Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam vidjela da je žurka ovdje zato što sam čitala
Duša od krompira Rade Jarak izd Fraktura (?)
evo sam pri kraju, 2oo str, taj je napisao i Sol, znam da sam čitala, al' se ničega ne sjećam
nije loša,o Dubrovniku posliije II sv.rata, o krompiru, o novinama....

Od starijih, mnogo starijih i ne vise zivih mi je prelep Marlon Brando.
Nego,ova tema se pretvara u nesto malo drugacije. :zper:
Lamar se nije oglasila. :whistling:

dal' sam pisala ovdje da sam pročitala autobiografiju njegove žene, Havajke, sad skoro
odlična knjiga, dobro je to ona izvela..i ima slika dosta
cio život su nekako ostali vezani zajedno, iako su imali druge porodice

dal' sam pisala ovdje da sam pročitala autobiografiju njegove žene, Havajke, sad skoro
odlična knjiga, dobro je to ona izvela..i ima slika dosta
cio život su nekako ostali vezani zajedno, iako su imali druge porodice

Nisi.
Moja ljubav, moja patnja, tako se zove?! Treba i nju da kupim.
Ja sam citala Brando, razgovori.
Njegov buran zivot, izolacija na Tahitiju, odnos sa decom, porodicna tragedija...sveukupno mi je sve jako zanimljivo i jednostavno volim njegov glumacki dar (npr.uloga Marka Antonija)
Nego, sto mu je ruzan sin sa Movitom Kastanedom, Miko. :eek:

Nisi.
Moja ljubav, moja patnja, tako se zove?! Treba i nju da kupim.
Ja sam citala Brando, razgovori.
Njegov buran zivot, izolacija na Tahitiju, odnos sa decom, porodicna tragedija...sveukupno mi je sve jako zanimljivo i jednostavno volim njegov glumacki dar (npr.uloga Marka Antonija)
Nego, sto mu je ruzan sin sa Movitom Kastanedom, Miko. :eek:

jeste, tako se zove...i, pajs sad... KUPI..i jeste za kupovinu, i svega toga što si navela ima...

Ovaj deo mi se najviše sviđa.
najtmer, ovo je fantastično. I meni je taj deo u knjizi bio baš upečatljiv. Potsetio me na opis oluje u Budenbrokovima. To mi je reper za sve takve opise.
Nisam mogla da gledam taj film ...
Ja sam ga odgledala (radi se o filmu Klopka), ali ne bih više, mnogo je mučan.
kada bi pričali o izgledu nije moj tip ni po čemu .... ali opet mi je tako drag glumac...
Zavolela sam ga u Ubistvo sa predumišljajem
I ja! (Nebojšu Glogovca) i uvek će za mene ostati Bogdan Bilogorac. Ali nije mi neki frajer, mogao bi da mi bude drugar iz komšiluka ili iz škole (davno završene)
A od starijih, meni je najfrajer Brajan Braun, ružan, buljav, ali... ima nešto. Glumio je u filmu Koktel, učio onog, tada balavog (a nije daleko odmakao od tada) Toma Kruza, da pravi koktele i o životu. A taj mi je primer muškarca koji mi se ne svidja. Sav ko devojčica.
Naravno, Bajaga je van svih kategorija :zaljubljena:

Munlajt, prelep prikaza Čitača. Dva puta sam gledala film i neću više, dosta je, a verovatno ni knjigu neću čitati. I Sex i grad gledam kad god naletim. Uvek kažem: "O ne opet, ne mogu više" i onda ostavim ...
tako, jesam sad sve prokomentarisala o čemu ste pričale večeras. Ja se ne nižem kao Esterita, ja se nagomilam ;)

E, da, čitam onaj nastavak Jedi, moli, voli, i sporo mi ide. Nekako je ozbiljna knjiga. Tu se ona bavi sociološkim, antropološkim, istorijskim i drugim analizama braka. Malo je dosadno, ali ima dobrih zapažanja.

Citac niosam gledala sinoc jer sam ga gledala do sada nekoliko puta.

