vulkanu sam dobila dva kuvara i leksikon o istorji parfema. Pijacnom merkom pojasnjeno, nekih 900strana materije za manje od 10evra, doooobar pazar:lol:

tu sam ...osećam se prozvanom :lol:
Moram da prijavim moje upozvanje sa Pekićem.
Za sada sam pozitivno iznenađena.
Zašto se ovaj pisac do sada nije družio sa mnom :deda: nemam opravdanje za takav propust u životu.

Pročitaj još nešto, pa tako kaži...:lol: U Čit. klubu, nedavno, Besnilo nas je baš namučilo, za ostalo se teško rešavam.

PS Daću ti Odbranu i poslednje dane.

Poslednja izmena:
da se i ja malo raskukam
bila sam ljetos smršala. smršala, smršala, kao da sam iz Bijafre došla, direktnim letom

i, naravno, ugojim se ja, nikad mi to nikakav problem nije bio..i odlično je sve, nema sala i tako to..al' sebi sam ista kao one plavokose ludače, brunhilde...ono, 2 m i 2oo kila
i kad sjednem, potkoči mi se nešto ispod grudi pa sve preskakujem sa disanjem..i primjetila sam da mi je mnogo lakše kad jedem, tj kad grickam, ne mislim o tome preskakivanju u disanju ...

znači, sve iz paketa od malene sam pojela, i sad sam štaću štaću...a moram nešto

evo me..ista istacka
https://www.facebook.com/photo.php?...72843804926.460746.23680604925&type=1&theater

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back