Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne pletem i ne krojim i ne čitam i baš sam neka tužna ceo dan i ružno sam sanjala i svašta nešto.
Učila sam ceo dan ( znači ipak zapravo jesam čitala - Sloterdajk - Pravila za ljudski vrt) ali to je za fakultet, ne računa se...i sad imam još dve strane da pročitam i izvučem teze pa da završim za danas...
A malo sam konačno načela Kortasara da čitam i sviđa mi se za sada Dnevnik o priči ali ne radi mi se ni to.
Možda uzmem da pucam neke igrice pa me to odobrovolji malo, ne znam, fuj dan i sutra moram da radim i subotu ceo dan radim duplu smenu i mrzim zimu i jedva čekam nedelju. I kosa mi je prljava i mora da lakiram nokte i da operem zube, fuj neću oću da budem svinja.

tak'i je dan danas, sav bljak
ja danima imam tako žive snove, da prosto nije normalno
a sve nešt bezveze sanjam
i rešila sam da ću ranije da idem na spavanje i u to ime sa sinoć krenula da skidam sa net-a poslednju sezonu serije Heroji koja ide u posleponoćnom terminu na rts-u, pa ujutro ustanem ko veštica kad gledam
i onda iz protesta nisam htela da gledam iako sam bila budna kad je sinoć počelo, nego sam uzela knjigu i legla da spavam u pola 2 :neutral:
:dash:
i ja treba da perem kosu, mažem nokte i usisam ovaj krtog sad koji je nastao kad sam isekla materijal:evil:

• Podržavam
Reactions: Em.
da se i ja malo raskukam
bila sam ljetos smršala. smršala, smršala, kao da sam iz Bijafre došla, direktnim letom

i, naravno, ugojim se ja, nikad mi to nikakav problem nije bio..i odlično je sve, nema sala i tako to..al' sebi sam ista kao one plavokose ludače, brunhilde...ono, 2 m i 2oo kila
i kad sjednem, potkoči mi se nešto ispod grudi pa sve preskakujem sa disanjem..i primjetila sam da mi je mnogo lakše kad jedem, tj kad grickam, ne mislim o tome preskakivanju u disanju ...

znači, sve iz paketa od malene sam pojela, i sad sam štaću štaću...a moram nešto

ajajajaja ja se nisam udebljala, kilaža mi je čak za dve kile manja ali sam se otromboljila, počeo mi i celulit na dupetu cvetat:(
I svaki dan se spremam na vežbanje pa nikako.
Idem sad lepo u radnju žene da kupim bio gric, onaj ljuti, taj mi se baš jede pa ću da jedem bio gric i gledam seriju dok momak ne dođe s posla pa da ga davim malo na chatu.

Evo vam pesma

Ajde Ester pa da ih u zdravlju nosimo 2014!!!!!!!!

Nemo da se sikirate, ja sam smrsala, a nisam trebala, tj. nije mi bilo potrebno, svaki cas sam bolesTna i ludim.

Mozemo da napisemo Biblioteka tj. Rupa tj. Kafana :D

I nemam pojma sta da citam. :think:

Misim se onog Barnsa, Istorija sveta... sto puta sam je kao pocela.

Edit

E fala vajld cula sam da su kingsi ovi dobri
Koju seriju? Baci preporuku neku.

Nasmešila sam se, Lamar z:) na tvoje postove. Kako uživaš u Čarobnom bregu :zima:, a krišom (valjda od sebe) čitaš Pekića. Slatko.
Vajld čajld, hvala ti za pesmu. Baš mi prija tako nešto. Sad slušam i druge njihove pesme. A nisam ni znala za njih. Dobro, ja sam starija žena, ne mogu da pratim sve to novo što se pojavljuje.
Počela sam da nosim Rušdija (Mavrov poslednji uzdah) na posao, pa čitam u busu. I tako sam se začitala jutros da sam ostavila kapu u istom. Bilo mi vruće, skinula je i kad sam stigla, samo sam ustala i izašla. Setila se kad je trebalo da je skinem na poslu. Baš mi žao. Nije neka vredna, kupila sam je na ulici, ali mi je lepo stajala, kačketić, onako bordo, sa mašnicom i tankim lančićem na njoj.
I večeras sam uzela malo da čitam Mavra, ali sam ipak prednost dala Kevinu Kostneru (Lepša strana besa, Pink2).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back