krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
dodji da ostarimo zajedno...
Ja nemam s kim ostati mlada ako svi ostarite, i ta će mi mladost teško pasti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dodji da ostarimo zajedno...

bas po mom ukusu, neobicna, pozitivna na momente bas, bas tuzna

Ja nemam s kim ostati mlada ako svi ostarite, i ta će mi mladost teško pasti...![]()

Ha, ja bas spremam listuKad pomenuste Kevina, ja stavila pre neki dan svoju listu najknjiga pročitanih prošle godine, ali nije bilo komentara, niti je iko krenuo mojim stopama.
A žurila sam pa nisam stigla da napišem da je meni Kevin na prvom mestu, pa onda nekoliko mesta prazno, pa ostale. Tako je snažan utisak ostavila.

Ma Rada je prevazisla kupindo kupila je sveMico, ti i Rada cete na kraju da zaratite tamo na Kupindu![]()

ne ide mi se sutra na posaoMa Rada je prevazisla kupindo kupila je sve![]()

A i ne sećam se šta sam čitala.

Mislim da je to sve.Au, Lamar, kolko knjiga. I to verovatno nije sve? Prvi spisak su koje su ti se najviše dopale, drugi spisak promašaja, a možda ima i nekih koje su ni tamo ni vamo?

Ove plave sam citala i slazem se da su sveauuu, farmaciju! Možda bi Rada preporučila Parfem. Zamišljam da tamo ima kojekakvih mućkanja. Nisam čitala.
Evo gledam sad svoj spisak, pa od knjiga koje sam u poslednje vreme pročitala dopale su mi se:
1. Moramo da razgovaramo o Kevinu, Lajonel Šrajver
2. Komo, Srdjan Valjarević
3. Devojke, Lori Lansen
4. Midlseks, Džefri Eugenides
5. Preljubnici, Vida Ognjenović
6. Prodavnica Sarija, Rupa Badžva
7. Kinesko-engleski rečnik za ljubavnike, Sjaolu Guo
8. Kad duva severac, Danijel Glatauer
9. Brak, duet, En Tejlor Fleming
10.Tajni zapis, Sebastijan Bari
Kad sam počela da listam moju svesku i sastavljam spisak, setila sam se da je kraj godine, vreme za svodjenje računa, pa sam onda napravila drugačiji redosled, tako da je ovo spisak meni najboljih knjiga koje sam ove godine pročitala i to baš tim redom!

Jesam citala Prodavnicu sarija. I dobra je ona, ali ipak... nije meni bas to-to, slabo volim indijsku tematiku...Zar ti, Lamar, nisi čitala Prodavnicu sarija?
Gledam sad taj moj spisak, pa mi izgleda baš osrednje. Ali ja sam za celu godinu pročitala samo (sad sam izbrojala) 39 knjiga. Ama, slušajte, pa to je super brojka. U proseku više od 3 knjige mesečno, za jednu zaposlenu ženu i majku i ljubiteljku TV-a, kuvanja i forumašenja, to je odlično.
I imam prosto potrebu da dodam neka objašnjenja. Npr. Tajni zapis, nemam pojma šta je. Tek kad pogledam šta sam o njoj zapisala, ja se kao setim, ali ipak mi nije dovoljno ubedljiva da bi bila na tom spisku. Ali htela sam da stavim 10, pa eto... Brak, duet isto... malo se bolje sećam, ali ipak ne preterano ubedljivo.
Komo verovatno mnogima ne bi uopšte bio na spisku, a pogotovo na tako visokom mestu, ali meni je tako "legao" u tom momentu i baš sam se uživela i uživala.
Na kraju krajeva, to je individualna lista i nemam šta da se pravdam.