Sex i grad sam gledala skoro uvek kada se davao, a davao se na B92 svakog leta.
Spanske serije nisam nikada gledala, a tursku jesam jednu.
Od mene dosta :D

Nego citam Lucke vesti - Eni Pru pa vidim da ima i film. Gledao neko?
Msm bez brige, prvo cu da procitam knjigu, lepo mi ide, pa cu da pogledam film.
Videh da igraju sve neki dobri glumci :D

Koju tursku si gledala?
Kakve su te Lucke vesti, daj malo o cemu se radi :)

Ja narucila danas tri knjige, mislim da bi ti jedna bas legla.
Ove:
1. http://www.knjizare-vulkan.rs/GORKA-I-SLATKA-AFRICKA-TORTA-7688
2.http://www.knjizare-vulkan.rs/BUDA-NA-TAVANU-13615
3.http://www.knjizare-vulkan.rs/ZAPISI-U-DOKOLICI-15053

eto ti ga, al' zato je Stihg samo moj
i ja volim žute, al' nisam karakter

Rajka, gledaj da se nađeš i ti ovdje , tu knjigu nemaš

najtmer, ovo je fantastično. I meni je taj deo u knjizi bio baš upečatljiv. Potsetio me na opis oluje u Budenbrokovima. To mi je reper za sve takve opise.

Ja sam ga odgledala (radi se o filmu Klopka), ali ne bih više, mnogo je mučan.

I ja! (Nebojšu Glogovca) i uvek će za mene ostati Bogdan Bilogorac. Ali nije mi neki frajer, mogao bi da mi bude drugar iz komšiluka ili iz škole (davno završene)
A od starijih, meni je najfrajer Brajan Braun, ružan, buljav, ali... ima nešto. Glumio je u filmu Koktel, učio onog, tada balavog (a nije daleko odmakao od tada) Toma Kruza, da pravi koktele i o životu. A taj mi je primer muškarca koji mi se ne svidja. Sav ko devojčica.
Naravno, Bajaga je van svih kategorija :zaljubljena:

Munlajt, prelep prikaza Čitača. Dva puta sam gledala film i neću više, dosta je, a verovatno ni knjigu neću čitati. I Sex i grad gledam kad god naletim. Uvek kažem: "O ne opet, ne mogu više" i onda ostavim ...
tako, jesam sad sve prokomentarisala o čemu ste pričale večeras. Ja se ne nižem kao Esterita, ja se nagomilam ;)
E, da, čitam onaj nastavak Jedi, moli, voli, i sporo mi ide. Nekako je ozbiljna knjiga. Tu se ona bavi sociološkim, antropološkim, istorijskim i drugim analizama braka. Malo je dosadno, ali ima dobrih zapažanja.
:zcepanje:
Vi ste pravi lek za moju napacenu dusu :lol:
Kad kazem "vi", ne mislim samo na ove dve doticne gospojc'e vec na sve vas :zag:

Nisam ni mislila da ste iskucale tri strane od jutros pricajuci o knjigama :mrgreen:
Kad pricamo o knjigama mi se "nagomilamo" :mrgreen:

Koju tursku si gledala?
Kakve su te Lucke vesti, daj malo o cemu se radi :)

Ja narucila danas tri knjige, mislim da bi ti jedna bas legla.
Ove:
1. http://www.knjizare-vulkan.rs/GORKA-I-SLATKA-AFRICKA-TORTA-7688
2.http://www.knjizare-vulkan.rs/BUDA-NA-TAVANU-13615
3.http://www.knjizare-vulkan.rs/ZAPISI-U-DOKOLICI-15053
Gledala sam 1001 noc (tako se zvala?)
Lucke vesti su dobre za sada, negde sam na 1/5 knjige.
Prica o jednom, malo je reci, nesavrsenom liku :D
Bice to jos bolje do kraja, slutim :D

Amelie Nothomb, dve knjizice:
Fear and trembling i Tokyo Fiancee

Malo je reci da sam razocarana, bas sam imala jaku zelju da mi se dopadnu ove knjige.
Tema mi je posebno interesantna (Japan :heart:) ali stil, likovi, aaaaa jedva sam zavrsila ovu drugu. Sad vidm da je wild child citala neke druge njene knjige, mozda su te zaista bolje.
Na osnovu ove dve ne vidim ni sto je iko pristao da izda , pogotovo Europa edition :shock: koja je izdala Tokyo Fiancee...

Ja bas ne volim ``lepe`` i ``slatke`` muskarce.
Na primer za mene je pravi ideal muske lepote jedan spanski teniser. Nije Nadal, vec njegov stariji drugar Felisijano Lopez. To je jedna puslica.
A kad vec pisemo o muskoj ``lepoti``, otkidam na Hju Lorija, njegov neobavezni izgled u Doktoru Hausu i njegovoj naravi u istoj seriji.
Sasvim je drugaciji u realu (sigurica), ali takvog bih volela da imam pored sebe. :rumenka:

Da ne bih spamovala, citam ``Ereb``. To je knjiga o jednoj kompjuterskoj igrici koja menja zivot klincima koji je igraju. Za sada me okupira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back