Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam se sad vratila iz biblioteke, žurila zbog praznika da nabavim knjige.
Uzela sam:
Ostrvo ispod mora - I. Aljende
Gusareva kći - M. Tompson
Francusko zaveštanje - A. Makin (nisam još uvek ništa njegovo čitala)
Besnilo - B. Pekić (nisam čitala do sada a videla sam vaše pozitivne komentare)

Duša me boli kad vidim ovako pohabanu knjigu. Da je preživela poplavu ili neku porodičnu svađu, bila bi u boljem stanju
-Imate samo ovaj primerak?
-Da, vodi se još jedna knjiga ali kao izgubljena.:confused:
------------------------------------------------------------------------
Kako je moj spisak sa ove teme veoma dug i uglavnom su novi naslovi,pitam ja...
-Da ne bih bila dosadna, hoćeš molim te da mi javiš kad stignu novi naslovi? (sa bibliotekarkom sam na ti godinama)
-Ne nadaj se, ove godine nismo dobili nijedan nov naslov.... već su napomenuli da neće biti ništa z:(
Gradska biblioteka, šta da pišem dalje .....
Au, al' me izvređa sad. Kakva gradska dok sam ja živa?:tiganj:
Ja od Selenica imam

Ocevi i oci,
Prijatelji sa...
Timor mortis
Memoari Pere bogalja.

Pismo glava i Ubistvo s predumisljajem mi je neko, verovatno sa predumisljajem, zadrzao trajno :evil:
Pa ako se budemo ono dogovorile da pijemo negde kaficu, ne moramo da razmenjujemo salvete, mogu da ti ponesem Selenica.
A svako ko je zeleo da ga cita uzimao ga je od mene, tako da ne moras uopste da pazis knjige. Vec su solidno izarcene :lol:
Sve ih ima Rada, čekam vas u Č. klubu.:lol:
"wild_child: i evo sad se skinula u gaće"

vala si mogla i njih da skineš
:heart:
Gde je to za gaće? Ne vidim.:)

Ja od Selenica imam

Ocevi i oci,
Prijatelji sa...
Timor mortis
Memoari Pere bogalja.

Pismo glava i Ubistvo s predumisljajem mi je neko, verovatno sa predumisljajem, zadrzao trajno :evil:
Pa ako se budemo ono dogovorile da pijemo negde kaficu, ne moramo da razmenjujemo salvete, mogu da ti ponesem Selenica.
A svako ko je zeleo da ga cita uzimao ga je od mene, tako da ne moras uopste da pazis knjige. Vec su solidno izarcene :lol:

z:) hvala. Sad sam se baš obezbedila s knjigama, pa salvete mogu i bez Selenića.
Slikala sam draperije, staviću ih negde kad malo sredim slike, prevelike su.

Nox arcana (uvek taj nik prevodim u arvena) žao mi je zbog posla, ali kako cure već rekoše, verujemo da će ova godina biti bolja bar za tebe.
Ja neću da budem neskromna, meni ne treba bolja godina od ove. Ja sam obavila veliki posao (selidba) i sad i ne želim da mi se desi nešto značajnije.

Možda se neki od vas sećaju da sam prošle godine pisala kako naša redakcija za kulturu ima lep običaj da upakuje sve knjige koje tokom godine dobije, stavi brojeve i organizuje tombolu za sve zaposlene u firmi. E pa ja sam danas izvukla Maju Herman Sekulić, Slike kojih nema. Videćemo ko je, šta je i kakva je kad dodje na red za čitanje. Kaže na poledjini živi na relaciji Njujork-Beograd, i priča ljubavnu priču kroz kontemplativnu (šta god to značilo) šetnju Njujorkom na prvu godišnjicu 11. septembra. :zroll:

znala sam da treba nešto da kažem
sad me Lamar podsjeti na Balšu
elem, Balša, kao prvo vrlo fino izgleda, kršan je i fin
onda, srtamota me reći, ali ništa njegovo nisam pročitala, sve imam kad...ustvari lažem, čitala sam neke njegove komentare i članke po novinama...vrlo fino i interesantno piše
i, i...udvaRAO SE mojoj drugarici davno prije, kad je bio baš mlado momče, išli u izviđaće, pa se stalno gledali na neke skupove

Au, al' me izvređa sad. Kakva gradska dok sam ja živa?:tiganj:

Rado , glupo mi je da sve uzimam od tebe :zimag:

'ajde po neki naslov, ne mogu sve z;)

Počela sam Francusko zaveštanje... (samo zato što ima najmanji broj strana) nikad nisam bila takva
Problem je što mi je slaba koncentracija.
Sećam se, nekad je bilo ... što veća (deblja) knjiga- veći izazov :zelenko3:
Kad krenem da čitam zagleđujem nokte, zagleđujem mobilni .... (kao dete kad mu se ne uči)
Fotografija1153.jpg
Ovako ja čitam .... z:cry:

Poslednja izmena:
Nox arcana (uvek taj nik prevodim u arvena) žao mi je zbog posla, ali kako cure već rekoše, verujemo da će ova godina biti bolja bar za tebe.
Ja neću da budem neskromna, meni ne treba bolja godina od ove. Ja sam obavila veliki posao (selidba) i sad i ne želim da mi se desi nešto značajnije.

Hvala Bi.
Ma ja sam arvena, nego me cera naterala da promenim u nox. Sad je u tom nekom sumracnom raspolozenju, pa hajd` da joj ispunim zelju.
Ono arcana mi mnogo smeta...
Slobodno me zovite arvena, jer to sam ja... u dusi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back