- Poruka
- 55.842
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima li negde fotkica tih vaših divnih jelkicaa?
Momak i ja ćemo sad u subotu da kitimo, nismo je još kupili, uzećemo neku manju veštačku kod Kinezića a ukrase smo kupili. Našli smo neku predivnu radnju kod Bajlonijeve pijace . Uspela sam da ga ugnjavim i nateram da bude zeleno/ljubičasta kombinacija na jelkici .
A kod kuće ćemo tek sledeće nedelje da kitimo..inače slavimo oba Božića ali ove godine smo razbijeni na sve strane a mama ima u školi obaveza pa nećemo stići da sredimo stan pre Katoličkog.

al' eventualno![]()

..
@ja vec dugo ne kitim jelku....
imam girlandu i tako nesto za po kuci, ali mi se ne kiti..s'a znam..
iako obozavam te novogod. ukrase, dzidza bidze..")
EventuAlnoal' eventualno![]()

@ja vec dugo ne kitim jelku....
imam girlandu i tako nesto za po kuci, ali mi se ne kiti..s'a znam..
iako obozavam te novogod. ukrase, dzidza bidze..")

Tako si ispricala da bih i ja kitila sa vama![]()
ja kitim cio život, nekad sa većim, nekad sa manjim entuzijazmom
moji su uvijek kitili pred moj rođendan (26) a skidalo se poslije 15 og
ja svake godine sve ranije i ranije kitim, čisto jedan dan pozovem prijateljice, pa se malo zezamo, malo pijuckamo...najmlađa kiti sa malenom i bude nekako lijep početak kraja godine
nekako se nadam da će se sa ovom godinom ciklus loših dešavanja završiti, dosta ga je bilo, stvarno

T
Sa ovom godinom se zavrsava sve sto nije bilo lepo.
Svima nama iz Biblioteke![]()
... ali volim da kitim jelkuIskreno se nadam(o). Neka sve sto je lose ostane u ovoj..
Majche
kakva zamena?
btw, ja nisam udata nemam klince, volim jelku, ukrase..ali malo mi glupo za sebe da kitim..

) u biblioteku?

Svakako cu vam pokazati fotografije nakon kicenja.
Iskreno se nadam(o). Neka sve sto je lose ostane u ovoj..
Majche
kakva zamena?
btw, ja nisam udata nemam klince, volim jelku, ukrase..ali malo mi glupo za sebe da kitim..

I same pravimo ukrase za jelku od testa ponekad, pa ih bojimo i lakiramo.e, mi smo taj posao sa jelkama obavili
ali, kod mene nikad po peesu...
imamo dvije jelke, majku i kčerku..jednu do druge...
kad mi je dijete bilo malo, baš, baš..ja joj napravila Sneška, ono baš se potrudila, sve kako treba i nos i kosu i oči i odijelo, ma sve..a ona vrišti, vrišti..i sve nije to Sneško..ja pa, kako nije dijete, pa još dodajem ili popravljam..nije pa nije...to je KĆERKA...htjelo crno dijete da kaže kako je to malo, ...i onda Ester pravi Sneška od 2 metra, MAJKU
i, da, čitam..al' debela ova knjiga
nije loša, pravi avanturistički roman, piše na koricama..roman o malteškim vitezovima i poslednjoj bici krstaških ratova
Ognjena kiša, Dejvid Bol
Ja se beskrajno radujem praznicima i kicenju, pravo sam majmunce.
Vazne su mi malene tradicije koje mamu i mene udruze neznoscu -
svake godine pravimo Speculatius kolacice, zanosno mirisne, cimetaste, kasnije ih iscrtavamo belom glazurom, deo okitimo na jelku dok preostale tata slatko gustira uz popodnevnu kafu il' caj.
Pravim vencice od grancica cetinara, cempresa, sisarki i zimskih bobica koje zajedno s' tatom sakupim u setnji parkom.
Uvek jedan resi dnevnu sobu, jedan trpezariju dok najmanji zakiti terasu.
I u nasem domu se praznuju oba Bozica, mama je katolkinja.
Kolac sa kandiranim vocem i marcipanom, Pan forte sa smokvama i bademima.
Cimet i muskatni orascic, opojni miris medenjaka.
Crni caj i bergamont. Reska svezina narandzine korice.
Cudesni miris jelke.
Ovo su arome kojima je nadahnut nas Bozic.
Sutra idem po jelku sa busenom.Svakako cu vam pokazati fotografije nakon kicenja.
Ukrasi ce biti crni i beli (+ Speculatius keksici).
Pocela sam citati Opusteli raj. Tek sam na pocetku pa necu iznositi impresiju.
Ostala sam duzna recenziju Kuce mrtvih mirisa.![]()

Kod mene bi teško opstala takva belina.