Kića91
Ističe se
- Poruka
- 2.021
Sigurno su svi otišli u Lagunu na Noć knjiga... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I da kazem da sam danas kupila malom decaku za NG Majstor Bob u svetu avantura.
Kad mu budem kompletirala poklon slikacu pa cete videti sve, jer hocu da mu kupim jos jednu knjigu.
A povodom toga danas u busu.
Decak... 4-4,5 godine kaze:
Mama, znas sta mi je danas rekla moja devojka?
Rekla mi je da sam njen heroj
BoKte mazo ove petogodisnjakinje su mudrije od mene 100 puta
![]()

Poslala sam ti poruku.Hoću ovaj avatar. Kako da ga namestim?
![]()

Hoću ovaj avatar. Kako da ga namestim?
![]()
moraš redomTreba
Al dal moram da pocnem od petogodisnjaka
Kad cu da stignem barem do tinejdzera![]()

Mora da se smanji na 100x100.Rado,
kopiras to
http://r20.imgfast.net/users/2011/13/64/50/smiles/678941.gif
tamo gde ti na opciji Izmeni avatar pise -Opcija 1-Unesi URL...(itd)
kopiras
i snimi izmene..

si sigurna da ne moze?
ne znam da li ti anim, avatari mogu da se smanje..![]()

...to large.![]()
Moras da je smanjis u programu za fotografije, a prethodno da je skines i sacuvas (desnim klikom save image as) Ja recimo imam ACDSee - Quick Image

Arvena imam pitanjce za tebe: htela bih da kupim prijatelju dva dobra prijatelja. Odlucila sam se svakako za "Nevestu iz Mumbaja" posto se i meni citapa mogu da pozajmim, i htela mi jos ili "Pozar" ili "Snezana mora umreti". Koji bi mi od ta dva preporucila?
Divni, zaista, samo imaju jednu manu... nisu namenjeni nama. Kao da joj mi nismo drugarice.![]()
te za kaznu nema knjiga za vas ove godine.Pazi kad sam htela da ti za Nanu preporučim Zašto je Hendlova perika poskakivala.
Inače, za njen neki uzrast su oodlične knjige (čitala ih i oduševile me):
Šempi ti smopi da limvo te, Ana Đokić
Ovo je najgori dan u mom životu (valjala se od smeha) Jasminke Petrović (Jasminka nekad ume da smori ali ova knjiga joj je "vrh brate!")

Povampirila se zla forumska Mirka - na'ebacete!!!!![]()

Dano mm je citao tu Snezanu i njemu je to "onako". Preporucio je "Alijenistu" uzmi to u razmatranje.
Pazljivo biram sta cu joj kupiti i sta ce citati zato samo ispaljuj sve predloge za knjige koje bi dala svom detetu da ga imas na citanje, obzirom da ja tesko da mogu da procitam svaku pre nego je ponudim detetu. A ove gore navedene idu direkt na listu za kupovinu
Al pre toga....Dobila sam lepu preporuku za knjigu Nikolo Amanitija Ti i ja i za knjigu Vedrane Rudan-Kosturi okruga medison pa eto bacite pogled ja cu zbog osobe koja mi je to preporucila jednom sigurno procitati.
Laku noc!

ali u moju odbranu, nisam davno (od Sajma) i necu ponovo skoro, a uplacen roditeljski dodatak tako da....
)